Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

pa nije to samo zbog njega,"cela situacija je u klubu sjebana"

ne znam zašto niko ne priča o tome kako im već par igrača u najavi odlazi,neće da produži ugovore i šta ti ja znam

ne možeš ti u takvoj atmosferi da juriš top 3 nikako jer ti takvi igrači uglavnom imaju koncetraciju jedno vreme sve dok se ne približi kraj sezone kada su oni već u mislima daleko od svog kluba

još jbg izgubili te dve utakmice od PSG,prvu sudije progurale PSG,drugu nisu imali baš sreće i eto ti samo tu 6 bodova manje

a i nisu oni ruku na srce ni tolko loÅ¡i,nego i Monako sabija 

izvoko je B kolko je mogo iz ove ekipe,sad šta je tu je

• Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

U tom slučaju nek sruše stadion i otvore porodilište ili, još bolje, centar za prihvatilište imigranata.

Glupost je uopste otpustati Bielsu(ako sam ode, to je vec druga stvarr). OM, posle Deshampa tesko da moze naci boljeg trenera.

A Kloppa svi zele, normalna stvar.

Blanc jedino da ne uzme prvenstvo dobio bi otkaz. Ako uzme tripletu, ostaje on lagano i naredne sezone pa ce onda po Guardiiolu i oni, pretpostavljam. Ili Simeonea ako ih ovaj odbije.

• 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Čini mi se da nema Lassove teme pa ću postaviti ovdje, zabio u debiju za Marseille golčinu ipo. Jedan od dražih igrača što je zaigrao u plavom dresu.

https://www.youtube.com/watch?v=i0zIqY_u3xQ 

• 5 mjeseci kasnije...

Ko jos nije neka pogleda, kako se Zlatan danas sprdao u prejakoj Ligue1

Postavis video ovdje da svi vidimo odmah a ne da trazimo po netu.

Treba reci da Francuska ima vrlo dobru infrastrukturu i da su sustigli Engleze i Nijemce.

A PSG po mom ukusu igra najljepsi fudbal u Evropi.

Treba reci da Francuska ima vrlo dobru infrastrukturu i da su sustigli Engleze i Nijemce.

Istinu zboriš. Misliš sustigli su Njemce. Kakvi Englezi, još tu ima dosta malih stadiona od 30.000 - 40.000. I starih, Njemci su najjači što se infrastrukture tiče .Deru sve.

Nadam se da si gledao i njihov fudbal koji je u rangu Zimbabvea... blaga rec je uzas, osim naravno PSGa

Istinu zboriš. Misliš sustigli su Njemce. Kakvi Englezi, još tu ima dosta malih stadiona od 30.000 - 40.000. I starih, Njemci su najjači što se infrastrukture tiče .Deru sve.

Engleska ima dosta malih stadiona, no to nije poenta mog posta. Ti stadioni su dobro ocuvani, pa su samim tim i kvalitetni. Najnovije ima Njemacka zbog domacinstva SP-a. No, Euro 2008 je odigran na stadionima od 35-40k i nista im nije falilo. Nadam se da ste shvatili moju poentu.

Pozdrav.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.