Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

Sličan je gol zabio u dresu Benfike, fino nema šta.

Otkako je na ovoj "novoj" poziciji, preporodio se i jednostavno fantastičan je. A kad ga se sjetim s početka sezone...
  • Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jeste primjetili kakvu šutinu ima? Prije dok je bio na krilu taj segment njegove igre nije ni dolazio do izražaja, ali otkako je na novoj poziciji nerijetko zna opucati na gol protivnika s 25, 30 metara udaljenosti.
Pasovi jučer gotovo perfektni, statistika kaže da je bio precizniji u dodavanjima čak i od Mikela. 37/38, sjajne brojke.
O trkačkim sposobnostima i kilometraži ne treba ni trošiti riječi, ali ovi podaci raduju.

Gol zabio nakon što ga je komentator prije na jedno pola minute prozvao da nema gola u ligi već 20 utakmica, tad sam tačno znao da mora utrpati.
[quote name='Wisey' timestamp='1351727908' post='86245']
Onaj osjećaj poslije gola kad Ramiz ljubi grb. Hoću slike.
[/quote]

[img]http://images.teamtalk.com/12/10/800x600/Ramires-celeb-Chelsea-v-Manchester-United-Cap_2853913.jpg[/img]
[quote name='Blues_95' timestamp='1351759409' post='86289']
Tako BREEEEEEEEEE !!!
[/quote]

Bre :P

Rami 2 utakmice 2 gola protiv RefUtd. Sinoć fino obišo golmana, ma nema šta. Imam osećaj da ne može prestati trčati.
Voli decko da trpa FAchester.
[quote name='CFC1905' timestamp='1351770161' post='86383']
Lijepo je kad on ljubi grb, predivno za vidit stvarno. ali sitite se da je i RVP ljubio Arsenalov pa eno. :D
[/quote]

Postoji jedna razlika Ante - RVP je vnogo od čovjeka, a Ramires je mnogo od čovjeka! :)

Evo kolumna što sam mu posvetio: http://chelseabalkan.com/index.php/item/2732-caerulumna-um-caruje-snaga-klade-valja.html
[quote name='Brane' timestamp='1351761224' post='86301']
Ej, duša mi je bila ko Slavonija široka kad sam vidio gdje ljubi grb. Hvala ti Ramize za predivan osjećaj!
[/quote]
ajde da si rekao široka kao Tihi okean pa i da znači :D
Ramiz legenda!
  • 2 sedmice kasnije...
Taman se ja mislim kako ću reć da je najbolji igrač na terenu, da radi i trči za trojicu, da je oduzeo bezbroj lopti Liverpoolovim veznjacima, prekinuo bezbroj njihovih napada, intenzivno sudjelovao u gradnji naše igre, par puta i zapucao... A kad onda, korner za njih, Ramiz ne pazi na Suareza i ovaj nam daje gol. Šteta, a stvarno je lijepo igrao do tada. Izuzevši tu ( kobnu po nas ) grešku, skoro pa perfektna partija.
Trka, šut, solidna realizacija, borbenost sve ok, ali frajer jedan prosti pas ne zna dodati, prema saigraču udaljenom dva metra od njega (dobro ne uvijek, ali događa se)..
Danas je na taj način dosta puta prodao loptu, što nije dobro za jednog centralnog veznog. Ne znam može li, ali trebao bi poraditi na tome...
[quote name='Brane' timestamp='1352657379' post='88314']
Taman se ja mislim kako ću reć da je najbolji igrač na terenu, da radi i trči za trojicu, da je oduzeo bezbroj lopti Liverpoolovim veznjacima, prekinuo bezbroj njihovih napada, intenzivno sudjelovao u gradnji naše igre, par puta i zapucao... A kad onda, korner za njih, Ramiz ne pazi na Suareza i ovaj nam daje gol. Šteta, a stvarno je lijepo igrao do tada. Izuzevši tu ( kobnu po nas ) grešku, skoro pa perfektna partija.
[/quote]

Ja osobno ga ne krivim za gol jer je bio očiti prekršaj suareza na njemu.

[quote name='how yes no' timestamp='1352666973' post='88406']
Trka, šut, solidna realizacija, borbenost sve ok, [b]ali frajer jedan prosti pas ne zna dodati, prema saigraču udaljenom dva metra od njega[/b] (dobro ne uvijek, ali događa se)..
Danas je na taj način dosta puta prodao loptu, što nije dobro za jednog centralnog veznog. Ne znam može li, ali trebao bi poraditi na tome...
[/quote]

Potpisujem ovo!
Treba mu hladjenje, malo na klupu. Nego ajde ko ce ga zamijeniti?
Romeu - ne moze igrati u paru sa Obijem, svi znamo zasto. Dva DMF, ne idu jednostavno.
Lampard - povrijedjen
Essien - pozajmica
Meireles - prodat
Ostali mladi talenti - pozajmice
Kakva logika kluba, prosto za divljenje. Eto moze Oscar uskocit na poziciju CMF, ali pitanje je kako bi to sve sad izgledalo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.