Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ligue 1 (FRA)

Istaknuti odgovori

Piesdži u finalu oba kupa, prvi na tabeli i u 1/4 finalu LŠ.

Ako Blanc uzme tripletu, baš me zanima da li će ga otpustiti.

• Odgovori 252
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Igraju finale liga kupa sa Bastijom, trebalo bi to da dobiju. Sinoć su sa izmešanim timom razbili Saint Etienne, Zlatan hattrick.

Nadam se da će u ligi Lacazette odvesti Lyon na vrh, imaju bod manje, vrlo izjednačena liga.

Otkaz nece dobiti samo ako uzme LÅ  a s obzirom kakve probleme imaju sa igrackim kadrom dajem im nekih 10 % za prolaz.Ako kojim slucajem uspiju doci do 1/2 finala onda ce za mene biti prvi favoriti za osvajanje.

Kakva bi tragedija bila da ta trenerska ubleha Laurent Blanc uzme trostruku krunu.. Pa njega je Safet Susic sabio u cosak na Parku Princeva sa 2 put losijom ekipom.

Kakva bi tragedija bila da ta trenerska ubleha Laurent Blanc uzme trostruku krunu.. Pa njega je Safet Susic sabio u cosak na Parku Princeva sa 2 put losijom ekipom.

BUNEKRINJA JE RAZBIO SA IGRAÄŒEM MANJE.

https://www.youtube.com/watch?v=f9OdLymHIPQ

Ako si mislio na ovu utakmicu, ovo je Stade de France :P

Sumnjam da ubleha može s ekipom tipa Bordeaux uzeti duplu krunu i postaviti rekord od 11 vezanih pobjeda u prvenstvu.

A zna se kakva je francuska repka bila donedavno, dosta nezadovoljnih igrača, loÅ¡ rad saveza, tek se nedavno to počelo čistiti prvenstveno jer su dobili organizaciju Eura, pa da se ne obrukaju kao domaćini. 

Ako Conte ne uspije s Italijom, jel i on ubleha? Repke su skroz drugi padež, milion faktora je tu u igri, suvo taktičko znanje je negdje pri kraju.

Blanc je ok trener, mada previše kulturan.

Francuska reprezentavija vrvi od talentovanih igrača sada, ogromna razlika u odnosu na ekipu sa onog klipa.  Lacazette, Griezmann, Schneiderlin, Pogba, Matuidi, Varane, Lloris etc.

...Zouma, Valbuena zna zasijati, Kondogbia, Koscielny je meni gotivan štoper.

Al napad im je brutalan - Benzema, Giroud i Lacazzete :hljeb:

CCTpDwKUgAACI29.jpg

Bielsa zatražio od OM-a da mu nabavi novi taktički simulator.

Pomalo lud, ali genije svakako. Šta je uradio od OM-a ove sezone, kakav je ono roster a frajer ih držao ovoliko dugo u borbi za titulu.

Njegove ekipe straÅ¡no igraju naprijed, ali čini mi se da nikako ne obraća pažnju na defanzivu, kada bi malo poveo računa o tome, mislim da bi bio definitvno meÄ‘u prvih par trenera.  Inače kapa dole za posao i u Atletku, ali naravno i u Marseju, sa dosta nepoznatom ekipom, rekao bih.

PSG osvojio liga kup, pobedili Bastiju sa 4-0, po dva gola Ibrahimovića i po dva Kavanija. Mislim da je sudac u startu upropastio utakmicu...

https://twitter.com/ReubenJourno/status/586995872409464832

Ovo je navodno za crveni karton.

CCVxPodVIAA8KZf.jpg

Igrači umesto medalja dobijaju mini verziju trofeja. Plastične čaše. =))

Vrlo loš dan za strelce u Francuskoj, ostali još Bordo i Marsej danas.

Red bi bio da se zakuva ovde :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.