Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Košarka

Istaknuti odgovori

Ovaj Cae ne zna ni za koga navija :D

• Odgovori 3,1 hilj.
  • Pregledi 170 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• nenametljiv kad radi intervju, prijatan, prosto neverovatno kolko je njegov podcast postavio standarde dok su drugi znali da se pogube, da idu na izvlacenje nekog prljavog vesa, on je uspevao da

• Pitali Jokića u novogodišnjem intervjuu za Arenu na kraju 2021. godine koji mu je najveći sportski uspjeh u karijeri. Očekivali su odgovore MVP titula ili neka od medalja sa Srbijom. On rekao pobjeda

• Kakva utakmica, kakav inat, kakvo ludilo ! Ne mogu da vjerujem da smo pobijedili Francuze 😮

Objavljene slike

Ovaj Cae ne zna ni za koga navija :D

Meni je Partizan najdraži košarkaški klub u regiji, mislim da sam rekao to. Ali malo sada trollam ostale navijače Partizana. Hrvatsko finale u BG, loodnica haha  :-bd

A i Partizanu je potrebna pauza od godinu dana od EL, malo da se presaberu neke stvari u klubi. Ne može ovaj trener voditi klub da ga jebeš.

Ma čuda je Rimac napravio sa ovom momčadi, čuda! Ograničen budžet, rekao bi da ga nije ni bilo. Veliki uspjeh je bio final four, a ovo da ne govorim. A najzaslužniji, i to daleko, je mladi Šarić. Kakav će to igrač biti majko moja. On i Hezonja budućnost Hrvatske košarke. 

Sad se čak počelo spominjati da bi Šarić mogao ostati još jednu sezonu u Vukovima, a po meni bi to bila najbolja opcija za njega. Biti će glavni igrač euroligaške momčadi. :D 

Dobar je Šarić, ali nikad neće biti veliki igrač, u rangu pa ajde neću reći Dražena ali tako nekih veličina sa ovih prostora. Razlog je jednostavan. Baš protiv Zvezde, lomi se utakmica, na njihovom terenu, presudni meč, on ima dva bacanja. I maši ih. Sreća njegova pa ovi to nisu znali iskoristit.

A eto ko je ljubitelj pokojnog Dražena kao ja, dovoljno je da pogleda da upravo to razdvaja velikog od dobro igrača, talenta od klase. Utakmica Šibenka vs Bosna, 17-godišnjak iz Šibenika i definicija hladnoće.

Bas, promasio je dva bacanja i nikad nece bit velik igrac. Jos je i sam poslije utakmice govorio o tome, kako je ispo ko bez muda. Događa se, pa i LeBron je znao promasivat takve stvari, bas protiv Pacersa u finalu konferencije prosle sezone ako se ne varam. A i sut sigurno nije njegov najveci forte, kaze da to i sam zna, a i vidi se napredak u ovoj sezoni u odnosu na proslu. Sa 20 godina prvi strijelac i skakac lige. NAJBOLJI SKAKAC, iako je cetvorka, isforsirana cetvorka jer cibona nema dovoljno visokih igraca, s ovakom masom bi mu se sigruni bilo lakse nosit sa trojkama. Pa covjece onaj Marijanovic ima 222  i manje skokova od njega. Covjek je pobjednik, u obje FF utakmice ima 20-10 double-double, po pet-sest asistencija i u finalu pet blokada, ali nema veze, promasio je dva bacanja, nikad nece bit velik igrac.

U 19 casova derbi ,da vidimo ko je brze preboleo poraze na f4 

https://www.youtube.com/watch?v=QG4mBrd8dJw

Ivanovicu ideš li na ove košarkaške tekme ? Meni su ovakve atmosfere brutalne, nadam se da ću ih doživjet nekad 

Ivanovicu ideš li na ove košarkaške tekme ? Meni su ovakve atmosfere brutalne, nadam se da ću ih doživjet nekad 

Jok a i ja se nadam da cu ih dozivjet skorije :D 

Dobar je Šarić, ali nikad neće biti veliki igrač, u rangu pa ajde neću reći Dražena ali tako nekih veličina sa ovih prostora. Razlog je jednostavan. Baš protiv Zvezde, lomi se utakmica, na njihovom terenu, presudni meč, on ima dva bacanja. I maši ih. Sreća njegova pa ovi to nisu znali iskoristit.

A eto ko je ljubitelj pokojnog Dražena kao ja, dovoljno je da pogleda da upravo to razdvaja velikog od dobro igrača, talenta od klase. Utakmica Šibenka vs Bosna, 17-godišnjak iz Šibenika i definicija hladnoće.

A moj Wisey pa malo koji igrač iz Europe će biti Draženova klasa. On je bio klasa iznad svih, maestro igre. 
Ne možeš svakoga trpati u istu rečenicu sa njim. 

A moj Wisey pa malo koji igrač iz Europe će biti Draženova klasa. On je bio klasa iznad svih, maestro igre. 
Ne možeš svakoga trpati u istu rečenicu sa njim. 

Pa i rekao sam gore 'ajde neću reći Dražena' :D

Vidiš da nisam ni poredio, samo sam naveo šta po meni razdvaja dobrog košarkaša od klasnog.

Pa i rekao sam gore 'ajde neću reći Dražena' :D

Vidiš da nisam ni poredio, samo sam naveo šta po meni razdvaja dobrog košarkaša od klasnog.

Mislim da bi Saricu valjalo godinu dana sa Vujosevicem ali jbg neke gluposti mu nisu to dozvolile.Hezonja mi je gotivniji od Sarica .Mnogo se ekipe podredjuju Saricu ,kako u repki tako i u Ciboni (ipak u Ciboni je on prva zvezda pa je to i svatljivo ) 

https://www.youtube.com/watch?v=SV5zgOmHa0A ono kad se zbunis jer ne znas s kim igras pa onda krenes jebat majke svima :D 

MIslim da Washington ima najmanje sanse. A i Netsi bi ih mogli namucit, pobjedili su ih sva tri puta u regularnoj sezoni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LYKsTCt57Xg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DAf9MU3ogvk[/youtube]

kk golotinja, jebi!

kakvi kraljevi :D inace eed ti bolje da odes na forum juzna tribina i onako samo postas o partizanu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.