25. mart 2015.11 god. comment_210541 Jedan od rijetkih pridoslica koji osjeca pripadnost klubu, a i dugo je tu vec. Nadam se samo bez povreda u buducnosti, ostvarice on jos puno uspjeha u svetom dresu. A ove sezone bi mu se moglo poklopiti da osvoji sve moguce trofeje. Uzeo je vec Ligu Sampiona, FA kup, Capital One kup, Evropsku Ligu i na dobrom je putu da zaokruzi sa Premiershipom. Kažu još nije naučio da se klub za koji igra zove Chelsea. Problem je što mu je to predugačka riječ za zapamtiti. Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210543 Kažu još nije naučio da se klub za koji igra zove Chelsea. Problem je što mu je to predugačka riječ za zapamtiti. Meni dosta ovo: Prijavi
25. mart 2015.11 god. comment_210549 Pa po toj logici i ja mogu igrati za Chelsea, ja ću i lizati grb ako treba. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210968 Ova reprezentativna pauza mi kida zivce, ne mogu docekat da gledam ovog doktora ponovo na terenu u plavom dresu, kako izvodi one karakteristicne brazilske carolije. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210974 Ramires trenutno igra ispod nivoa, ali zasluzuje mnogo vise postovanja od vasih plitkoumnih postova. Plastika.... Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_211006 Ramires trenutno igra ispod nivoa, ali zasluzuje mnogo vise postovanja od vasih plitkoumnih postova. Plastika.... :D Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211054 Ja jednu stvar cenim kod Ramiresa,uvek je pokazivao da ima muda kad igra velike utakmice. Prijavi
30. mart 2015.11 god. comment_211298 [quote name="Wisey" post="210543" timestamp="1427244535"] Meni dosta ovo[/quote] Ljubio bi i ti onog ko ti milione daje. Ovi Brazilci izgleda bas vole Chelsea i navijace. Fini neki ljudi. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211308 Baljezgate, ta dvojica se ne mogu porediti sa Ramizom. On je klubu dao vjerovatno vise nego sto ce oni zajedno ikad dati. Prijavi
31. mart 2015.11 god. comment_211326 Ja to nikad nisam prvi spomenuo u ovim raspravama, uvijek vi spominjete. Ali jeste, izmedju ostalog i taj jedan detalj. Prijavi
2. april 2015.11 god. comment_211439 Dao je ali više ne daje. Ni od pčele nema nikakve koristi ako ne daje med. Prijavi
2. april 2015.11 god. comment_211441 Čuvena Cae-ova koja važi i za bezmozgovića: Puno zuji a malo meda daje. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214470 Svršavanje na Ramiresa since 2010/11 by Wisey :D Wiseyje koji je najbolji igrač na svijetu? Wisey: Ramires A najbrži? Wisey: Ramires A najbolji tehničar? Wisey: Ramires A najbolja radilica? Wisey: Ramires A najbolji asistent? Wisey: Ramires Strijelac? Wisey: Ramires Pa dobro Wisey šta si doručkovao jutros? Wisey: Ramires A šta studiraš? Wisey: Ramires Voliš li žene bar? Wisey: Ramires Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214523 Naravno. Igrač koji je dao jedan najboljih i najvažnijih golova u 110 godina postojanja kluba. Šta bih trebao, pola godine kasnije istog čovjeka nazivati kretenom, drvetom, bezmozgovićem i slično? Samo ga nisam počeo gotiviti baš 2010/11, naprotiv u prvih pola godine pod Ancelottijem mi je bio jedan od najmanje dragih igrača u klubu. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214531 Naravno. Igrač koji je dao jedan najboljih i najvažnijih golova u 110 godina postojanja kluba. Šta bih trebao, pola godine kasnije istog čovjeka nazivati kretenom, drvetom, bezmozgovićem i slično? Samo ga nisam počeo gotiviti baš 2010/11, naprotiv u prvih pola godine pod Ancelottijem mi je bio jedan od najmanje dragih igrača u klubu. Šalim se ja bola :D Opušteno. Pa ja ne gotivim Ramiresa, ali onaj gol sam sigurno 100 puta (bez pretjerivanja) pregledao. Za ono mu svaka čast. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214537 Ramiz je ograničen kod Mourinha, jer mu ovaj ne da slobodu da istrči u napad kad se otvori takva situacija. Recimo kod Di Mattea i AVB-a smo nemali broj prilika i golova dobijali upravo iz njegovih utrčavanja kad je primao lopte u prostor od Mate ili Lamparda npr. Sad imaš igrača koji striktno dobije zadatak da razara protivničku igru, eliminiše neku njihovu prijetnju i to je to. Ionako on nikad nije bio kreativac, odnosno neko od koga će započinjati napadi.. Ali i najveći mrzitelji će priznati da je bio itekako opasan po protivnički gol, jedno vrijeme je svaku priliku pred golom rješavao pogotkom, pa sjetite se onog trka u finalu FA kupa protiv Liverpoola i mirnoće u egzekuciji. Nije ovaj igrač antitalenat kako se priča, svakako ima svoje kvalitete i mane. Do trenera je kako će ga koristiti, a ja mislim da Mourinho to loše radi u njegovom slučaju i zbog toga pati naša igra u određenim utakmicama. Ako će se nastaviti sa takvom taktikom i ograničavati Ramiza isključivo na neke zadatke onda mi ne bi smetalo da se pronađe igrač koji to može raditi bolje od Ramija, mada bi mi bilo žao da ga moramo pustiti. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214620 Na današnji dan, 2012. godine, zabio gol Barceloni na Nou Campu i odveo nas u finale LŠ. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214627 Na današnji dan, 2012. godine, zabio gol Barceloni na Nou Campu i odveo nas u finale LŠ. Torres nas je odveo u finale. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.