Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antoine Griezmann (Francuska, 1991)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 231
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 4 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
Bolje dvojica jeftinijih... Nema veze i ako su katalonski bencheri, jebem ti politiku

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...

I onda će doći Roman i reći može al prvo mora neko da se proda,prc malo

Ne znam kolko kinte može da se skupi od Mozesa(ako ga kupe),Salah i Kvadrado računam da su već bivši,u svakom slučaju pare od ove dvojce treba da legnu tek na leto,tako da nema od ovoga ništa u januaru

• 2 sedmice kasnije...
Ne bojte se.. spekulacija je da ciljamo Griezmana, Higuaina..ako ne, onda cemo verovatno pokusati Adebayora ili Persia kao zamenu.
  • 4 mjeseca kasnije...

Koliko god želio/željeli da ovaj dođe kod nas od toga nema ništa. Šta radi čovjek, konkretan igrač i majstor, ne ko ovi naši što kad povuku kontru krenu lijevo, desno, pogledaju, sačekaju pa onda vide trči li ko, a do tad ovi se ko ljudi postave sve do jednog.

Međutim bilo bi lijepo prodati koalu za neke dobre pare i dodati za njega. Pametnije bi bilo nego kupiti pola mrtve Rome.  

Milion puta je bolje za ovakvog igraca koji pravi razliku dati 80,90,100 miliona koliko vec traze nego na primer za mrtvog Pogbu.

Debilna uprava i debil od trenera letos nude 80 miliona za Pogbu i Juve ih odbija a u isto vreme su mogli da kupe Grizmana za 60. Treba umeti...

Da razjasnimo jednu stvar.
Juventus je prihvatio ponudu za Pogbu, mislim da je 69 miliona funti bila cifra,ali je sam igrač odbio i da pregovara sa Čelsijem.
Dok je trajala medijska kampanja o interesovanju Čelsija ali i Bajerna za Grizmana, čovek je dao izjavu kako ne želi da napusti Atletiko, što je klub iskoristio i pojačao mu ugovor i izlaznu klauzulu.
  • 5 sedmica kasnije...

Pa svima nam je bilo jasno da je teško desivo to da on završi kod nas. Šta je tu je, prije da ćemo kupiti Kandrevu ili Asamou jer nas takvi privlače kao da smo retardirani ili šta. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.