Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Lik kao da psihicki nije uredu. Jeste li primjetili da non-stop prije vodjenja lopte nesto kao trza nogom, kao da ce petom dodati li nesto?!

Koja lošost od igrača BOZE!

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Lik kao da psihicki nije uredu. Jeste li primjetili da non-stop prije vodjenja lopte nesto kao trza nogom, kao da ce petom dodati li nesto?!

Koja lošost od igrača BOZE!

Srce moje slatko, da li želiš da se vratim na početak ove teme da citiram tvoje postiće o tome kako je pedro sjajno tehnički potkovan i sjajan posao uprave a ja i par momaka debili jer smo odma rekli da je ovo ubleha :D

Pogledaj ponovo koliko je zabio ukupno golova :D

A Mikel odigrao svaku utakmicu predobro otkad je Hiddink dosao.

Ker je pričao o PL, i ja sam pričao o PL. :P

Tj. dve utakmice.

Srce moje slatko, da li želiš da se vratim na početak ove teme da citiram tvoje postiće o tome kako je pedro sjajno tehnički potkovan i sjajan posao uprave a ja i par momaka debili jer smo odma rekli da je ovo ubleha :D

Lik jeste tehnicki potkovan, ali je u glavi retardiran. Sta me i ti jos jebes, dovoljan je Pedrito Kurčito sto me jebe svaku utakmicu. :D

Ne znamo mi nista, mi smo izdajnici.

Kako sam se zajebao zbog ovog lika. Mislio sam da je igracina jer je godinama bio u Barsi koja je najjaca ekipa u poslednjih 10ak godina, ali lik je obicna kurcina. Prosecan igrac koji je dobar u klubu gde sve vrhunski funkcionise i nista se ne ocekuje od njega. Najvise me je zavaralo to sto je u Barsi uvek guran isped Sanceza, koji je iskidao u PL, ali to izgleda nije bilo zbog kvaliteta nego jer je iz La Masije. Mozda i proradi za godinu-dve kao Vilijan ali to ce samo potvrditi da nije vrhunski igrac kao ni on.

katalonskog brkukatabrkukognaseg najboljeg igraca je van pameti. Ovaj niti ima brzinu, niti dribling niti ista, gori promasaj od Kolumbijca.

Izuzev poslednje dve utakmice, nije bio toliko loš. Njegov najveći greh je to što je došao iz Barselone.

Boli me uvo za Barselonu.

Najveci njegov greh je sto nije konkretan s loptom. Njemu je draze da pretrci teren po sirini i da mu je oduzmu, nego da se okrene u pravcu gola.

Izuzev poslednje dve utakmice, nije bio toliko loš. Njegov najveći greh je to što je došao iz Barselone.

Navikao covek na dosta siri i duzi teren na Kamp Nou pa su mu tereni u PL skuceni i mora da trci levo desno da ih premerava, samo sto se ponekad desi da kasni sa pasom pa gubi loptu i primamo gol ili da je slucajno odvuce u korner.

Pedrito izgleda ima neki poremecaj. Treba malo procackati, mental disorder neki garant. Frajer ili se okrece oko svoje ose ili trci od auta do auta pa vrati golmanu ili ako je Haz u ekipi trci s jedne strane na drugu i uruci loptu. Koji idol

I moji na terminu znaju da se to ne radi. Kad god mi dovuče loptu i svog igrača pa doda sa udaljenosti metar, ja fino samo izbacim u aut. Ko ti jebe mater, il dodaj odmah il nemoj nikako. Tako su naučili da kad sa mnom igraju nema toga. :D 

Ovaj Pedrito bi dobio jednu iza ušiju da se i on nauči kekek

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.