Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

Koja zurka u ovoj temi. Prvo o LS, pa poredjenje PL-primera, pa o Barsi, pa o Enrikeu, sad o Romi hahahah :D Sent from my SM-G920F using Tapatalk
  • Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 6 mjeseci kasnije...

Balotelli danas zabio gol za pobjedu Nice a kasnije u 90+ dobio crveni haha :D Inače ovo mu je peti gol u ovoj sezoni u Ligi 1. Nica je trenutno prva na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Monaco, koji je u subotu razbio Metz u gostima sa 0-7.

• 2 sedmice kasnije...

Nica predvođena Lucianom Favreom odlična, prvi su sa 4 boda više u odnosu na drugoplasirani PSG. U petak su savladali Lyon rezultatom 2-0. Balo fulio penal.

O. Marseille dobio novog vlasnika danas, američkog milijardera koji ih je kupio za 45 mil. eura i  koji je obećao uložiti u sljedećih par godina preko 200 milijuna eura:

http://www.index.hr/sport/clanak/amerikanac-kupio-marseille-za-45-milijuna-eura/926345.aspx

Možda bi se i Drogba mogao vratiti tamo.

Nije mi jasno kako sebi netko može dozvoliti da ima ovakvu curu.

http://www.bljesak.info/rubrika/sport/clanak/jes-odredio-svojoj-djevojci-limit-potrosnje-na-kartici/174213

Pa pogledaj lika kakav je, cojk svjestan svojih kapaciteta, zna da nema ljubavi al zato dok ima love moze maslaciti ovakve picoke.. Da nije dubokog novcanika znas i sam s kakvim bi bio.

Pa pogledaj lika kakav je, cojk svjestan svojih kapaciteta, zna da nema ljubavi al zato dok ima love moze maslaciti ovakve picoke.. Da nije dubokog novcanika znas i sam s kakvim bi bio.

Upravo se o tome radi. Što će njemu DJEVOJKA? Koji će mu kurac djevojka ikako da mu ovako troši pare iz novčanika? Zar nije bolje da je SOLO i da kurve taslači, platiš 200 eura i miran. Ovako plaća tjedno 6.000 eura, a taslači u istu rupu. Zato kažem što je to sebi dopustio, ako je već veza iz interesa. Nikada to nisam shvatao.

Nica danas sa 4-1 savladala Nantesa i izdvojila se na vrhu tabele sa pet bodova prednosti u odnosu na PSG i Monaco. Å ta mislite mogu li do titule ?

• 1 godina kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Imali su vise slobode kada je bio prijasnji trener, mislim uopsteno na brazilce. Maia ima dosta jos da napreduje, ali vjerovatno ce biti nesto od njega. Araujo ce isto biti solidan ako se uozbilji, Lille je htio jos tih talenata uzeti, ali kako je otisao trener, mislim da nece tim putem ici vise.

• 2 godine kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.