Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

Da li je po vama igrač PSG-a pod prezimenom Sakho podcijenjen? Pokazao se ove sezone uz Ibrahimovića kao glavna karika PSG-a u pobjedničkom pohodu na ligaški trofej. Pa opet mnogi ga osporavaju. Šta mislite zašto je to tako? Jel to zato što je možda crnac (što je ipak skoro nevjerojatno, jer u zapadnoj Europi rasizam nema snagu) ili možda zato što je iz domaće produkcije, a ne skupocjeno pojačanje?

Trebo je Cardozo ovog smećara išutati na mrtvo ime.

Nije se ni Cardozo ponio kao neki gospodin , bas suprotno . 
Ako nije zadovoljan , ne moras na terenu pokazivati i na treneru imas svlacionicu pa tamo prijeti i guraj trenera iako bi i tada to bio ciganski potez .

Sigurno mu je ovaj mali pizdek nešto reko, a Cardozo onako ljut krenuo u obračun. Nije meni Cardozo omiljen, daleko od toga, al ovog Jesusa neko baš treba dobro izlemati.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Og4m3ShnKCE[/media] 

Postigao gol u zadnjoj minuti produzetka i kasnije njegov tim na penale postao sampion Meksika . 

Nea Lukakua ?

To sam i ja razmisljao.

Jedino ih pravda to sto su sem Varanea ovi igraci relativno nepoznati javnosti. 

Za Lux-a se znalo i pre prelaska u CHelsea, bio je daleko najbolji napadac u Belgiji.

Josue iz Paços Ferreire i i Lica izEstoria dosli u Porto kao zamjena za  Moutinha i Rodriguesa.

Prvi put čujem, ali će za koju godinu vjerovatno i na njima uzeti silan keš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.