14. mart 2016.10 god. comment_253723 Ja ne znam da li su pojedinci slijepi ili su jednostavno vodjeni mrznjom prema Barseloni pa im ego nedozvoljava da priznaju da je Barselona trenutno SPACESHUTTLE za sve timove u Engleskoj. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253728 Pridružujem se momcima koji kažu da je Barca viši nivo u odnosu na druge. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253733 Jeste Barsa mocna. Ali mene zanima sta bi se desilo sa mocnom Barselonom, kada bi bilo koja dva top tima iz PL delila profit na nacin na koji to rade Barselona i Real. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253745 Ma lako za Barcu, pitanje je zaÅ¡to mislite da bi PSG mogao parirati Kataloncima kada igra u dosta loÅ¡ijoj ligi. Da recimo Francuska ima jak Monaco, Marseille i Lyon sve bi drugaÄije bilo. Ovako nemoguće. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253748 pa barca ima najboljeg igraca na svijetu , najboljeg golgetera i geymara ova prethodna dva doveli za 160 mil eura i da simpatiziram tu momcad kojoj je svaka utakmica u ligi trening ka psgu ma dajte molim vas mene zanima samo bi li chelsea dizali u nebesa da kupi balea iz totnhma i cavania il bi srali da smo plasticari itd.... bravo,mascherano,alves,alba,rakitic,neymar, suarez,turan itd.... Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253757 Jest vala sad je najjaca primera, nema nikakve konkurencije utakmice dosadne A I raspodjela novca nepostena ali jeste jaca od Francuske Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253761 Kakav PSZ ne pitaju se tu oni nista, ocekujem da Barsa uzme LS, eventualno Bajern mada tesko i oniSent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253764 PSG može samo na iznenađenje kao i mi 2012. ali sumnjam da imaju toliko srce. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253765 PSG može samo na iznenađenje kao i mi 2012. ali sumnjam da imaju toliko srce. Meni je opet ovaj PSG jaci nego tadasnji Chelsea. I to puno jaci. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253768 Bavo Igi oni cijelu euoni igraju s amatrima mogu se zajebavati i dobiajti sa po 8 0, tacnije igrati sa trecom postavom i opet dobiti a u Engskoj je svako kolo borba veika i zato jesu pai Engeski timovi ne zato sto je liga losa nego sto mali rastu i veliki padaju tacnije konkurencija je sve jaca sto se vidi ove sezone po malim ekipama do veike padaju tu je faktor i raspodjea novca koja je pravedna za razliku od Spanije gdje sve ide bizancima vidim volis Chelsea i cijeniÅ¡ Barsu, neka neka ai ja to ne bi mogao Pa i Bajern i PSG se sprdaju sa "amaterima" u svojoj ligi pa im Barselona uvali peticu po dvomeÄu... I nije toliki krÅ¡ Å panija da mogu igrati sa trećom postavom, ima solidnih ekipa poput Sevilje, Viljareala sad, obiÄno Valensija, Bilbao, Selta je isto solidna sad. Siguran sam da bi u Engleskoj isto Barselona dominarala. Raspodela novca baÅ¡ i nema veze sa ovim, poÅ¡to govorimo o njihovoj trenutnoj snazi, ali da, liga bi verovatno izgledala drugaÄije da je podela novca ravnomernija. Nisam ih ni ja podnosio nekad, u meÄ‘uvremenu sam ovde poÄeo da se sprdam sa njima i na kraju ih stvarno zgotivio, lol. Kao kad ironiÄno sluÅ¡aÅ¡ neku pesmu koja ne bi trebalo da ti se dopadne, i na kraju skontaÅ¡ da ti se stvarno sviÄ‘a. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253769 Meni generalno se ne svidja igra Bayerna zadnje 2-3 godine, tacnije kako ih vodi Guardiola. Naravno i to je mnogo bolje nego ovo sto mi igramo, ali Barselona ove sezone, kao i prosle igra bas bas dobro. Nema onog starog mrcvarenja lopte, beskonacnih dodavanja i sutanja po golu tek 4-5 puta vec igraju lijepo za oko a to je ono najbitnije, barem za mene. Ne kazem da igraju najljepsi fudbal ikada, ali da ih je lijepo gledati, jeste. Licno najvise volim sistem kao sto gaje Klopp ili Hejnkes, pa cak I Anceloti. ALi eto... Ja njih kao ekipu ne volim, kao ni Real. Jednostavno svi mediji su im naklonjeni, sudije, UEFA, bas svi. Cigani su da ih nema vecih, ali brate ljudi su trenutno nivo iznad svih ekipa u Engleskoj. Sigurno bi prosuli vise bodova u Engleskoj ali smijesno je i pomisliti da ne bi osvojili. Ne znam zasto je nekad tesko priznati da je neko drugi bolji. