Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

nisam ga baš geldao u Lyonu ali u repki igra dosta dobro, gledao sam ga u Dinamu gdje je i zaradio transfer u velik klub, e to što je mamić Mamić pa izvuče za igrača duplo više nego što vrijedi pa na kraju ispadne igrač nevalja za te pare, e to nije jadni Dejo kriv, po meni dobar igrač, ako promjeni sredinu moglo bi krenut na bolje za njega, u Lyonu ga nisu prihvatili od prvog dana :/

Ma nije on tolko loš, ponekad sam znao pogledati Lyon i nije on uopce bio kriv toliko puta koliko je okrivljen, mora promijeniti sredinu

On je takav igrač. Igra solidno i odjednom kiks. A ti kiksevi se prečesto događaju. O crvenim kartonima da ne pričam.

Nije toliko loš igrač, ali preveliki je kikser da bi ga se smatralo ozbiljnim igračem.

Već imamo jednu ovakvu temu al' za Chelsea pa sam mislio da otvorimo temu i za druge timove.

Da puno ne objašnjavam stavljajte slike,linkove sve vezano za ostale klubove...

A kako ga je Mino Raiola spriječio? 
Ibra je sam sebe donekle spriječio svojim ponašanjem i arogancijom..

Tako sto je Ibra stavio svoju karijeru u ruke Raiole, a ovaj ga je seljakao gde god je stigao. 
Cim bi se desila i najmanja razmirica izmedju Ibrahimovica i kluba za koji igra, Mino je odmah sedao na avion i trazio mu novi angazman.

A te razmirice nisu bile baš male.. Zna se kakav je karakter Ibra.. A uostalom on ne mora ići u drugi tim ako ne želi.. Mino mu nađe angažman i naravno da se i njega pita ali ne vjerujem da je to ko sa južnoamerikancima da im agenti imaju praktički potpuna prava odlučivanja.. 

A te razmirice nisu bile baš male.. Zna se kakav je karakter Ibra.. A uostalom on ne mora ići u drugi tim ako ne želi.. Mino mu nađe angažman i naravno da se i njega pita ali ne vjerujem da je to ko sa južnoamerikancima da im agenti imaju praktički potpuna prava odlučivanja.. 

Raiola je mnogo uticajniji nego sto smatras ;)

Možda i jest ali po meni on snosi najmanju krivicu. 
Krivac je po meni jedino Zlatan jer je seljak i glup. Pogledaj samo šta radi di god dođe, gazi protivničke igrače po glavi, svađa se sa sucima, udara suigrače... 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.