24. maj 2021.5 god. comment_315544 Ispada prvak sedme lige po koeficijentu. To je u ovom trenutku Nizozemska, a ne Rusija kako sam ja mislio. Ova liga je toliko "napeta i zanimljiva" da se za 6 godina na temi ispisalo 8 stranica. O Havertzu smo jedno 20 i prije nego što je debitovao. Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315548 Ispada prvak sedme lige po koeficijentu. To je u ovom trenutku Nizozemska, a ne Rusija kako sam ja mislio. Ova liga je toliko "napeta i zanimljiva" da se za 6 godina na temi ispisalo 8 stranica. O Havertzu smo jedno 20 i prije nego što je debitovao. Pa skaro je napisao sam 8 stranica na temi o Havertzu jebo te hljebNemam vala vremena, niti želim da ga trošim na Francusku ligu, ponekad upalim i to je to Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315634 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1397234900227526658 Rešio covek da ode kao pobednik. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315637 Rešio covek da ode kao pobednik. Čitao sam malo o tome, u toku sezone se cijela struktura kluba promjenila, od uprave, sportskog direktora, predsjednika bla bla šta ti ja znam. Iako su osvojili ligu klub je u blagom raspadu. Taj trener ima dogovoreno sa Nicom što dovoljno govori u kakvom je stanju Lille. Prijavi
10. august 2021.5 god. comment_317864 Malo sam analizirao PSG. Sastav za igrati na FIFI: Sastav za najveće levate u ligi: Sastav za ozbiljnije timove: Sastav za najjače timove na svijetu: Prva i druga postava: BRU TA LNO Prijavi
10. august 2021.5 god. comment_317872 E da hoće i ove godine da osvoje samo seoski turnir u Baraćima bio bih izuzetno zadovoljan. Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317882 Nemam ništa protiv njih, nek im je sa srećom, fakt jeste da nijedan tim nije nepobediv u dvomeču raspad FFP definitivno, bar neka prestanu sa tim licemerljem Prijavi
11. august 2021.5 god. comment_317884 Jos Messi, Neymar i Mbappe moraju pure jesti da dostignu legendarnog Papeta. Prijavi
21. august 2021.5 god. comment_318177 Ne postoji FFP za PSG i Man City očigledno... Pogotovo za PSG nema nikakvih pravila ni kad su u pitanju plate igrača, ništa... To kao City kad Pep kaže da je prodao igrače za 60 miliona i doveo Grealsha za 40... Lažovčina smrdljiva Prijavi
21. august 2021.5 god. comment_318180 Ne postoji za nikog FFP (pogotovo bogate koji mogu platit dobre odvjetnike) koga je dosada uopće ozbiljnije kaznilo? Samo što neki to kuže i ne trude se poštovat ga, a neki se trude poslovat u okviru FFP-a naivno bojeći se da će ih stvarno kaznit Prijavi
22. august 2021.5 god. comment_318307 Liga se raspada, raskinut sponzorski ugovor, svi u problemima osim PSG, svi rasprodaju igrače, mijenjaju trenere, velikani se sramote u prvim kolima, Monaco gubi od Shakhtara... I dođe Rennes i kupi od Dinama Majera za 15 miliona. Prijavi
23. august 2021.5 god. comment_318341 Šta je sa UEFA i Ligom Šampiona imaju li tu neka pravila, može li tu PSG prijaviti ovoliko igrača sa ovolikim platama nakon ovoliko ulaganja, jebe mi se za njihovu ligu ionako je na nivou Jelen Super Lige Prijavi
27. august 2021.5 god. comment_318542 Ispali su i iz top 5 liga... Liga je toliko loša da bi Partizan, Zvezda, Dinamo lagano bili u nekoj sredini tabele Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318818 Marsej i Lion jedina dva kluba iz Francuske priznata i postovana u Evropi. Steta sto ih novije generacije gledaju kao farmere zbog niskog kvaliteta prisutnog u ligi. Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318861 Marsej i Lion jedina dva kluba iz Francuske priznata i postovana u Evropi. Steta sto ih novije generacije gledaju kao farmere zbog niskog kvaliteta prisutnog u ligi. Ja sam kao mali gledao Ligue 1 jer je bila na TVu, tada je Lyon baš dominirao a ja sam gotivio Saint Ettiene i PSG. Znam da je bila uvijek gužva od 3. do 10. mjesta bukvalno ekipe uvijek u 3-4 boda, bilo je zanimljivije nego sad... Prijavi
31. august 2021.5 god. comment_318877 Lyon je u "moje" vrijeme osvojio 7 titula zaredom, ali liga nije bila farmerska jer su svi imali slične uslove. Prijavi
22. septembar 2021.5 god. comment_319396 Nikad ovaj PSG neće nešto ozbiljno uraditi, pa njima protiv Metza treba igrač više i to lik dobije drugi žuti zbog odugovlačenja... Skup plaćenika Prijavi
1. oktobar 2021.5 god. comment_319716 Nisam još gledao PSG ove sezone, ali mi je zanimljivo da golove najčešće postižu Herrera i Idrissa Gueye. Vjerovatno ih niko ne čuva jer se odbrane fokusiraju na ovu trojicu i onda ostaje više prostora za njih. Trebat će im vremena da se uigraju i u odbrani i u napadu. Sigurno se forma tempira za drugi dio sezone. Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324131 Mauricio Pochettino in the span of 12 months with PSG: Loses the 2021 League title to Lille Loses the 2021 Champions League Loses the Champions Cup to Lille Gets knocked out of the 2022 Coupe de France to Nice 4 trophies lost of out 6 available. Nakon ispadanja od Nice neki dan, klub je dao saopstenje: PSG management have informed Mauricio Pochettino that his time at the club will end at the end of the season. Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324133 Ne kužim smisao objave takve vijesti, zašto mu to već sad saopćiti? Sad ga tek igrači neće šljivit posto kad znaju da itako odlazi. Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324136 Nevjerovatno ih je lose vodio. Zasluzen ce otkaz dobiti, a spominje se da ce preuzeti United lol Prijavi
2. februar 2022.4 god. comment_324141 Samo ga je Liga Šampinjona mogla spasiti, ali očito ni to. Nica je baš dobra ove sezone, vodi ih trener koji je sa Lilleom osvojio titulu prošle sezone. Rezervni golman je naš Bulka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.