22. maj 2022.4 god. comment_328520 Osim para, važno je naglasiti da je Mbappe iz Pariza. I ja bih ostao u svom gradu da se mogu od tamo boriti za sve moguće titule. Neka ga još par godina tamo i onda nek ispuni san i zaigra za Chelsea. Prijavi
22. maj 2022.4 god. comment_328521 Nije mu kasno ni kad istekne ovaj novi ugovor napraviti dobar transfer. Opet su to dobre godine. Prijavi
22. maj 2022.4 god. comment_328528 Osim para, važno je naglasiti da je Mbappe iz Pariza. I ja bih ostao u svom gradu da se mogu od tamo boriti za sve moguće titule. Neka ga još par godina tamo i onda nek ispuni san i zaigra za Chelsea. Upravo tu. Ljudi zaboravljaju da je on Francuzni da ostaje kod kuce, koliko god to zvucilo banalno i nebitno mislim da nije. Takodjer nije iskljuceno da predje u Real tamo negdje za 2 3 sezone. Ko ce znati sta je iza kulisa, mozda su mu obecali i Zidana za trenera Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328569 Meni je samo drago što su ona govna iz Madrida ostala bez obojice, ko im jebe mater. Čuj ne odbija niko Real Madrid, poserem im se na Real Madrid... Ali koliko je to jadno i kakvi su to luzeri, LA Liga se žali na PSG... To još jedan u nizu dokaza ko upravlja Španskim fudbalom... Prijavi
23. maj 2022.4 god. comment_328578 Zalba je tu jer je ugovor potpisan sa klubom, a la liga bi se zalila da i neko predje u getafe, potpise sve i kaze, ma kakvi. Cuj ti obecanja Mbappeu, otjerati Neymara, dovesti Zidanea i jos nesto je bilo, ne mogu da se sjetim hahaha. Prijavi
25. maj 2022.4 god. comment_328678 Skontali i Francuzi da napadačka igra i puno golova privlači pažnju pa i oni počeli da se nadigravaju. Rennes je uz PSG u tome bio najbolji, 3-4 ne previše poznatih igrača je kod njih eksplodiralo. Uvijek neko od glavnih izvisi za Europu, ove sezone su to Lille i Lyon. Nica zbog boda kazne umjesto u LE otišla u LK. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_328997 Šta se ono šuška da bi Mourinho mogao postati novi trener PSG-a. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_328999 Jedan od mogucih trenera, mislim da ce Zidane na kraju postati novi trener, ali vidjet cemo kako ce sve to teci. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329000 Kakvi ludaci, mislio sam da će se opametiti malo sad kad im je i Mbappe ostao ali opet nista, vrhunskog trenera otpuštaju... Doduše to je dobro jer opet u Ligi Šampiona neće uraditi ništa Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329004 Njima ne treba trener, svakako nema nikakav autoritet ko god da je. Prijavi
4. juni 2022.4 god. comment_329005 Samo im Mourinho može i donijeti titulu u LP. Tako što će Mbappe igrati beka. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332565 PSG na početku nove sezone ozbiljno trpa, svaka utakmica 5+. Večeras su dali Lilleu 7 golova i još nije gotovo. Ne znam je li do trenera ili se ova trojica zagrijavaju za SP. Prijavi
21. august 2022.4 god. comment_332566 Ili je i ono malo konkurencije u Francuskoj otišlo u kurac? Prijavi
22. septembar 2024.2 god. comment_358657 Da malo ozivimo ovu temu. Roberto De Zerbi jebe mame u francuskoj sa Marsejom. Isti ovaj Marsej prosle godine zavrsio 8. a s obzirom kako sad igraju sve van top 3 bice iznenadjenje. I da napisem ono zbog cega sam i usao na ovu temu. Marsej je od 5. minuta imao igraca manje protiv Lyona u gostima veceras, ali i pored toga uspjeli su dati 3 gola i imati jos 2 ciste sanse. Znam da Lyon nije City ali ni Marsej nije Arsenal, tu su negdje obje ekipe po razlici u kvalitetu. Dakle ne moras igrati bas toliki bunker kao sto je Arsenak danas igrao iako imas igraca manje. Ovo sto je Arsenal danas igrao ja nisam nikad vidio. Murinjo bi im pozavidio. Prijavi
22. septembar 2024.2 god. comment_358659 @hamco Daleko od toga da je isti Marsej. Ulozili su dosta u pojacanja, poprilicno su izmenili tim u odnosu na proslu sezonu. Eno Monako, mnogo slabija ekipa po ulaganjima i po imenima ima isti broj poena. Sramota je za ekipu kakvu su sklopili da ne zavrse u top3. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358664 ne znam stvarno kako protiv Sitija ne igrati defanzivno u takvoj situaciji...pa oni ljudi nekada toliko lagano igraju kao da ih neko dzojstikom na Fifi upravlja, odnosno tako mi izgleda kad uporedim njih i naše akcije u napadu i dodao bih to da po mom mišljenju u premiershipu taj remi, odnosno bod pravi razliku između top 4 do tamo 6-7 mesta, a u Francuskoj maltene samo zavisi dal juriš prvo mesto ili ne, pa je valjda i bitno zbog PSG ići na sve ili ništa s tim da je fakt da ovog De Zerbija baš hvale posle svake utakmice, možda smo omašili sa njim debelo što ga nismo pojurili Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358668 7 hours ago, Whisper said: @hamco Daleko od toga da je isti Marsej. Ulozili su dosta u pojacanja, poprilicno su izmenili tim u odnosu na proslu sezonu. Eno Monako, mnogo slabija ekipa po ulaganjima i po imenima ima isti broj poena. Sramota je za ekipu kakvu su sklopili da ne zavrse u top3. Daleko je to od kvalitetnih imena, pa Wahi, Greenwood i Maupay najzvucnija imena. Na kraju nije stvar ni u tim igracima nego igri, dominaciji, broju postignutih golova i na kraju pobjedi sa 3 postignuta gola sa igracem manje jednom Lyonu. Taj isti Lyon ima jacu postavu od tog Marseja. Zapravo igra na terenu Marseja prosle i ove godine je nebo i zemlja. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358669 Da je Greenwood ostao normalan danas bi se puno manje pričalo o Saki, Fodenu i Palmeru, ali ko mu je kriv. Takav top u obje noge nisam nikad vidio. Drago mi je da se liga popularizovala, barem na ovom forumu. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358671 Jeste Hamco udario prvi post posle dve godine Spoiler 😛 Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358672 14 minutes ago, chiba said: Jeste Hamco udario prvi post posle dve godine Reveal hidden contents 😛 Poniknut Arsenalovim bunkerom kakav zaista dugo nisam vidio i pobjedom Marseja sa igracem manje od 5 minute. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358673 Nas Andrey Santos vec tri gola na kontu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.