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253772 Raspodela novca nema veze sa tim? Bar ti bolje poznajeÅ¡ fudbal od toga. Da se profit deli ravnopravno, ostatak lige ne bi bio toliko slabiji u odnosu na njih, a to bi i dodatno uticalo na njihov uticaj na tržiÅ¡tu. Brate oni su i ovako na gornjoj granici salary capa. A prihod od lige je siguran i stabilan, neÅ¡to na Å¡ta mogu uvek da se oslone. Druga bi se pesma pevala da ne mogu da raÄunaju na te pare. Ja ih ne volim nikako, ali poÅ¡tujem to Å¡to su oni tim, Å¡to imaju izuzetan sistem na kome poÄiva njihova snaga. Ali ti ne uzimaÅ¡ sve faktore u obzir. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253774 Pa barca vec sad nema za kifle. Nema vise para, pa zamisli da je uravnotezeno davanje para, bilo bi pogubno. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253775 Raspodela novca nema veze sa tim? Bar ti bolje poznajeÅ¡ fudbal od toga. Da se profit deli ravnopravno, ostatak lige ne bi bio toliko slabiji u odnosu na njih, a to bi i dodatno uticalo na njihov uticaj na tržiÅ¡tu. Brate oni su i ovako na gornjoj granici salary capa. A prihod od lige je siguran i stabilan, neÅ¡to na Å¡ta mogu uvek da se oslone. Druga bi se pesma pevala da ne mogu da raÄunaju na te pare. Ja ih ne volim nikako, ali poÅ¡tujem to Å¡to su oni tim, Å¡to imaju izuzetan sistem na kome poÄiva njihova snaga. Ali ti ne uzimaÅ¡ sve faktore u obzir. Nisi skapirao. Govorimo o trenutnoj snazi Barselonine ekipe, tako smo barem krenuli, na kraju smo zavrÅ¡ili raspravljanju o ligi opet. Mogli bi ostali klubovi da priuÅ¡te sebi kvalitetnije igraÄe, ali oni najbolji će sigurno uvek pre birati Barselonu nego npr. Sevilju. Prijavi
14. mart 2016.10 god. comment_253790 Ma dobro Igi to i jeste svrha foruma, ne možemo se oko svega složiti, po meni Barsa nije toliko jaka koliko se Äini ako osvoji pužiću ruku i priznati greÅ¡ku Po meni je Barsa i Chelsea nespojiva i nikada neću viÅ¡e navijati za njih poslije one sramote i najveće kradje u Istoriji fudbala. Ne bi bilo problema da su nas nadigrali i proÅ¡li ali ono uÄiniti na oÄigled cijeloga svijeta ne može poÅ¡tena ekipa, PSG može po meni su oni prvi favorit iz sjene Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253870 Uistinu je mehlem gledati PSG-ov ples. Sjajna je to skupina igraca, dobra atmosfera, potcijenjen trener i svakako da bih volio da malo razbiju kolotecinu koja vlada u LS i da odu do kraja. Barcelona ima najbolji napad na svijetu, najboljeg igraca i genijalnog Enriquea - najboljeg trenera. Dakle, oni su padez za sebe. Drugi je Bayern i poslije toga definitivno ide PSG. Uz malo srece, imaju pravo nadati se. Inace, oborili su Bayernov rekord iz sezone 13-14 meni se cini, sa najranije osvojenom titulom u nekoj od liga petice. Au revoir. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253885 Enrique ganijalan i ovo nisam odavno Äuo. ÄŒovjek dobio dva otkaza po godinu dana vodio Romu i Celtu cini mi se. Odavno to govorim Barsa nije mjeirlo Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253886 Nije Enrike dobio otkaz u Selti nego je sam napustio kad ga je trazila Barsa. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253889 dobio je u Romi ista stvar ne pratim Španiju kao što sa već rekao Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253906 Pa bas taj Enrique je dokazao da nikakav genijalac ne treba biti da bi vodio ovakvu ekipu Barcelone. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253913 Nije Enrike dobio otkaz u Selti nego je sam napustio kad ga je trazila Barsa. Zar nije bio u Romi, dobio otkaz, jer je retardiran, dosao Spalletti i vodi ih strasno. Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253916 Zar nije bio u Romi, dobio otkaz, jer je retardiran, dosao Spalletti i vodi ih strasno. Garsija valjda. I nisam rekao da nije retardiran samo sam ispravio za ovo vezano za otkaz u Selti. Ovako prejaku Barsu moze da vodi bilo ko, cak bi i Murinjo mozda uspeo :D Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
15. mart 2016.10 god. comment_253919 A ja, mjesam ih, obojica su bili totalno retardirani, slabasni djubrentus osvaja sa ovim bogaljem na klupi, a oni ne mogu ni da prismrde prvom mjestu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.