Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Iskreno ne shvatam ljude koji stalno drkaju na Ibrahimovića i njegove romske seljačke izjave.

lik osim što mu famelija potiče sa ovih prostora, nema nikakve veze sa Bosnom, na kraju krajeva, ja ne znam da je Ibrahimović ikad došao u BiH da posjeti ćaćino ili materino rodno mjesto.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/697674651716210689

Blanc produžio ugovor sa PSG-om, kakvi idioti, umesto da se otimaju za najboljeg trenera u galaksiji. :O

• 1 mjesec kasnije...

Da im je Murinjo trener sad bi svejedno sve utakmice do kraja igrali Ibra, Di Marija, Silva...

jedan od najvećih kandidata za titulu prvaka Evrope

Ni blizu, al ajde... 

Reci odmah da se bahatim i da te napadam, pa cu tad da dovrsim repliku  :D

Ni blizu, al ajde... 

Reci odmah da se bahatim i da te napadam, pa cu tad da dovrsim repliku   :D

neću reči da se bahatiš ali ću reći da se ne slažem

po meni su puno jači od Barse

Dovrši matere ti, baš da čujem tvoje cijenjeno mišljenje 

neću reči da se bahatiš ali ću reći da se ne slažem

po meni su puno jači od Barse

Dovrši matere ti, baš da čujem tvoje cijenjeno mišljenje

Neću sad, nisi mi zadovoljio sujetu :D

Barsa je precjenjena sigruan sam da ispadaju prije finala.

Sve je to lijepo sto vi kazete, ali dajte makar jedan logican argument vrijedan dalje rasprave zasto to tako mislite. 

Trebao ih Juve dobiti u finalu, Allegri sve što  je mogao zeznuti što se tiče taktike

Pepa razbili što je bilo logićno, on ih je i vratio na vrh

sezonu prije nakon demolrianja im niko nije davao šansu ali su se vratili najviše posrnučem Bayena pa i Rala sa Ancellotijem

Dakle hoću reći da niko nije odbranio da neće ni oni a Luis Enrique takodje nije neki trener prije Barse je vodio samo Romu i Celtu i nakon godinu dana dobio otkaz

Zaključak je jasan

Pa Real ih je dva puta dobio, kako-tako. Oni mogu osvojit samo ako im se ponovi naša 2012.

Real ih je jednom dobio, i to im Parizov golman poklonio pobjedu. U te dvije utakmice dosta bolji je bio PSG. Samo Barcelona i Bayern su veći favoriti i ne slažem se da bi njihovo osvajanje bilo iznenađenje u rangu našem iz 2012.

Mada je veliko pitanje hoće li moći.. Nekako da imaju jačeg trenera od Blanca bio bih uvjeren da će uspjeti. A ovako, čovjek kojeg je Safet Sušić taktički razbio sa slabijom ekipom na sred Parka Prinčeva - teško.

Hoćeš li Enriquea smatrati dobrim trenerom ako Barselona odbrani LŠ? :D

Po svim parametrima su bolji čak i od Pepove Barselone, imaju niz od skoro 40 utakmica bez poraza. U Barseloni vlada zajedništvo, a to nije uvek lako postići kad imaš nekoliko igrača svetske klase (mislim na MSN). Da je Enrique loš, sigurno ne bi uspeo da ih uklopi kako treba.

Mogu dati 1000 golova u onako smiješnoj konkurenciji gdje dobiju i Real i Barca po 8:0 za mene to nije liga

Real optpustio Ancellotija sad još dva trenera promijenio još im to ide na ruku, imali ovi Beniteza pa naravno da će ih dobiti

Ako osvoji opet za šta ne postoje bar po meni gotovo nikave šanse prizaću ga ali sada ga ne priznajem

Niti njega ni Pepa, Pepu će pravi test biit City

Osvojiće ono primeru ali LP već puno teže iako su po svima favoriti

Enrique nije loš on je prosječan malo je bolji od Tate Martina

Opet to smešna liga, a kad u LŠ isprate PSG petardom i rešavaju dvomeče protiv Bajerna, Arsenala i Sitija već u prvom susretu to se zaboravlja.

Nije smešna liga koliko su oni moćni. Da je sve u bacanju novca na najbolje igrače, Real bi u prethodnih 8 godina osvoji više od jednog prvenstva Španije i jedne srećne LŠ.

PSG ima slican problem kao City. Ne umeju da se adaptiraju na igru kvalitetnog rivala, vec napadaju grlom u jagode, bez obzira ko je s druge strane.

Lepo je sve to, napadacki fudbal, presnig... Ali oni su previse nekompaktni u tranziciji, posebno kad izgube loptu na sredini. Nemaju balans izmedju odbrane i napada. Taj segment igre im je najslabiji, a to jake ekipe znaju da iskoriste.

Bavo Igi oni cijelu euoni igraju s amatrima mogu se zajebavati i dobiajti sa po 8 0, tacnije igrati sa trecom postavom i opet dobiti

a u Engskoj je svako kolo borba veika i zato jesu pai Engeski timovi ne zato sto je liga losa nego sto mali rastu i veliki padaju

tacnije konkurencija je sve jaca sto se vidi ove sezone po malim ekipama do veike padaju

tu je faktor i raspodjea novca koja je pravedna za razliku od Spanije gdje sve ide bizancima

vidim volis Chelsea i cijeniš Barsu, neka neka ai ja to ne bi mogao

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.