Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antoine Griezmann (Francuska, 1991)

Istaknuti odgovori

Jebo te hljeb ovaj lik stvarno nije normalan. Draže mu kritizirat Mourinha nego na lotu dobit. 

Daj Bože da ima istine u ovim špekulacijama al bojim se da će ostat samo na špekulacijama.

• Odgovori 231
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Odličan igrač Grizman!
Verujem da bi se odlično uklopio, ne treba štedeti pare za njega ja mislim da na tržištu ne može da se dovede bolji igrač trenutno...

A sta ce nam Grizman, li Rojs, ili Isko ili bilo ko drugi ? 

Da sa klupe gledaju velemajstora Murinja kako dominira sa Ramiresom na krilu ? 

Dok on sam ne promeni viziju fudbala, niti jedan igrac nije garancija.

Rivali kupuju titulu, rasipaju se, mi stedimo, imamo balans, bla, bla, truc... Sad ce se pristajati na ucene kako bi se zakrpile crne rupe u taktici...

Ovo postaje tragedija, nista vise od toga.

Ma nek je i panic buy samo nek vise kupuju.Murinjo da bi promjenio filozofiju igre trebaju nam novi igraci.Stoper koji je jak na lopti,vezni igrac koji moze igrati u oba smjera i krilo desno koje nece biti sterilno kada ima loptu.

Kupiti Ćirkovića iz Partizana, jak na lopti a i ujedno finansijski pomognemo balkanski klub. Uparimo ga sa Ivanovićem.

Veznjak Darko Brašanac igrom slučaja isto FK Partizan sa Matićem bi činio sjajan tandem. Ima iskustvo igranja kvalifikacija za LŠ. Jako dobar igrač.

Za desno krilo najbolje da se strpimo do januara i onda kupimo Andriju Živkovića, najbolje ga sačekati da odigra jesen u Partizanu nek im pomogne da što bolje odigraju u LŠ i da mu poraste cena na nekih 15 miliona. Prejeftino sa takvu klasu.

Mislim da nam je prije ovih krilnih i napadčkih pojačanja potrebna prodaja. Nema ništa od nagomilavanja igrača, koliko će to biti ofenzivnih veznih/krila? Hazard, Oscar, Willian, Traore, Kenedy, Cuadrado, Moses, dakle 7 i sad još kad bi doveli nekog bilo bi stvarno previše. Po meni se treba riješiti Cuadrada iako mislim da će biti bolji nego prošle sezone, on ipak najviše vrijedi, na njemu se može najviše zaraditi, a gotovo ista korist od njega i npr. Mosesa.

Ma ici ce on negdje najvjerojatnije. E sad da li ce United isposlovat deal ostaje za vidjet.
Griezmann je odlican igrac, i jadni mi ako bude jurio protiv nas kad budemo igrali s Unitedom.

Pedro je losiji al jbt ga sad. Tko zna zasto se nije krenulo po Griezmanna. zbog balansa u financijskim knjigama. :D

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

• Autor

Ma ici ce on negdje najvjerojatnije. E sad da li ce United isposlovat deal ostaje za vidjet.
Griezmann je odlican igrac, i jadni mi ako bude jurio protiv nas kad budemo igrali s Unitedom
Pedro je losiji al jbt ga sad. Tko zna zasto se nije krenulo po Griezmanna. zbog balansa u financijskim knjigama. :D

Inače, Mančesteri, PSG, Real imaju odličan balans u f. knjigama pa mogu da pljunu po 60 milki, FFP je kurac

Bio sam ironican kad sam rekao balans u knjigama. City troši ko lud a mi se jebemo eto da ne bi slučajno bili u minusu po pitanju financija pa smo sad -5 po pitaju bodova na tabeli.
Pljunite novce i dovedite koga treba.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.