Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

TIRANA – Grčka policija pronašla je  20,6 kilograma heroina u autobusu koji je vraćao albanske fudbalere iz Turske, a dva lica su uhapšena.

Droga je otkrivena na grčko-albanskom prelazu „Kapštica“, a albanski fudbaleri putovali su iz Istambula prema Draču.

Narkotik je bio sakriven u klima uređajima, a otkrio ga je pas-tragač.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Premier League
Chelsea 12 Games 32 Points

Serie A
Juventus 12 Games 31 Points

Liga BBVA
Real Madrid 12 Games 30 Points

Bundesliga
Bayern Munich 12 Games 30 Points

Ligue 1
Paris Saint Germain 14 Games 30 Points

Nema najboljeg desnog beka na svijetu ? Nema najboljeg def. veznog ? Odabir igraca im je sprdnja, tako da nije vrijedno ni glasat, 11 fudbalera Bajerna, Reala,Barse.

Bane Ivanović i Filipe Luis su se našli na skraćenom spisku za idealni tim godine u odabiru FIFA-e i FIFPro. Spisak 20 odbrambenih igrača koji konkurišu na 4 pozicije:

David Alaba (Bajern), Đordi Alba (Barselona), Dani Alves (Barselona), Žerom Boateng (Bajern), Danijel Karvahal (Real Madrid), David Luiz (PSŽ), Filipe Luis (Čelsi), Dijego Godin (Atletiko Madrid), Mats Humels (Borusija Dortmund), Branislav Ivanović (Čelsi), Vensan Kompani (Mančester siti), Filip Lam (Bajern), Marselo (Real Madrid), Havijer Masćerano (Barselona), Pepe (Real Madrid), Đerar Pike (Barselona), Serhio Ramos (Real Madrid), Tijago Silva (PSŽ), Rafael Varan (Real Madrid), Pablo Sabaleta (Mančester Siti).

Tu je i naš bivši igrač Luiz, a tradicionalno su tu i pajseri poput Pikea.

• 2 sedmice kasnije...

Šta mislite o ideji UEFA-e da se jedanaesterci pucaju prije početka regularnog dijela utakmice, a ne nakon njega?

A svrha regularnog dijela utakmice bi bila?

edit A jos malo ce se preko ovog profasistickog FFP-a stvoriti pravilo po kojem ce finale igrati tim koji napravi najveci protok novca u sezoni. Uskoro.

• 2 sedmice kasnije...

Nisam znao gdje da stavim pa evo ovdje.Malo da se prisjetimo,a pretpostavljam da mnogi nisu znali ni da postoji Chelsea FC u to vrijeme a kamoli da je i tad bio veoma dobar klub.

https://www.youtube.com/watch?v=R3lK59CbH_E

https://www.youtube.com/watch?v=ejgLv3pQts4

Ovo sam malo izrevoltiran slusajuci pojedince kako spominju Chelsea kao plasticni klub nastao kupovinom Abramovica.

uzivancija 

https://www.youtube.com/watch?v=NurlfAcY378

http://www.mozzartsport.com/vesti/sta-to-bese-pas-u-prostor-ili-kako-su-nemci-ubili-desetku-video/93514  

Solidan tekst , dobra tematika . Zanima me vaše mišljenje , posebno ovih malo starijih , da li stvarno "desetka" izumire ? Kada malo bolje razmislimo donekle i u pravu autor ovoga teksta .

Jesam te ja ucio da postavljas linkove? :D :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.