18. august 2015.11 god. comment_229595 Jebo te hljeb ovaj lik stvarno nije normalan. Draže mu kritizirat Mourinha nego na lotu dobit. Daj Bože da ima istine u ovim špekulacijama al bojim se da će ostat samo na špekulacijama. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229597 Grizman zvijer, ubija na fifu... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229602 Odličan igrač Grizman! Verujem da bi se odlično uklopio, ne treba štedeti pare za njega ja mislim da na tržištu ne može da se dovede bolji igrač trenutno... Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229606 A sta ce nam Grizman, li Rojs, ili Isko ili bilo ko drugi ? Da sa klupe gledaju velemajstora Murinja kako dominira sa Ramiresom na krilu ? Dok on sam ne promeni viziju fudbala, niti jedan igrac nije garancija. Rivali kupuju titulu, rasipaju se, mi stedimo, imamo balans, bla, bla, truc... Sad ce se pristajati na ucene kako bi se zakrpile crne rupe u taktici... Ovo postaje tragedija, nista vise od toga. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229607 Nije ovo tragedija već panic buy, ono čemu smo se smijali Unitedu prošle godine. Sprdiće 100 miliona na 2 igrača i onda opet igrat formaciju 5-4-1 Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229611 Ma nek je i panic buy samo nek vise kupuju.Murinjo da bi promjenio filozofiju igre trebaju nam novi igraci.Stoper koji je jak na lopti,vezni igrac koji moze igrati u oba smjera i krilo desno koje nece biti sterilno kada ima loptu. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229615 Kupiti Ćirkovića iz Partizana, jak na lopti a i ujedno finansijski pomognemo balkanski klub. Uparimo ga sa Ivanovićem. Veznjak Darko Brašanac igrom slučaja isto FK Partizan sa Matićem bi činio sjajan tandem. Ima iskustvo igranja kvalifikacija za LŠ. Jako dobar igrač.Za desno krilo najbolje da se strpimo do januara i onda kupimo Andriju Živkovića, najbolje ga sačekati da odigra jesen u Partizanu nek im pomogne da što bolje odigraju u LŠ i da mu poraste cena na nekih 15 miliona. Prejeftino sa takvu klasu. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229621 Mislim da nam je prije ovih krilnih i napadčkih pojačanja potrebna prodaja. Nema ništa od nagomilavanja igrača, koliko će to biti ofenzivnih veznih/krila? Hazard, Oscar, Willian, Traore, Kenedy, Cuadrado, Moses, dakle 7 i sad još kad bi doveli nekog bilo bi stvarno previše. Po meni se treba riješiti Cuadrada iako mislim da će biti bolji nego prošle sezone, on ipak najviše vrijedi, na njemu se može najviše zaraditi, a gotovo ista korist od njega i npr. Mosesa. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229622 Cuadrada i Mosesa se treba riješiti, za njih dvojicu se može dobiti barem 35 miliona eura. Dodati još 10-ak miliona i dovesti Griezmana. Suvišno je i da Kenedy/Traore ostaju, jedan od njih mora ići makar na pozajmicu, jer se neće naigrati, propašće im karijera. Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_230060 Manchester United are being linked with an audacious move for Atletico Madrid forward Antoine Griezmann (Independent) Nama Pedro, njima Griezmann xexe Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_230062 Ko li ce proci bolje, pitam se bas ono, tj. ako se ostvari... Jebem ti nas i politiku glupu. Prijavi
20. august 2015.11 god. Autor comment_230075 Odlično ako tako prođe, nama pedro od 28 godina njima momak od 24, super, mjera Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230087 Kako cemo ih zajebati :D Ko za Mikela kad smo im ga oteli. Unesrećili smo ih :D Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230091 Ma ici ce on negdje najvjerojatnije. E sad da li ce United isposlovat deal ostaje za vidjet. Griezmann je odlican igrac, i jadni mi ako bude jurio protiv nas kad budemo igrali s Unitedom. Pedro je losiji al jbt ga sad. Tko zna zasto se nije krenulo po Griezmanna. zbog balansa u financijskim knjigama. :DPoslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
21. august 2015.11 god. Autor comment_230095 Ma ici ce on negdje najvjerojatnije. E sad da li ce United isposlovat deal ostaje za vidjet. Griezmann je odlican igrac, i jadni mi ako bude jurio protiv nas kad budemo igrali s Unitedom Pedro je losiji al jbt ga sad. Tko zna zasto se nije krenulo po Griezmanna. zbog balansa u financijskim knjigama. :D Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Inače, Mančesteri, PSG, Real imaju odličan balans u f. knjigama pa mogu da pljunu po 60 milki, FFP je kurac Prijavi
21. august 2015.11 god. comment_230096 Bio sam ironican kad sam rekao balans u knjigama. City troši ko lud a mi se jebemo eto da ne bi slučajno bili u minusu po pitanju financija pa smo sad -5 po pitaju bodova na tabeli. Pljunite novce i dovedite koga treba. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230279 Golčina iz slobodnjaka http://videa.hu/videok/sport/atletico-las-palmas-10-I6VhOuWY3q7UOhAZ?start=29.495466 Prijavi
22. august 2015.11 god. comment_230281 A jebiga Whis ovi babuni ga ne bi pustili za manje od 45-50 miliona funti, a to je opet za njega previše. Prijavi
23. august 2015.11 god. Autor comment_230302 Naaaah,imamo mi Pedra... Sačuvaj Bože.. ne podsjećaj me više, neka dođe ovaj pogba i njega ćemo preplatiti i neka nam se Pedro pokenja na sve ovo što pišemo o njemu :D Prijavi
30. august 2015.11 god. Autor comment_232221 Nadam ste da ste gledali tekmu protiv sevilje, momak doktorirao Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.