18. decembar 2017.8 god. comment_277241 Sve je rasizam danas :D Nego ovaj griezmann mi bas nekako za uniteda, ponasa se k'o i ostali debili ala lingard, pogba i lukaku. Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277244 ma njegov rodjeni brat je navijač Junajteda čini mi se i stalno nešto objavljuje za Junajted a ovi njihovi su tolko nadmeni i uzvišeni da pišu kako je Kosta kupljen novcem od Grizmanovog "budućeg" transfera LOL Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277245 Ja ono k'o da Atletico nema za zraka :D A ustvari u top 10, ili eto top 15 najbogatijih klubova. Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277246 ma ne bi verovao šta im sve ne pada na pamet, ja pratim neku stranicu zato što se izbacuje dosta vesti za transfere oni(junajtedovi navijači) u svemu vide kako se nešto dešava zbog njih ili radi njih, pomislio bi čovek da je zemlja ravna i da stoji na ledjima OT al najveći meltdown je bio kad smo prodali Oskara, onda me je neki lik danima davio na PPP forumu kako Roman daje pare Kinezima kako bi oni dali nama i ja ga iskuliram i smara lik, posle izvlači neku tabelu i gledamo svi tamo, kako ima znači gomile transfera ali ne brate, on samo vidi krivca u Čelziju :D ili tipa potpišu neki banalan ugovor sa neki proizvodjačem čarapa(lupam) i odma se to slavi kako imaju najsposobniju upravu, evo oni će sad nositi najbolje čarape za najveće novce :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.