4. septembar 2013.13 god. comment_143194 Reprezentacija Srbije zabelezila prvu pobedu na EPu u Sloveniji. Izabranici Dusana Ivkovica savladali su jednu od najboljih Evropskih selekcija i kandidata za medalju, selekciju Litvanije sa 63:56(20:10, 13:17, 18:14, 12:15). Svaka cast momci ! Sledeci rival je selekcija BiH, koja je neocekivano porazena od Letonaca(valjda je sad dobro) i imace dodatni motiv protiv Srbije jer im ta pobeda treba da bi izasli iz negativnog skora. Utakmica je na programu u cetvrtak, u 17:45, sa prenosom na RTSu. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143201 Od Latvije su naši izgubili, ne od Estonije. Al isti kurac... Kladio sam se s jaranom za sutrašnju/današnju tekmu protiv istočnih komšija.. Ako zijanimo, moj je cener. :D Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143211 Jedva cekam sutrasnju tekmu :D Bice zanimljivo, Srbi favoriti, ali ne sme se podcentii reprezentacija BIH, posebno Teletovic, njihov najbolji igrac. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. Autor comment_143212 latvija je jaka estonija je kurac a litva je najjaca Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143228 Srbija BIH će biti jako zanimljiva tekma očekujem nešto kao Francuska Njemačka ili CG Makedonija tako zanimljiv duel, Srbi sinoć bili sjajni u odbrani pokretljivi trčali trudili se i zasluženo pobjedili BIH i Hrvatsku nisam gledao nisam bio kući, ali nada sam se da će BIH da pobjedi ali jbg... Hrvatska je imala male šanse protiv Španaca ali postići samo 40 poena je sramota Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143235 Aco Petrovic najavio potopuno drugu igru u duelu sa Srbijom,s obzirom da kod Srbje nema meni najboljeg kosarkasa Milosa Teodosica mislim da bi mogli imati neke sanse. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143244 Mozda je i bolje sto nema Teodosica, pun mi je ku.. njegovih nerezonskih poteza. Nemanja Nedovic je odlicna zamena, novi NBA igrac, velika nada srpske kosarke. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143281 Mozda je i bolje sto nema Teodosica, pun mi je ku.. njegovih nerezonskih poteza. Nemanja Nedovic je odlicna zamena, novi NBA igrac, velika nada srpske kosarke. Teo jeste zajebant, ali takvog igraca bi pozelela svaka Evropska reprezentacija. Problem je taj sto imamo samo jednog pravog playa(Stefana Markovica), a on je ipak specijalista za odbranu. Od ostalih igraca(bekova) koji mogu pokriti to mesto jedino je Nedovic sposoban za proboj, ostali su suteri. Nego dobro, prvenstvo je tek pocelo, i videcemo kako ce se situacija dalje razvijati. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143283 mislio sam da Hrvatska ima malo bolju reprezentaciju,igra slaba skroz jedino je bio raspolozen Bogdanovic ostali ni blizu,Crna Gora prokockala 8 poena razlike pri samom kraju,Latvijci zabiljezili obadvije pobjede a sledi poslastica prava,Srbija-Bosna i Hercegovina. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143300 Eh jake mi poslastice. Bio sam dovoljno pametan da odem fino na termin, istrčim se, ispucam par fora, preznojim se.. mjesto da sam gledo ovu patnju od utakmice. E sad ako ovaj jaran ispoštuje dogovor, moj je cener večeras (5 evrića). Dosta za nešto popit i pojesti u gradu. Zahvaljujem komšijama i našim levatima. :P Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143305 Eh jake mi poslastice. Bio sam dovoljno pametan da odem fino na termin, istrčim se, ispucam par fora, preznojim se.. mjesto da sam gledo ovu patnju od utakmice. E sad ako ovaj jaran ispoštuje dogovor, moj je cener večeras (5 evrića). Dosta za nešto popit i pojesti u gradu. Zahvaljujem komšijama i našim levatima. :P Dobro ste i prosli. Da su momci nastavili ritam s pocetka 3. cetvrtine kad su razliku digli na +25 bio bi pravi potop. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143306 Očekivano, ne znam zašto su se Bosanci uopšte nadali, više me iznenađuje ovako "mala" razlika, ali verovatno se čuvaju za dalje, ili poštuju komšije Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143308 Očekivano, ne znam zašto su se Bosanci uopšte nadali Na takvom jednom sam uzeo desetku lagano. :D Ma dobro, da je Tele igro kako zna ne bi bilo 25, bilo bi 10-ak ko što je i završilo. Tako da na isto izađe. Jebiga, žao mi što takav igrač neće igrati drugi krug, al nije on sam kriv. