Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pedro Rodriguez (2015-2020, 206 nastupa)

44 člana su glasala

1. 1. Smatrate li da je on najbolji izbor za desno krilu u Chelseaju?

• Da
      64%
      27
    • Ne
      35%
      15

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 68,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nije on oscaru do kolina. Svaki put kad primi balun i krene naprid imaš osjećaj da je pijan od rakije pa pada na nos užas... Teški promašaj

Jao ko li te je doveo..
. Smoorio čovek loptu ko Kae maloletnice tokom subotnje večeri.

Neko je negde rekao da bi voleo da gleda kako izgleda kada Pedro vodi loptu prema golu, a na putu mu je Kejhil, komedija. :D

Neko je negde rekao da bi voleo da gleda kako izgleda kada Pedro vodi loptu prema golu, a na putu mu je Kejhil, komedija. :D

Ja ne bih mogao da gledam :D

Ma to sto on radi je klasicna Barselonina skola. Sa par malih razlika tipa da kad on krene ka sredini sa krila, iza ledja mu prodje Alves, izmedju stopera utrcava Mesi, na ivici kaznenog se otvara Iniesta za dupli pas... A to sto su nasi igraci zaboravili kad su na treningu poslednji put uvezbavali kretanje bez lopte, nije njegova krivica.

Ono sto je Pedro postigao u zivotu (100 golova za Barcu i to vrlo cesto kao igrac s klupe) Oscar nece ni za 1000 godina. Definitivno bolji igrac od Oscara (uostalom tko nije). Ali ruku na srce nijedan ni drugi nisu materijal za Chelsea. Oscar pogotovo ne. Pedro mozda kao pricuva, sto on ne zeli biti.

Ono sto je Pedro postigao u zivotu (100 golova za Barcu i to vrlo cesto kao igrac s klupe) Oscar nece ni za 1000 godina. Definitivno bolji igrac od Oscara (uostalom tko nije). Ali ruku na srce nijedan ni drugi nisu materijal za Chelsea. Oscar pogotovo ne. Pedro mozda kao pricuva, sto on ne zeli biti.

Uf, ovo kad procitam. 

Sta ima Celsi od toga sto je on bio dobar u proslom klubu ? Nista.

Od dolaska ovde je jedna velika 0(nula, zero) i to je jedino sto se racuna.

I kvalitetniji ti je od Oscara, zato sto je postigao 100 golova u barci ?????? Kojom logikom je trenutno bolji od Oscara?

Aj ne seri. Koliko je Oscar u klubu? Od 2012. jebene godine. 4 pune sezone jebote. Apsolutno nista, ali pobogu nista nije pokazao ni opravdao povjerenje. Da je Pedro odigrao utaknica za Chelsea koliko Oscar imao bi visestruko bolji ucinak, ako ista sto se golova tice. Ruku u vatru dajem za to. Pedro je ove godine klupa u Chelseaju koji se raspada. Nije vala ni mogao nista previse pokazati. Al aj opet zazmiriti na sve to, reci cu da ni on ni Oscar nisu igraci za sampionski Chelsea.

PS. Oscar je toliko jadan, da je i Mikel bolji igrac od njeg. Ne salim se. Da imamo striktan izbor prodati Oscara il Mikela ne bih se mislio za mene bi Mikel u tom slucaju trebao ostat u klubu. Samo se nadam da cemo na ljeto prodati i Oscara i Mikela, Pedro moze do zime ostati da ga jos malo proba novi trener.

Pedru treba pruziti sansu, jebemu ameriku i dolare

jos cuj oscar bolji, zabio dva gola i jednu asistenciju vise?

koliko god pedro los bio, bolje je imati njega na terenu nego oscara, a to sto neki mrze pedra, i sto je dosao iz barce to je druga stvar.

jer s tom logikom ako bi se služili, onda bi reLo bio najomraženiji na forumu kekekek

Ne moze Oskar da se poredi ni sa kim, nijedan ofanzivni igrac u jacim ligama nije toliko los i glup.

Jeste samo je Pedro zabijao golove ametrskim odbranama u Španiji dobiju ih sa po 8:0

uvijek igrali ofanzivno a Oscar forsiran da igra nazad ne kažem ne zna on naprijed igrati ali po meni je Pedro najveći balan u ekipi

Oscar ima puno bolji šut

Na stranu sto je katalonac, ali to jos povecava mrznju :D 

Igrackih kvaliteta sto se tice ja nisam gledao losijeg igraca dugo vremena... taj ne moze da prodje ni moju rahmetli nanu

Pa ljudi nije sve u golovima i asistencijama,pedro barem zna dodati,ne zasere onaj "key" pas dok Oscar mutavi zna samo vratiti nazad ili je puknuti bezveze,ali opet govorim i Pedro je karina kakav je bio u Barsi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.