Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jedna zanimljivost: ÄŒika Guus bi morao bukvalno ponoviti rekord iz 2009. godine da bi se plasirali u LP (S tim da je do kraja ostala 21 utakmica, dakle 15 pobjeda, 5 remija i 1 poraz za plasman u LP)

923369_1019823711418569_5199765888960339

Ja bih rekao da je nemoguće, previše nas je Mourinho zakopao.

Ma mislim da je liga i top 4 zavrsena prica, mada se potajno nadam tom 4. mestu.

Ali vise bi voleo da mu se vrati sva ona kradja protiv Barselone.

Zamislite to. Prodjemo PSG, zreb nas malo pogleda, mislim da sa ostalima mozemo da se nosimo i u polufinalu izvuku par Barsa-Bayern uhhh :D a onda je sve moguce, finale je finale, tu nema favorita.

Mislim ajde lepo je sanjati, sanjate i vi top 4 hahah :D

pa meni je top4 moguc, s novim trenerom ne bi trebali izgubiti više od dvije utakmice, a ni 4 remija do kraja sezone opet ne zvuči loše, tako da može se. Naravno, samo uz dobra pojacanja u napadu prvenstveno. Šta ti vrijedi kad imaš u napadu Costu, a remy udje u zadnjih 10 minuta

Po meni je takodjer moguc top4. Medjutim to ce najvise zavisiti od nas. Od 21 utakmice sasvim je realno da ostvarimo nekih 12-13. Mislim da bi u konkurenciji sa Totenhemom i Unitedom to bilo dovoljno da ih prestignemo. A ko zna, mozda ostvarimo i koju pobjedu vise. 

Ja se samo nadam da cemo mi igrati dobro, da vidim zelju i trku kod igraca, da grizu na terenu. Nedopustivo je da nas neka ekipa nadtrci cak 10km vise kao sto je znalo biti do sad.

Zavisi i od drugih koji su u dosta losoj formi tako da mislim da bi mogli izvuc to nekako, ali polako da vidimo kako stvari stoje, nista ne znamo sada. 

Ja smatram da smo najjači i da možemo pobijediti svakog. I u PL i u LP, tako da sam uvjeren u top 4, mi kada smo pravi ne bojim se nikoga, a nadam se da ćemo takvi biti.

Ja smatram da smo najjači i da možemo pobijediti svakog. I u PL i u LP, tako da sam uvjeren u top 4, mi kada smo pravi ne bojim se nikoga, a nadam se da ćemo takvi biti.

U LP definitivno mozemo svakoga pobijedit, isto tako mozemo i od svakoga izgubit 😉

Sent from my iPhone using Tapatalk

U LP definitivno mozemo svakoga pobijedit, isto tako mozemo i od svakoga izgubit

Sent from my iPhone using Tapatalk

well said 

Upravo to. :D

• 2 sedmice kasnije...

2FED6CF900000578-3390348-image-a-1_14522

Preplaćujemo i igrače i osoblje, a mislim da je nepotrebno stvarno, valjda ćemo se riješiti na ljeto igrača koji nam sišu pare. Riješili smo se Eve barem :D

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Nešto sad razmišljam kako se točno zna koji je forumaš zaljubljen u kojeg igrača/člana kluba sadašnjeg ili donedavnog, a to se najbolje vidi kroz neobjektivnost prema takvim igračima.

Diablo - Mikel

Soxx - Oscar

Wisey - Ramires

Whisper - Ivanović

reLo - Willian

Crv - Eva Carneiro

UziceCFC - Mourinho

A kao što ste primjetili ja po svakom od igrača pljujem u zadnje vrijeme što mnogima ide na živce i ja se ispričavam zbog toga ali to je samo produkt frustracija zbog lošeg Emenalovog rada i inherentnosti uprave.

Od trenutka kada smo osvojili Ligu prvaka 2012. godine, mi smo do sada mogli biti kao Barcelona, da sve meljemo ispred sebe. Ipak par loših poteza i neshvatljive štednje su nas doveli do avantura s igračima tipa Moses ili Cuadrado.

Svi su male mace kada su diablo i Mikel u pitanju. Odmah iza idu Whisper i Bane. S obzirom da vise nema Ramiresa, Wisey-u se moze pridruziti Begovic :D Ovo ostalo je manje vise OK.

• 2 sedmice kasnije...
Ova godina za nas je godina oprosta.

Oprostili smo se i od PL i od LS, kao i od Liga kupa i FA kupa.
  • 1 mjesec kasnije...

Čitam neki nebitan članak i vidim ovo poređenje

faBEiFb.png

Pogledajte Hazarda i Oscara. Hazard iako igra katastrofalnu sezonu i dalje je skoro duplo kreativniji od Oskara, a imaju približno jednaku minutažu...

Zanimljiv tekst

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2016/4/24/11498020/chelsea-scout-piet-de-visser-enjoying-his-de-bruyne-lukaku-hazard

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.