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143314 https://www.youtube.com/watch?v=ffjo0cTeLyg Klip je iz 2007., no čovjek je objasnio par stvari. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143322 Ma losa Hrvatska, to su sve neki polu-igraci od kojih je vecina jos i zamislila da su zvijezde i onda to ne lici na nista nema tu ekipe, onaj Bogdanovic bolje da nikad ne ode u NBA kakve ima rupe u igri, a jos i forsira, Tomic je kao neki centar jucer ga je Gasol unistio, a danas ga je izvuklo sto je zabio zadnji poen, ostatak utakmice ocaj sa 2.17 ne moze preko nikog zabit , najboli igrac nam je bio Amerikanac koji nas je i izvuko inace bi izgubili i od Gruzije. inace cini mi se dosta zanimljivo prvenstvo, danas Belgija dobila Njemce nakon produžetaka to nisam ocekivao Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143325 kao sto se i ocekivalo Srbija nas pobijedila,u jednom trenutku su nas razvaljivali pravo sve do posljednje cetvrtine,kod nas je najveci problem sto nemamo sirinu medju igrackim kadrom a najbolji primjer nam je Srbija,kod njih zbog povrede nema Milosa Teodosica i uopste se ne primijeti a kod nas da se u slucaju povrijedi Mirza Teleteovic i to je citava reprezentacija,kod Srbije su na klupi igraci i kad neide koga god da ubace donese osvjezenje,onaj crnac Wright nije ni kosa pogodio a od njega se najvise ocekivalo,nemoze igrati samo Teletovic i Djedovic treba jos raspolozenih igraca,jos cu dodati da su sudije zasrale dvije situacije kod duela Kikanovic-Katic,ocekigledan prekrsaj na Kikanovicu pod kosem sudije nista ne sviraju a drugi put sviraju faul u napadu,ali i bez tih situacija zasluzena pobjeda Srbije. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143338 Sutra u 21h protiv Makedonije. Strasno zgusnut raspored, sto ide na dusu organizaciji, nego dobro. Sreca pa imamo dugacku klupu i sto je najvaznije niko od igraca nije tu da bi popunjavao broj, svi mogu da doprinesu. Makedoncima je najace oruzje tandem play - centar Lester McCalebb - Pero Antic. McCalleb je jedan od najbolih playmakera u Evropi, a Pero Antic je prvi centar dvostrukog sampiona Evrope. Ako odbrana bude na nivou utakmice sa Litvancima, Pobeda ne bi trebala doci u pitanje. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143368 Nece biti lako sutra, ali realno, Srbija je za 2 klase bolja od Makedonije i ocekujem samo pobedu. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143417 pohvale za nase BiH kosarkase,u posljednjoj cetvrtini su razvalili Crnu Goru i ako su cijelu utakmicu oni imali vodstvo ali i bolje igrali odbranu,kljucna situacija je bila blok Kikanovica od te situacije sve je krenulo prema naprijed i ulazak Gordica s klupe,donio je osvjezenje u igri i opet imamo sanse za prolazak. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143423 Crna Gora opet pada u zavrsnici ,dobih ih kratez Gordic :D Cak je i monstruozno zakucao :P Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143469 Makedonija jos jednom pokazala svoju borbenost i pocistila Srbiju ,Andjusic degen ne bi ga Dule prodao da je imao kvaliteta Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143485 Ne ne,nemojte na momke odmah paljbu osuti,borili su se lavovski,one prve dve pobjede su nas posmatrace uspavale i produzile nasu bajku o laganim utakmicama,a pogotovo to neiskustvo protiv najiskusnije ekipe na sampionatu doslo je do izrazaja,ali to ide u drugi plan,juce nije bio nas dan a nasuprot Makedonci su pogadjali,necu reci kad god su to htjeli,ali bar za 2 klase bolje od nas,lose preuzimanje kod pika,rotacija i nase veliko oruzje kontre su zakazale u ovom mecu,i u neku ruku je dobro da se momci razbude jer su sa Bosnom vidno poceli padati u igri pred kraj meca,i kazem opet dobro je da smo od njih izgubili posto imaju jako male sanse za prolazak ali opet vidicemo.U svakom slucaju imali bi manji posao u drugom krugu ali to je sport.Nista sad dan pauze pa nazad u borbu za mjesto za SP. Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143491 Francuzi s Diawom i Parkerom su zvijeri, po meni prvi favoriti. Volio bi i Grke u finalu (navijam za Olympiakos inače). Kakva imena imaju samo, strašno nešto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.