Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Osim para, važno je naglasiti da je Mbappe iz Pariza. I ja bih ostao u svom gradu da se mogu od tamo boriti za sve moguće titule.

Neka ga još par godina tamo i onda nek ispuni san i zaigra za Chelsea.

Upravo tu. Ljudi zaboravljaju da je on Francuzni da ostaje kod kuce, koliko god to zvucilo banalno i nebitno mislim da nije.

Takodjer nije iskljuceno da predje u Real tamo negdje za 2 3 sezone. Ko ce znati sta je iza kulisa, mozda su mu obecali i Zidana za trenera

Skontali i Francuzi da napadačka igra i puno golova privlači pažnju pa i oni počeli da se nadigravaju. Rennes je uz PSG u tome bio najbolji, 3-4 ne previše poznatih igrača je kod njih eksplodiralo. Uvijek neko od glavnih izvisi za Europu, ove sezone su to Lille i Lyon. Nica zbog boda kazne umjesto u LE otišla u LK.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 godine kasnije...

Da malo ozivimo ovu temu.

Roberto De Zerbi jebe mame u francuskoj sa Marsejom. Isti ovaj Marsej prosle godine zavrsio 8. a s obzirom kako sad igraju sve van top 3 bice iznenadjenje.

I da napisem ono zbog cega sam i usao na ovu temu. Marsej je od 5. minuta imao igraca manje protiv Lyona u gostima veceras, ali i pored toga uspjeli su dati 3 gola i imati jos 2 ciste sanse.

Znam da Lyon nije City ali ni Marsej nije Arsenal, tu su negdje obje ekipe po razlici u kvalitetu. Dakle ne moras igrati bas toliki bunker kao sto je Arsenak danas igrao iako imas igraca manje. Ovo sto je Arsenal danas igrao ja nisam nikad vidio. Murinjo bi im pozavidio.

IMG_7220.jpeg

@hamco

Daleko od toga da je isti Marsej. Ulozili su dosta u pojacanja, poprilicno su izmenili tim u odnosu na proslu sezonu.

Eno Monako, mnogo slabija ekipa po ulaganjima i po imenima ima isti broj poena.

Sramota je za ekipu kakvu su sklopili da ne zavrse u top3.

ne znam stvarno kako protiv Sitija ne igrati defanzivno u takvoj situaciji...pa oni ljudi nekada toliko lagano igraju kao da ih neko dzojstikom na Fifi upravlja, odnosno tako mi izgleda kad uporedim njih i naše akcije u napadu :D i dodao bih to da po mom mišljenju u premiershipu taj remi, odnosno bod pravi razliku između top 4 do tamo 6-7 mesta, a u Francuskoj maltene samo zavisi dal juriš prvo mesto ili ne, pa je valjda i bitno zbog PSG ići na sve ili ništa

s tim da je fakt da ovog De Zerbija baš hvale posle svake utakmice, možda smo omašili sa njim debelo što ga nismo pojurili 

7 hours ago, Whisper said:

@hamco

Daleko od toga da je isti Marsej. Ulozili su dosta u pojacanja, poprilicno su izmenili tim u odnosu na proslu sezonu.

Eno Monako, mnogo slabija ekipa po ulaganjima i po imenima ima isti broj poena.

Sramota je za ekipu kakvu su sklopili da ne zavrse u top3.

Daleko je to od kvalitetnih imena, pa Wahi, Greenwood i Maupay najzvucnija imena.

Na kraju nije stvar ni u tim igracima nego igri, dominaciji, broju postignutih golova i na kraju pobjedi sa 3 postignuta gola sa igracem manje jednom Lyonu.

Taj isti Lyon ima jacu postavu od tog Marseja.

Zapravo igra na terenu Marseja prosle i ove godine je nebo i zemlja. 

14 minutes ago, chiba said:

Jeste Hamco udario prvi post posle dve godine 

Reveal hidden contents

😛

Poniknut Arsenalovim bunkerom kakav zaista dugo nisam vidio i pobjedom Marseja sa igracem manje od 5 minute.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.