Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antoine Griezmann (Francuska, 1991)

Istaknuti odgovori

Da, odmah poslije Rogera Federera čije bi se duge lopte i brzina višestruko isplatile na krilu

Ja bi radije Gaela Monfilsa, znamo da nam je potrebniji igrač koji će pridonijet obrambenoj igri a znamo svi kako se Monfils brani. 

Nole je još  bolji al zbog FFP-a se ne bi isplatilo da krenemo po njega, 

Šalu na stranu, Griezmann bi nam odlično legao, nisam protiv njegovog dovođenja. Iako bi trebalo dosta platiti za njega. Al pokrit nekim drugim transferom i dobro. :D 

• Odgovori 231
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nole je još  bolji al zbog FFP-a se ne bi isplatilo da krenemo po njega

Isplatio bi se Nole jer za njega ne bi morali da placamo porez :D

A šta mislite da na ovoj temi jednostavno raspravljamo o Griezmannu, znam da je čudno da na temi čiji je naslov ime određenog igrača raspravljamo baš o istom igraču, ali hajde da bar pokušamo pronaći temu na forumu koja je posvećena tenisu..

• Autor

A šta mislite da na ovoj temi jednostavno raspravljamo o Griezmannu, znam da je čudno da na temi čiji je naslov ime određenog igrača raspravljamo baš o istom igraču, ali hajde da bar pokušamo pronaći temu na forumu koja je posvećena tenisu..

Nabija Đokica komplekse a ?

Nabija Đokica komplekse a ?

Aha, toliko nabija da ima i za špajza..

btw. nije mi jasno kako chiba još uvijek nije izbrisao posjlednjih nekoliko postova u ovoj temi koji nemaju veze sa Griezmannom.

• Autor

Možda iz razloga što je forum u kurcu u ovim ljetnim danima kad nema tekmi pa se može dozvoliti i malo spama, što se Griezmanna ko igrača tiče mislim da je sve rečeno i da se svi slažu da bi nam došao ko budali šamar.

Mada sam neki dan pročitao da se povezuje sa nekim od lovatora, mislim da je PSG bio u pitanju, nisam siguran, ne držite me 100% za riječ

Aha, toliko nabija da ima i za špajza..

btw. nije mi jasno kako chiba još uvijek nije izbrisao posjlednjih nekoliko postova u ovoj temi koji nemaju veze sa Griezmannom.

dobro sad stvarno iskulirajte  :D

uglavnom ono što mene sad interesuje a vezano je za ono što sam pisao u temi "lenji prelazni rok " to je da mi sad poslujemo sa kakvim restrikcijama

sad ispada grizmanu je otkupna kluzula kolk 43-47 ,nek bude 43 m funti, a naši bi dali kontam 35 -38,ono jbt iako se slažem sa tom politikom da ne treba preplaćivati,tipa Pogba,ipak ovde treba čovek da se zapita zašto ne daju još jebanih par miliona do tih famoznih 43

Kosta je nama obrni okreni doneo titulu a pitanje je dal bi ga doveli da se AM nije ujebao sa tim klauzalama i to uopšte nije naivno poitanje jer ispada da mi sad možemo lagano da propustimo nege igrače

ono,nisam za to da se daje 100 miliona za Bejla,Pogbu al nisam ni za to da se baš treba strogo držati kakvih limita

Meni nije jasno kako kad nama hoce kupe nekog igraca pokusaju maksimalno da nas ocerupaju, ovi daju za Ceha 7, ovi za Oscara 15, kupili dzabana koga su god kupili, a kad nama prodaju, nabijaju svakakve pokemone po 50-60 miliona.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.