1. juni 2015.11 god. comment_219024 Kladionice spustile kvotu na 1.80 da Grizman prelazi u Celzi... Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219027 Bolje Vietta dovesti, nema sanse da ce neko 65 miliona dati za igraca, a da nije pogba, bale ili bas dokazana svjetska klasa. I ja sam bio za njega.. ali on je potpisao pre nedelju, dve za Atletiko.. Ako pada kvota, znaci da kladionice nesto znaju..m majku im najobavesteniji sz. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219029 https://twitter.com/TransferSources/status/605341214066507777 evo sta ovi kazu! nzm koliko su pouzdani, samo znam da rob jeste, a evo tvrde suprotno. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219030 https://twitter.com/TransferSources/status/605341214066507777 evo sta ovi kazu! nzm koliko su pouzdani, samo znam da rob jeste, a evo tvrde suprotno. Rob mnogo trolluje, ne bih ga svrstao u pouzdane, a ovi iako su pogađali, prenose uglavnom glasine, uzeo bih to sa rezervom. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219031 Prica je jednostavna, ako ga Mou stvarno zeli, da mora brzo da reaguje. PSG nema problem da ga preotme, Bayernu ocajnicki trebaju zamene za Robbery.... Nema svrhe natezanje s Atleticom. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219032 ovo se ne slaže sa onom pričom da je grizman zainteresovan da predje kod nas druga stvar ovo za aktiviranje klauzule tek nema smisla jer bi na taj način morali da platimo veliki porez i tek bi onda sve otišlo u kurac,jedini način da se to zaobidje je da AM pristane na sumu koja je skoro identična klauzuli,recimo taj iznos umanjen za jednu funtu,evro treće,nama je plafon neki verujem oko 30 - 40 miliona funti(možda malo više) što odgovara toj klauzuli tako da mi je jedino u to mogu da poverujem,plus za tolko ne bi imali problema sa FFP jer će se nešto i prodavati i na kraju nećemo imati ne znam kolko loše NETO stanje Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219036 Azar i Grizman zvuci smrtonosno od Robena i Dafa Celzi nije imao nista jace. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219049 ovo se ne slaže sa onom pričom da je grizman zainteresovan da predje kod nas druga stvar ovo za aktiviranje klauzule tek nema smisla jer bi na taj način morali da platimo veliki porez i tek bi onda sve otišlo u kurac,jedini način da se to zaobidje je da AM pristane na sumu koja je skoro identična klauzuli,recimo taj iznos umanjen za jednu funtu,evro treće,nama je plafon neki verujem oko 30 - 40 miliona funti(možda malo više) što odgovara toj klauzuli tako da mi je jedino u to mogu da poverujem,plus za tolko ne bi imali problema sa FFP jer će se nešto i prodavati i na kraju nećemo imati ne znam kolko loše NETO stanje Nigde nije bilo reci da Griezmann zeli da po svaku cenu napusti Atletico. Bilo je price da zeli u Chelsea, ali ne i da je nezadovoljan u Madridu. Druga je prica recimo Sterling, koji je na sva zvona objavio da ne zeli da ostane u Liverpoolu. Atletico samo koristi to sto on ne dize bunu protiv dahija, i ne zeli da mu spusta cenu. A i jebem ti taj FFP, ako jedne nedelje mozemo da potrosimo 140, a sledece 40 miliona. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219050 glup je tvit jednostavno koji naglašava da sad sve zavisi od igrača jer ne ideš ti na aktiviranje klauzule od 2 miliona nego od 65 miliona,pa niko lud neće otići nekom na vrata tek tako da mu pljune tolko novac i da posle prepusti igraču da se nećka druga je bila situacija kad smo mi slali ponudu za Runija pa nas je on ispalio,jer tad je zavisilo od igrača da li će zatražiti transfer kluzule se u 99 % slučajeva plaćaju baš kad igrač želi iz kluba al klub odbija da ga proda,primeri Erera,Kosta,Gece ... Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219056 A porez na takvu vrstu transfera, placanje izlazne klauzule, iznosi od 21 do 45% od ukupne vrednosti klauzule. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219057 Tek 1.6. a na ovom podforumu se već zakuhalo momački. Srećom od prošle godine prestadoh aktivno pratiti sve ove silne spekulacije. Samo da dođe ljeto da se odmori vala i od Chelseaja. :D Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219059 ne znam kako je u nemačkoj i drugim zemljama,za španiju sam čitao da je to baš problem al to se više stavlja kao još jedan dodatni teret za klubove koji dolaze da kupe(ako prodavac baš neće da proda i tupi ga nešto) onda se utrpa neka klauzula za koju su oni i inače spremni da puste igrača a taj porez služi kao još jedan kec u rukavu s tim da se on gotovo nikad i ne plaća jer novac ne ide tom klubu nego državi fazon je samo u tome što to "otkupna klauzula" stilski zvuči fino i onda kao što je atletik bilbao radio ,da obaveštenje da nemaju namere da prodaju igrača i onda kao opravdanje posle ovi aktivirali klauzulu ništa nismo mogli protiv toga,kurac,mogli su da ih iskuliraju(junajted) i da ne pristanu na manju cifru i nateraju junajted da plati i jebani porez Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219148 As was the case last summer, Chelsea director Marina Granovskaia is in close contact with Atletico over transfers. The Blues are hopeful of signing Antoine Griezmann, with the Spaniards powerless to stop him leaving if his £43m release clause is met. Telegraf preneo ova rečenica već ima smisla a ne ko onaj tvit sa prethodne stranice Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219164 Oni se uzdaju da ce Chelsea odustati od njega, zbog dodatnog poreza, to je sve. Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219169 Oni se uzdaju da ce Chelsea odustati od njega, zbog dodatnog poreza, to je sve. mislim da to neće biti problem al ajd da sačekamo i vidmo,ne raspolažem sa informacijama o atmosferi u atletikovom taboru al ono,kad su za Kostu progutali knedlu zašto ne bi i za ovog :D Prijavi
2. juni 2015.11 god. comment_219202 Ajde Grizmane iskenjam ti se na plavi cuperak dolazi u Celzi vise. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219306 Mourinho izjavio da nas ovaj ne zanima, al' svi znamo da Mourinho slaže čim zine. Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219308 mozes,čeh,salah,možda Kvadrado,4 igrača koji odlaze da bi pokrili ovaj transfer ako dodje do njega navali narode,još malo pa nestalo,kako smo krenuli ,više nećemo imati šta da prodamo :D Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219390 evo ovaj lik je npr deo di marzio tima https://twitter.com/GugliCannavale/status/606203723107471363 Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219391 De ba chiba samo nam spekulacije dajes,de nam nesto konkretno,javi da je neko potpiso :D :P Prijavi
3. juni 2015.11 god. comment_219392 pa jel potpisao Falkao :D =; eno stoji na portalu,čitaju rumunski botovi veli ker Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220722 http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-still-want-43m-antoine-griezmann-liverpool-launch-12m-nathaniel-clyne-bid--wednesdays-top-transfer-stories-10325434.html Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221106 http://www.fussballtransfers.com/primera-division/atletico-40-millionen-gebot-fur-griezmann_55053 Prijavi
20. juni 2015.11 god. comment_221111 Ovaj momak bi se višestruko ispalatio, po meni bi nam on trebao biti meta broj jedan. Prijavi
20. juni 2015.11 god. Autor comment_221165 Ovaj momak bi se višestruko ispalatio, po meni bi nam on trebao biti meta broj jedan. Da, odmah poslije Rogera Federera čije bi se duge lopte i brzina višestruko isplatile na krilu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.