Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

I protiv Danaca pokazao kako je dobar na centralnoj veznoj poziciji. Lijepo mijenjao strane, proigravao, pokrećao napade i presijecao one protivničke. Partija vrijedna respekta.
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Možda nepotrebno dobiven žuti karton, ali vrlo dobra partija. Vidio se manjak tehničke potkovanosti, ali je sve to nadoknadio sjajnom obrambenom igrom, pogotovo u situacijama 1 na 1.
[quote name='Brane' timestamp='1354987139' post='93712']
Možda nepotrebno dobiven žuti karton, ali vrlo dobra partija. Vidio se manjak tehničke potkovanosti, ali je sve to nadoknadio sjajnom obrambenom igrom, pogotovo u situacijama 1 na 1.
[/quote]

Nisam siguran da li sam dobro cuo, ucinjelo mi se da je komentator rekao da ako dobije zuti propusta sledecu u FA kupu 1/4, valjda mu je ovo 5-ti zuti karton.
Kad David Luiz nauci da nema potreba da pri rezultatu 3:1 za Chelsea glumi desno krilo u zavrsnici utakmice, tad ce biti i manje kartona na njegov racun.
[quote name='Igi' timestamp='1355665252' post='94909']
Ovaj se trudi, ali ne zna. Drugi znaju, ali se ne trude.
[/quote]

Pojasnio čovjek neke stvari.
Po meni najbolji fudbaler Celsija poslednje dve godine. Igra konstantno dobro na svakoj utakmici, koristi mozak a ne snagu, o brzini da ne govorim. Bolji je bio dok je bio na krilu ali ocigledno da tamo nema mesta za njega. Moj najomiljeniji igrac u Celsiju, napred Ramires. :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1355663322' post='94869']
Ima jako loš prijem lopte, i to ga jebe otkad je došao. Ne znam što ne poradi na tome.
[/quote]

Ma on je takav jednostavno. Nema nista brazilsko u sebi.
[quote name='chelseaboy97' timestamp='1355675271' post='95007']
Po meni najbolji fudbaler Celsija poslednje dve godine. Igra konstantno dobro na svakoj utakmici, koristi mozak a ne snagu, o brzini da ne govorim. Bolji je bio dok je bio na krilu ali ocigledno da tamo nema mesta za njega. Moj najomiljeniji igrac u Celsiju, napred Ramires. :D
[/quote]

A sta imas rec o njegovom pasu? O dodavanju?
Dva gola svaka cast. Pokazao da je dobar kada imamo igru i kada igramo na sirinu...
Nema dobar pas niti neki prijem lopte ali kada ima slobodnog prostora ispred sebe itekako ga zna iskoristiti..
[img]http://farm9.staticflickr.com/8492/8300085855_696119102c_o.gif[/img]

Otkad nisam ovog motordžiju vidio da zabija gol, jooj. Fino ga je vidjeti da igra dobro, keep it up!
kad igrac udje sa klupe i dadne dva gola mora se bit zadovoljan,prvi je odlicno istrcao kontrua drugi greska golmana,dobra partija.
Svaki defenzivac poput njega osim svojih defenzivnih kvaliteta mora imati još nekih bonus. Dok neki imaju vrhunske pasove (tipa Busquets), udarčinu iz daljine (de Rossi) Ramires ima tu prodornost, brzinu, ubojitost iz kontri i sposobnost postizanja pogodaka (i to većinom jako bitnih). Zato mu se ipak treba progledati kroz prste zbog dana kada baš i ne može primiriti loptu kako bi htio ;)
Pored 2 komada mogao je imati i asistenciju ali Oscar je bio neprecizan, ali nema veze. Usao sa klupe, uvaljao 2 komada, malo protegao noge.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.