Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Antoine Griezmann (Francuska, 1991)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 231
  • Pregledi 21,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Azar da dobije partnera njegovog kalibra,grota sto mora da igraa onim panjevima Vilijanom i Oskarom.

Grizman odlican fudbaler po stilu igre vuce na Rojsa,garantuje po 15-20.golova.

Ako dolazi kod nas vjerovatno Mourinho zna šta i kako sa njim, inače gledao sam dosta puta Atletico ove sezone i Grizmann je uvijek bio taj njihov "target man", i on je sve to opravdao sa 25 golova. Dobar je u završnici i konkretan u napadu što je za nas bitno, naravno ako dođe..

Nemam ništa protiv njegovog dolaska..

lepo je sve to al dečko nema snage

azar je kod nas uspešan pre svega zato što je jak ko bik i jedan od najboljih igrača na malom prostoru

ako je Otac tolko pametan zašto ga nije doveo pravo iz sosijedada a ne sad da pucamo tolke pare za njega,sad ne znam kolka bi to bila cifra ali lako može da se desi da bude naš transfer rekord a za te pare ne da treba da bude dobar nego najbolji 

još je doveo Salaha umesto njega 

nema nisko težište kao Aguero,Ivanović,Azar i pitanje je kako zamišlja da se uhvati u koštac sa mesarima u premu

Sančez je bio mnogo bolje rešenje što se i dokazalo u Arsenalu i to ponovo zbog njegove snage

prvi put da nekog ovako prozivam al eto nek me razuveri,FLOP u najavi za te pare

ma nece biti rekord, msm oko 40 milki

prvi put da nekog ovako prozivam al eto nek me razuveri,FLOP u najavi za te pare

U koliko?

Nije ni Mata došao kod nas nabijen kao Tyson pa je bio naš najbolji igrač, lako se nadoknadi fizička snaga ako igrač ima znanje, na fizičkoj spremi se uvijek može raditi. Fabregas igra na poziciji koja zahtjeva i pomoć defanzivi i učinak u napadu znači uvijek je okružen mesarima, ni on nije neka asocijacija za fizičku snagu ali ima znanje, tako da smatram da i kod Grizmanna ne bi trebalo biti problema ako ima znanje i kvalitet. U Premiership već par godina unazad su počeli sve više dolaziti igrači koji su jaki tehnički dok im fizička snaga nije jača strana..

Grizmanna ako bude dolazio podržat ću ga, ali nije mi on ni neka opsesija, ako bude došao onda dobrodošao, ako ne, onda nikome ništa. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.