23. mart 2015.11 god. comment_210177 Kad je lobovo Valdesa... Ovaj put se slazem s Wiseyem, odbila se lopta ko od drveta, ali je ovim skaricama izvukao maksimum iz situacije i napravio visak na strani. znaci to sto je postigao golcinu protiv barse je razlog i opravdanje da se pisa po nama citavu sezonu ? Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210181 Ma sprdam se, ko mu jebe mater nek ide. Nema mjesta za crnce u nasoj ekipi Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210183 Na vašu žalost ova će tema još dugo biti u podforumu Prvi tim tako da očekujem novih 70 stranica vrijeđanja, psovanja i mržnje. A što se mene tiče, jedini igrač za kojeg bih ga eventualno zamijenio u istoj ulozi jeste Mousa Sissoko tako da i ako se odluče na prodaju, ja se nadam da ćemo naći dobrog squad igrača koji je sposoban odrađivati ono što mu je zadano. Mourinho treba hrabrije koristiti njegove kvalitete u napadu, previše ga gura pozadi da kreira napade što nije njegov posao. Trebao bi se kretati između linija i koristiti prostor svojom brzinom kao kod Di Mattea i AVB-a kad je bio igrač sezone. Ovako otprilike https://www.youtube.com/watch?v=1B25AlfQKeY Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210185 Igraci koji operisu izmedju linija: Messi, Iniesta, David Silva, Hazard, Gotze itd., a ti hoces Ramiresa. Fino. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210186 Jedan takav i jedan Ramiz treba koji može istrčati i završiti šansu kao što je pokazao dosta puta u Chelseaju. Samo što se forsira mlitavi Oscar i bezmudni Willian a nijedan od njih nije u stanju odigrati kontranapad. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210187 Ramires sasvim dovoljno prostora ima za ubacivanje iz drugog plana u kontrama i sada. To radi sasvim dovoljno samo sto nema ucinak pa se ne primijeti. A igrati s Ramiresom na krilu mozes samo u sezonama kad nam je ekipa izgledala ko podgrijani les. Jednostavno za njega nema mjesta u timu kakav je CFC, to je ocigledno i najvecem laiku nakon par tekmi posmatranja Ramiresa. I kako to mislis Ramires bio igrac sezone pored tadasnjeg Mate, pa kasnije Hazarda? edit A da, lobovao je Valdesa. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210191 2011/12 daleko najvažniji igrač ekipe.. Mata dobio jer je jedini valjao u prvenstvu pored Sturridgea, ali Ramiz krucijalan igrač te godine. Uz staru gardu nedodirljiv u velikim utakmicama, zabijao golove, asistirao kad je najvažnije, držao sredinu. Odveo te u finale Lige Šampiona, zabio u polufinalu i finalu FA kupa.. Bio je među 3 igrača ali nije dovoljno 'galaktičan' što bi u Realu rekli da bi dobio nagradu, a nije ni govorio engleski tad pa je razumljivo da mu nisu dali. Mata je zaslužio sljedeće, tj. 2012/13 sezone. Nije tačno da sad ima prostora jer ga je trener ograničio pozadi, mora čuvati Fabregasovu nonšalanciju u odbrani i Matićeva izletanja.. Stavi bolje desno krilo, Matića na čistog zadnjeg veznog i postavi Fabregasa, Ramiza na dva centralna vezna koja će presingovati protivnika i vidjećeš kako to izgleda. Uostalom, ja sam mislio prema vašim pisanjima da će poslije Ramizovog izlaska sunce izać sa Zapada koliko je on smetalo, a ono sve po starom. Nisu kurca mogli. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210195 Ramires solidan igrac nekad bljesne ne razumijem zasto svi ovdje prebacivaju krivnju na njega kad je najmanje kriv. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210197 2011/12 daleko najvažniji igrač ekipe.. Mata dobio jer je jedini valjao u prvenstvu pored Sturridgea, ali Ramiz krucijalan igrač te godine. Uz staru gardu nedodirljiv u velikim utakmicama, zabijao golove, asistirao kad je najvažnije, držao sredinu. Odveo te u finale Lige Šampiona, zabio u polufinalu i finalu FA kupa.. Bio je među 3 igrača ali nije dovoljno 'galaktičan' što bi u Realu rekli da bi dobio nagradu, a nije ni govorio engleski tad pa je razumljivo da mu nisu dali. Mata je zaslužio sljedeće, tj. 2012/13 sezone. Nije tačno da sad ima prostora jer ga je trener ograničio pozadi, mora čuvati Fabregasovu nonšalanciju u odbrani i Matićeva izletanja.. Stavi bolje desno krilo, Matića na čistog zadnjeg veznog i postavi Fabregasa, Ramiza na dva centralna vezna koja će presingovati protivnika i vidjećeš kako to izgleda. Uostalom, ja sam mislio prema vašim pisanjima da će poslije Ramizovog izlaska sunce izać sa Zapada koliko je on smetalo, a ono sve po starom. Nisu kurca mogli. 