Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

Meni nisu jasni vlasnici PSG-a u slucaju Mbappe, znaci mogli su ga proslo ljeto prodati za finu cifru. Oni su ga zadrzali i na kraju ove sezone ce napustiti klub besplatno. U redu svi smo svjesni da su u pitanju seici koji su puni ko brod, ali opet cifra nije bila mala.

• Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Samo ga je Liga Šampinjona mogla spasiti, ali očito ni to. Nica je baš dobra ove sezone, vodi ih trener koji je sa Lilleom osvojio titulu prošle sezone. Rezervni golman je naš Bulka.

Nije to nas golman nego golman PSGa na posudbi u Nici. Da stvar bude jos gora govjek je izbacio svoj maticni klub iz kupa.

Nekad je bio kod nas.

Vjerovali da ce se dogovoriti sa Kilianom zato ga nisu prodali proslo ljeto, rizikovali i eto rizik se nije isplatio kako se ispostavilo.

Meni nisu jasni vlasnici PSG-a u slucaju Mbappe, znaci mogli su ga proslo ljeto prodati za finu cifru. Oni su ga zadrzali i na kraju ove sezone ce napustiti klub besplatno. U redu svi smo svjesni da su u pitanju seici koji su puni ko brod, ali opet cifra nije bila mala.

Zašto bi ga prodali? Šta će im pare? Ko šta i sam kažeš puni su ko brod, pare im ne trebaju, a s njim imaju veće šanse osvojit LP, to je njima glavni cilj, pare im ne trebaju a zamjenu jednako kvalitetnu ne mogu nać

Zašto bi ga prodali? Šta će im pare? Ko šta i sam kažeš puni su ko brod, pare im ne trebaju, a s njim imaju veće šanse osvojit LP, to je njima glavni cilj, pare im ne trebaju a zamjenu jednako kvalitetnu ne mogu nać

Stoji ali opet si zadrzao igraca koji je zelio otici i mogao si zaraditi novac, mozda su mislili dolaskom Messija da ga to zadrzi u klubu.

Ovako na kraju sezone imaju situaciju da im jedan od najboljih igraca odlazi besplatno i dolazimo do toga ako ne osvoje LP da su dozivjeli totalni fijasko u ovoj sezoni.

Svakako ako ne osvoje LP su doživjeli fijasko jer je to jedini parametar kojem se mjeri uspjeh PSG-a. Novci su za njih jednostavno totalno ne bitni, apsolutno nikog nije briga za te novce što bi dobili od Mabappe, a njegov odlazak apsolutno nikom ne bi bio opravdanje za neuspjeh u LP.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Pa da, pokišali arapi na svoj način sa morem para da što prije urade nešto i da se iskurče. Bacali pare i davali plate svakoj ojebini koja je iole nesto dobro odigrala i htjela potpisati. Naravno nikakve sankcije i ništa se neće dogoditi ali zato je nas UK ojadu zabavila zbog našeg vlasnika jer je rus...

Ma odose im vlasnici poslije svjetskog, to bi bilo to od projekta PSG.

neka ekskluziva  :fantom:

šalu na stranu, i da nema ovog FFP, šta znam, ponovo mislim da je najbolje kupiti klub u Engleskoj zbog te jednake raspodele novca, to je i možda jedino okruženje gde kolko tolko može nešto održivo da se napravi

To što ćeš uvijek osvajati ligu je dovsjekli mač, jer svi znaju i očekuju da ćeš je uvijek osvojiti pa ti se uspjeh mjeri isključivo po LP-u, a nije ni malo lako tako živjeti jer budimo realni u LP-u ima puno i randoma.
Eto ti primjer City i PSG, rezultatski nije prevelika razlika, i jedni i drugi redovito failaju u LP, ali Citya se smatra puno jačim i uspješnim, jer se njima domaće title cijene a za PSG-ove nikog nije briga.

Inače kup Francuske je osvojio Nantes.

Kup Španije je uzeo Betis, u finalu njemačkog kupa su Freiburg i Leipzig, a u Italiji je neki dan trofej uzeo Inter. Moguće je da u top 5 liga niko ne uzme i ligu i kup.

Dodajmo tome da će se to isto dogoditi u BiH, Škotskoj, Belgiji, Turskoj, Grčkoj i Švicarskoj, a najvjerovatnije i u Holandiji i Hrvatskoj. U Portugalu Porto ima laganog protivnika u finalu i trebao bi uzeti duplu krunu.

• 2 sedmice kasnije...
Baš mi je drago šta je škarta Real. Toliko su se svo ovo vrijeme ponašali bezobrazno ko da je on već njihov igrač i ko da nitko ne smije odbiti Real. Eno sad će i La liga tužit PSG jer mu je da novi ugovor (kao toliko velik ugovor uništiti će nogomet, ko da Real dosad nije bia predvodnik u obaranju rekorda i uništavanju nogometa). Neka, baš guštam. Real osta i bez Mbappea i Halanda a govori su da idu po obojicu...

A za Mbappea realno glup potez s sportske strane, igrajući u PSG-u teško da će se ikad uć u krug najbolji ikad. Čak i da osvoji tu LP, League 1 je jednostavno preslaba da bi ga se uspoređivali igračima koji su igrali u jačim ligama. Al eto očito je i on jedan od onih kojima su pare jedine bitne. Doduše, ima još vremena da ode u jaču ligu al vrijeme mu lagano odmiče a teško da će otić prije isteka ugovora a tad će imati već 27...

momku vjerovatno i nije cilj biti najbolji ikad. da jeste ne bi presao u psg nego u neki bolji klub gdje bi to mogao ostvariti.

pogledajte mu samo taj ugovor, nevjerovatno sta jedan fudbaler moze dobiti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.