Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ispada prvak sedme lige po koeficijentu. To je u ovom trenutku Nizozemska, a ne Rusija kako sam ja mislio.

Ova liga je toliko "napeta i zanimljiva" da se za 6 godina na temi ispisalo 8 stranica. O Havertzu smo jedno 20 i prije nego što je debitovao.

Pa skaro je napisao sam 8 stranica na temi o Havertzu jebo te hljeb

Nemam vala vremena, niti želim da ga trošim na Francusku ligu, ponekad upalim i to je to

Rešio covek da ode kao pobednik.

Čitao sam malo o tome, u toku sezone se cijela struktura kluba promjenila, od uprave, sportskog direktora, predsjednika bla bla šta ti ja znam. Iako su osvojili ligu klub je u blagom raspadu. 
Taj trener ima dogovoreno sa Nicom što dovoljno govori u kakvom je stanju Lille. 

• 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Ne postoji za nikog FFP (pogotovo bogate koji mogu platit dobre odvjetnike) koga je dosada uopće ozbiljnije kaznilo? Samo što neki to kuže i ne trude se poštovat ga, a neki se trude poslovat u okviru FFP-a naivno bojeći se da će ih stvarno kaznit
Marsej i Lion jedina dva kluba iz Francuske priznata i postovana u Evropi. Steta sto ih novije generacije gledaju kao farmere zbog niskog kvaliteta prisutnog u ligi.

Marsej i Lion jedina dva kluba iz Francuske priznata i postovana u Evropi. Steta sto ih novije generacije gledaju kao farmere zbog niskog kvaliteta prisutnog u ligi.

Ja sam kao mali gledao Ligue 1 jer je bila na TVu, tada je Lyon baš dominirao a ja sam gotivio Saint Ettiene i PSG. Znam da je bila uvijek gužva od 3. do 10. mjesta bukvalno ekipe uvijek u 3-4 boda, bilo je zanimljivije nego sad...

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Nisam još gledao PSG ove sezone, ali mi je zanimljivo da golove najčešće postižu Herrera i Idrissa Gueye. Vjerovatno ih niko ne čuva jer se odbrane fokusiraju na ovu trojicu i onda ostaje više prostora za njih. Trebat će im vremena da se uigraju i u odbrani i u napadu. Sigurno se forma tempira za drugi dio sezone.

• 4 mjeseca kasnije...
Mauricio Pochettino in the span of 12 months with PSG:

Loses the 2021 League title to Lille
Loses the 2021 Champions League
Loses the Champions Cup to Lille
Gets knocked out of the 2022 Coupe de France to Nice

4 trophies lost of out 6 available.

Nakon ispadanja od Nice neki dan, klub je dao saopstenje:

PSG management have informed Mauricio Pochettino that his time at the club will end at the end of the season.
Ne kužim smisao objave takve vijesti, zašto mu to već sad saopćiti? Sad ga tek igrači neće šljivit posto kad znaju da itako odlazi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.