28. april 2015.11 god. comment_215249 http://chelseabalkan.com/index.php/201504284971/vijesti/transferi/chelsea-dovodi-griezmanna-za-sicu.html Danas je u popodnevnim Äasovima na Palama zabilježen žestok napad spermatozoida nakon ejakulacija vaÅ¡eg dragog forumaÅ¡a Kun Aguera nakon Äitanja ove lijepe vijesti. Mislim treba li neÅ¡to viÅ¡e da vam priÄam o ovome momku, sve znate, gledali ste ga vjerujem kako u Atleticu tako i u Sociedadu, u poslednje dvije sezone njegov potencijal dolaze do izražaja. JoÅ¡ jedan u nizu Francuza koji bi mogao da nas pojaÄa, taÄnije treći, mislim da bi nam ovaj francuski dio rjeÅ¡io dosta problema sa kojima se susrećemo a po nekoj mojoj raÄunici možemo ih dovesti za brat bratu 100 miliona Å¡to je u danaÅ¡nje vrijeme prihvatljiva cijena. Dobro mene iskreno boli kurac za pare ni iz džepa ni u džep ali eto mora se i o tome neÅ¡to reći... Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215253 AAA Kad bi njega doveli pa to bi bilo vrh vrhova. I dalje mi zvuci previse dobro da bi bilo istina. Konacno dobra vest za transfere posle raznih Nejtana, Kenedija i ostalih govana. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215257 U 4-2-3-1 ili 4-3-3 formaciji (prvu preferiramo, drugu bi mooožda mogli) gdje bi ovaj Äovjek igrao? On je stvoren za 4-2-2 formacije da igra u paru u vrhu napada. On je napadaÄ, ne možeÅ¡ od njega praviti 10ku ili krilo. A sad da bude rezerva za Costu, ne znam. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215262 Piše na wikipediji FORWARD i vidim igra uglavnom u paru u vrhu napada u 4-4-2 formaciji. Samo mi reci ovo, jel lijevo ili desno krilo? Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215263 Piše na wikipediji FORWARD i vidim igra uglavnom u paru u vrhu napada u 4-4-2 formaciji. Samo mi reci ovo, jel lijevo ili desno krilo? Wikipedija je najpouzdaniji izvor :D Joj kakav si ti troller, samo da ti je da dignes postove :D Lijevo krilo, ljevak, sto znaci da bi mogao i na desno krilo... Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215266 Otkad je 30 miliona sića? Otkad za Luiza možeš da uzmeš 50 miliona, otkad Di Marija košta 75 miliona, Kavani 60 miliona itd. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215267 Za ovakvog igraÄa je 30 miliona eura itekako sića. Kad skontaÅ¡ da je jedan Mangala plaćen nekih 32 miliona funti, Å¡to je preko 40m eura, onda ti je sve jasno. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215268 Znam da jebe keve na levoj strani, sumnjam da na desnoj može igrati lošije od Williana ili Cuadrada. Al šta ćeš onda sa ta dva tuljana, jedan mora otići Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215270 Pa mozda bi ga i doveli kao 3 spica te krila ...samo mi je i dalje neverovatna prica za tu cenu,pa kupio bi ga za te pare i da nam ne treba ali posle onih informacija da Atletiko nije ni uzeo sav novac od Koste nista me vise i ne cudi jer sve ukazuje na to da neko ima itekako veliku korist od tog kluba Ps: jer ono Vajzijev prvi trol :)) Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215271 Ja imam neki los osecaj u vezi sa ovim Grizmanom. Ne uliva mi neko samopouzdanje, sumnjiv mi je nesto, ne znam ni ja... Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215272 Kakvo vam je to rezonovanje? To Å¡to je City platio Mangalu toliko ili PSG Luiza nema nikakve veze s aktualnim cijenama na tržiÅ¡tu. Cijenu treba da diktira kvalitet igraÄa a ne finansijska moć konkurenata. To ti je kao kad vidiÅ¡ prijatelja kako kupuje koÅ¡ulju od 50 eura a dobro mu ne stoji. I onda ti naiÄ‘eÅ¡ na neku od 30 eura i govoriÅ¡ sebi 'pa Å¡ta je 30 eura naspram 50'. ZakljuÄak: 30 miliona je velika cifra i treba dobro vagnuti da li je Griezmann pravo rjeÅ¡enje za te novce. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215274 Prodamo Oscara za nekih 30M, Williana na 10-ku, desno Griezmann i Bog te veselio :D Ne vjerujem u takav scenarij jer vjerujem da će Cuadrado igrati to desno krilo, ali sigurno bi više volio da dođe Griezmann. Neki će se možda sjetiti kada sam još pod nickom El_Nino u temi ljetnji prijelazni rok 2013 pisao o njemu i Reus kada nisu bili toliko poznati da bi ih rado vidio kod nas. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215280 Kakvo vam je to rezonovanje? To Å¡to je City platio Mangalu toliko ili PSG Luiza nema nikakve veze s aktualnim cijenama na tržiÅ¡tu. Cijenu treba da diktira kvalitet igraÄa a ne finansijska moć konkurenata. To ti je kao kad vidiÅ¡ prijatelja kako kupuje koÅ¡ulju od 50 eura a dobro mu ne stoji. I onda ti naiÄ‘eÅ¡ na neku od 30 eura i govoriÅ¡ sebi 'pa Å¡ta je 30 eura naspram 50'. ZakljuÄak: 30 miliona je velika cifra i treba dobro vagnuti da li je Griezmann pravo rjeÅ¡enje za te novce. Griezmann bi koÅ¡tao mnogo viÅ¡e da nije te klauzule. Zamisli da možeÅ¡ da kupiÅ¡ original dres po ceni onih kopija koje se prodaju na megastore-u. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215297 Griezmann bi koÅ¡tao mnogo viÅ¡e da nije te klauzule. Zamisli da možeÅ¡ da kupiÅ¡ original dres po ceni onih kopija koje se prodaju na megastore-u. MisliÅ¡ da bi prodavaÄ stavio takvu cijenu na takav kvalitet? Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215312 MisliÅ¡ da bi prodavaÄ stavio takvu cijenu na takav kvalitet? Ako je retardiran kao Atletiko ili B. Dortmund, moguće je. :P Prijavi
28. april 2015.11 god. Autor comment_215328 a mozda konacno murinjo upari kostu sa jednim polu spicem kakav je GriezmannPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215331 Kako ja sad citaam, njegova otkupna klauzula je 43.5 miliona funti, sto je nekih 60 miliona eura. Prijavi
30. april 2015.11 god. Autor comment_215602 Krilo je covjek, kakav napadac :S Često se ove sezone nalazi odmah iza Mandžukića Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215619 Ma ja bi njega iza Coste stavio Pa bi to izgledalo: Kuronja - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpi - Fabregas, Matic - Willian, Griezmann, Hazard - Costa Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217273 Big news for Chelsea fans just in. Mourinho has been with Mendes this afternoon - Griezmann is a done deal. https://twitter.com/BFairthorne Worked for CNN, Base Soccer, The Sun, The Mail, IPC Media, Nuts Magazine and Frank PR. Worked at football agency with predominantly Arsenal and Spurs players. Pouzdan je, a vreme ce pokazati dal je i sad ubo! Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217276 Ako i njega dovedemo onda imamo neki deal sa Atleticom :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.