Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nekad smo punili protivnike i nakon 3:0, sad nakon 1:0 svi u 16m i brani rezultat. Cak i kad imamo igraca vise. Da barem odemo po drugi pogodak, pa onda sviraj kurcu i nabijaj nebu pod oblake, jebe mi se. . . NEVJEROVATNO!

jel postoji neko ko moze da objasni koji nam je kurac vise sa ovim igrama u zadnje vreme...

jel postoji neko ko moze da objasni koji nam je kurac vise sa ovim igrama u zadnje vreme...

29 kola je za nama, 7 mjeseci je za nama, 44 utakmice, slaba rotacija

Ma ko zna šta je u pitanju, izgleda da nam se sve skupilo u isto vrijeme na istu gomilu..

Ja smatram da nama do kraja sezone najveći rival za titulu nije ni City ni Arsenal, najveći rivali smo mi sami sebi, niko nas ne može ugroziti ako mi ne odlučimo da im to dozvolimo.

Imamo još 10 utakmica pa ćemo vidjeti gdje smo.

Slazem se sa kolegom King Chelsea, mislim da niko ne moze da nas pobedi sem nas samih... 
Stoji da je EPL najteza za igranje, da cesto osvajaju timovi sa najduzim klupama, ali eto ne igramo vise LS, jednostavno titula se mora uzeti, i bicu jako razocaran iskreno ako se to ne desi, ne zato sto mi eto nismo sampioni, vec mislim da imamo najbolji tim i najboljeg trenera, i stvarno nemam stomak da varim Pelegrinija kako se ne daj Boze kiti titulom, da ne pricam o Vengeru, ako on uzme titulu za svog mandata u Arsenalu prestajem da pratim fudbal :D

Ovo nisam očekivo, brao!

tumblr_nld8zrFGaj1u0framo1_540.jpg

ovaj Cohen postaje zajeban igrač

citiraju ga u Telegrafu,veliko priznanje za njega,do sad uglavnom provodio vreme na navijačkim sajtovima

uglavnom pokriva sve živo vezano za finansije našeg kluba,čini mi se da je advokat po profesiji,dal reče da je u Bostonu studirao,tak nešto

nakon što je FFP stupio na scenu,čudi mi da više ovakvih likova nije iskočilo,danas je fudbal toliko postao komplikovan,nije to više samo stvar "sporta" jede praktično sve moguće svere života i sugurno će se u budućnosti sve više i više tekstova javljati koji će obradjivati i tu stranu fudbala iza malih ekrana 

“There is no doubt Chelsea have the freedom to spend big money this summer,” said Cohen. “Unlike the last two years, Jose Mourinho does not have to rely heavily of significant player sales to fund incoming transfers and meet FFP rules.”

26.03.2015. / 18:00h    Juan Cuadrado vs. Bahrain

26.03.2015. / 21:00h    Filipe Luis, Willian, Oscar vs. France

26.03.2015. / 21:00h    Kurt Zouma vs. Brazil

27.03.2015. / 20:45h    Cesc Fabregas, Diego Costa vs. Ukraine 

27.03.2015. / 20:45h    Gary Cahill vs. Lithuania

28.03.2015. / 18:00h    Petr Cech vs. Latvia

28.03.2015. / 20:45h    Thibaut Courtois, Eden Hazard vs. Cyprus

29.03.2015. / 16:00h    Filipe Luis, Willian, Oscar vs. Chile

29.03.2015. / 20:45h    Kurt Zouma vs. Denmark

29.03.2015. / 20:45h    Branislav Ivanović, Nemanja Matić vs. Portugal

30.03.2015. / 18:00h    Juan Cuadrado vs. Kuwait

31.03.2015. / 20:30h    Petr Cech vs. Slovakia

31.03.2015. / 20:45h    Thibaut Courtois, Eden Hazard vs. Israel

31.03.2015. / 20:45h    Gary Cahill vs. italy

31.03.2015. / 20:45h    Cesc Fabregas, Diego Costa vs. Holland

Bez obaveza za reprezentaciju su Ramires, John Obi Mikel, Didier Drogba, John Terry, Cesar Azpilicueta, Loic Remy.

Još smo u jednom segmentu prvi. Ovaj puta, nažalost, u neslavnom. Chelsea-ovi navijači su sudjelovali u daleko najviše rasističkih incidenata u željezničkom transportu u Velikoj Britaniji od 2012. do danas.

Crnu listu predvodi Chelsea s 15 incidenata, a slijede ga Man. United i Leeds s 10, West Ham sa 8, Arsenal i Portsmouth s 4...  X_X

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/416003.html

• Autor

Sinoć za Englesku zabijali:

Rooney iz Manchester Uniteda

Welbeck iz Arsenala

Sterling iz Liverpoola

Kane iz Tottenhama

Mi više nemamo igrača u engleskoj reprezentaciji, a kamo li važnih.

Jel to po vama dobro? Ja ne cijenim englesku reprezentaciju jer je smješna, ali po meni ovo nije dobro.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.