2011/12 bez Mate nismo mogli povezat 3 pasa, covjek imao mozda 3 asistencije manje od najboljeg asistenta lige te sezone. Cak je i onakav matori Lamps tada bio koristan. Kakav horor od ekipe je to bio, ne ponovilo se nikome. Naravno da se i sada ubacuje u tranziciji prema naprijed, to se vidi svakodnevno ali rekoh, sterilan je pa izgleda neprimjetan. Ti si mnogo ostrascen, jebiga, prosto ne vidis i tu se ne moze nista uraditi osim da se onaj Caetov post konstatuje kao istinit, nazalost. Bice Ramires i naredne sezone tu. Borben, oce trcat, zalaze se i dao gol Valdesu. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210205 Pa ne znam, da naiđe neko neutralan i vidi tu količinu mržnje, antipatije, psovanja, vrijeđanja i kritiziranja prema jednom igraču, ne vjerujem da bi zaključio da sam ja taj koji je ostrašćen. Ja ne dolazim likovati poslije njegovih dobrih partija, niti nabijam na nos nekom poslije dobrih poteza da je pogriješio. Samo vi dajte, sve što znate u ovoj temi navedoh već tako da bujrum. :D Opet kažem, sve ovo je došlo poslije utakmice protiv Hulla, koju čak nije ni odigrao loše, sasvim prosječno. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210220 Ti vidis siru sliku u kojoj se ne gledaju osnove fudbalske. Ja posmatram njegovo kompletno bivstvovanje u klubu. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210234 [media]https://www.youtube.com/watch?v=7OlIy4RpDzc[/media] Kad ga čovjek ovako gleda rekao bi da ima neku tehniku :p Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210243 To se zove moć youtube-a. Zato su na youtube i Kakuta i Piazon i Kenedy vrhunske igračine u rangu Messija, CR7 ili Hazarda. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210268 Kako je ovaj covjek pao iz forme to je cudo,mozda je pricina to sto je bio povrredjen ili pa sta Mur ga nije toliko stavjao u igri.Bio bi srecan na ljeto biti prodan. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210366 Što jednom reče Elao za Maloudu, dabogda izgorio puhajući svjećice.. :dres: Nek mu je sretan, samo nek sledeći dočeka u nekom drugom klubu. :)>- Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210386 Od danas sam odlucio, da podignem svoj nivo igre. Sazreo sam kao igrac, a i kao covjek, sada je vrijeme da pokazem ono najbolje i nadam se da cu partijama koje su pred nama zasluziti novi ugovor. Moj san je da do kraja karijere nosim plavi dres, to je za mene sveti dres, mojim venama tece plava krv. - rekao je Ramires u razgovoru sa novinarom SKY SPORTS-a Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210451 Trolas li ivanovicu jebem ti gadafija il je fakat izjavio? :P Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210480 Trolas li ivanovicu jebem ti gadafija il je fakat izjavio? :P :D Izjavio, pronadji na SKY Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210485 Nek mu je sa srecom i nek kol'ko tolko digne tu igru da bar bude dobar back up 2-3 godine...Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210489 Jedan od rijetkih pridoslica koji osjeca pripadnost klubu, a i dugo je tu vec. Nadam se samo bez povreda u buducnosti, ostvarice on jos puno uspjeha u svetom dresu.A ove sezone bi mu se moglo poklopiti da osvoji sve moguce trofeje. Uzeo je vec Ligu Sampiona, FA kup, Capital One kup, Evropsku Ligu i na dobrom je putu da zaokruzi sa Premiershipom. Prijavi
24. mart 2015.11 god. comment_210520 U drugom dijeu intervjua, Ramires se osvrnuo i na igru ostalih Brazilaca u Celsiju :" Stvarno ne znam sta im je, pa oni su debelo plaćeni da igraju za Čelsi, a igraju totalno mrtvo,bezdušno,bezidejno, kao neki amateri, koji nisu pipnuli loptu nikad u životu. Oni su sramota za Brazil, nek se ugledaju na mene, kakva tehnika,kakav pas, odmah vidite da sam iz Sao Paola." SKY SPORT (2/2) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.