Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

Ja sam budućnost Čelsija, samo još nisu čuli za mene. Igrao bih srcem. I sam Džon Teri je rekao da bi volio da ja dođem u Čelsi.
Citiram: [i] Želimo da kod nas dođu fudbaleri koji vole Čelsi!''[/i], rekao je Teri.
  • Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

neznam više šta da kažem...

neznam dali ima smisla vjerovati više AVBu...taj čovjek jednostavno nema muda...nemoš uspjeti bez muda

u takvoj smo situaciji sada da iskreno mislim da nam ni jedan Hazard nebi pomogao

igrači su totalno nemotivirani, igraju samo da bi odigrali to i da plaća sjedne na račun

ja sam uvjeren da bi Mou učinio da Meireles izgleda kao svjetska klasa, što AVB nemože...

jebeš it tu "izgradnju momčadi", to nema kod mene, mi smo Chelsea i mi moramo stalno trofeje osvajat, nemože ovako više, imali smo bezbroj prilika da se približimo vrhu ali eto sve smo profulali

nadao sam se da će kroz prijelazni rok AVB posložiti momčad uz neka pojačanja, ali evo vidim da od toga nema ništa, opet se ponavljaju katastrofalne igre protiv ispodprosječnih momčadi

teško mi je više pratiti ovakav Chelsea...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327196239' post='19440']
neznam više šta da kažem...

neznam dali ima smisla vjerovati više AVBu...taj čovjek jednostavno nema muda...nemoš uspjeti bez muda

u takvoj smo situaciji sada da iskreno mislim da nam ni jedan Hazard nebi pomogao

igrači su totalno nemotivirani, igraju samo da bi odigrali to i da plaća sjedne na račun

ja sam uvjeren da bi Mou učinio da Meireles izgleda kao svjetska klasa, što AVB nemože...

jebeš it tu "izgradnju momčadi", to nema kod mene, mi smo Chelsea i mi moramo stalno trofeje osvajat, nemože ovako više, imali smo bezbroj prilika da se približimo vrhu ali eto sve smo profulali

nadao sam se da će kroz prijelazni rok AVB posložiti momčad uz neka pojačanja, ali evo vidim da od toga nema ništa, opet se ponavljaju katastrofalne igre protiv ispodprosječnih momčadi

teško mi je više pratiti ovakav Chelsea...
[/quote]

Nisi jedini razočaran. Ja stvarno ne znam kakva je budućnost kluba i šta mu je cilj. Bilo bi fer nakon prošle loše sezone kada se nije osvojilo ništa, a izgleda da neće ni ove sve sumirati i glasnogovornik uprave bi trebao izaći u javnost, obratiti se navijačima. Staviti na papir sve ,sumirati i reći šta je cilj Chelseaja u narednih pet godina. 2004. kada je Abramovič došao u klub znalo se šta je cilj, čovjek je jasno rekao: Cilj je do 2010. godine postati jedan od najboljih klubova na svijetu, osvojiti nekoliko puta prvenstvo i kup i barem jednom Ligu prvaka. Sve se ostvarilo osim Lige prvaka. E hajmo sada 2012. je godina, neka netko izađe pred navijače i neka kaže jasno šta je cilj u narednih 5 godina. A ne ovako sve nas prave budalama. AVB daje totalno oprečne izjave...priča jedno radi drugo.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327198098' post='19451']

Nisi jedini razočaran. Ja stvarno ne znam kakva je budućnost kluba i šta mu je cilj. Bilo bi fer nakon prošle loše sezone kada se nije osvojilo ništa, a izgleda da neće ni ove sve sumirati i glasnogovornik uprave bi trebao izaći u javnost, obratiti se navijačima. Staviti na papir sve ,sumirati i reći šta je cilj Chelseaja u narednih pet godina. 2004. kada je Abramovič došao u klub znalo se šta je cilj, čovjek je jasno rekao: Cilj je do 2010. godine postati jedan od najboljih klubova na svijetu, osvojiti nekoliko puta prvenstvo i kup i barem jednom Ligu prvaka. Sve se ostvarilo osim Lige prvaka. E hajmo sada 2012. je godina, neka netko izađe pred navijače i neka kaže jasno šta je cilj u narednih 5 godina. A ne ovako sve nas prave budalama. AVB daje totalno oprečne izjave...priča jedno radi drugo.
[/quote]

slažem se, mislim da ni sam AVB nezna što mu je cilj

danas sam cjeli grad prehodao, umoran sam ko stoka, ali nejdem spavat zato što razmišljam neprekidno o Chelsea, nemogu spavat tako...
zato ja tolko zagovaram da se uvedu "naši" klinci i prodaju jebivjetri tipa: Meireles, kalou, malouda, ramires, bosingwa , i jedan od dvojca Mikel, Oriol
te da se privodi kraju suradnja sa Coleom , pa možda i Ferreirom osim ako je zadovoljan ovim statusom jer ovakav je super kad god uđe odlično uđe. Al dobro da se vratim na temu , pa nek se žrtvuju sezona dvije pa čak i 3 ako treba pa da se stvor i prava jaka ekipa kao što recimo radi Barca žrtvovali su par sezon a onda žetva trofeja nezz sad točno al jedno 5 naslova prvka i 2-3 LP i tako se treba radit a ne dovodit kako Abramoviču puhne onda dođu igrači tipa gore nabrojani i igrju ko usrana pelena al libo ih racku kad će na kraju tjedna za to dobit silnu lovu.
Zato ljepo kad bi došli igrači iz akademije + McEachran i Bertrand koji su već u prvom timu oni bi igrali iz ljubavi prema klubu jer ipak tu su odrasli, iz želje za igrom jer bi se željeli dokazat željeli bi igrat zašto provest 5 godina u akademiji kuba za koji jednog dana ne želiš zaigrat, a osim toga mladi su i bili bi za 3-4 sezone kolko god bi trebalo da se stvori jaka ekipa i onda bi mogli pucat na trofeje uz naravno starješine koje su tu i koje bi oni postepeno mjenjali a i mlade koji su sad tu a valjaju il ba puno obećavaju (Mata, Sturridge, Oriol, Luiz) možda ima još netko al nemogu se sad sjetit
[quote name='Vinko' timestamp='1327215029' post='19473']
zato ja tolko zagovaram da se uvedu "naši" klinci i prodaju jebivjetri tipa: Meireles, kalou, malouda, ramires, bosingwa , i jedan od dvojca Mikel, Oriol
te da se privodi kraju suradnja sa Coleom , pa možda i Ferreirom osim ako je zadovoljan ovim statusom jer ovakav je super kad god uđe odlično uđe. Al dobro da se vratim na temu , pa nek se žrtvuju sezona dvije pa čak i 3 ako treba pa da se stvor i prava jaka ekipa kao što recimo radi Barca žrtvovali su par sezon a onda žetva trofeja nezz sad točno al jedno 5 naslova prvka i 2-3 LP i tako se treba radit a ne dovodit kako Abramoviču puhne onda dođu igrači tipa gore nabrojani i igrju ko usrana pelena al libo ih racku kad će na kraju tjedna za to dobit silnu lovu.
Zato ljepo kad bi došli igrači iz akademije + McEachran i Bertrand koji su već u prvom timu oni bi igrali iz ljubavi prema klubu jer ipak tu su odrasli, iz želje za igrom jer bi se željeli dokazat željeli bi igrat zašto provest 5 godina u akademiji kuba za koji jednog dana ne želiš zaigrat, a osim toga mladi su i bili bi za 3-4 sezone kolko god bi trebalo da se stvori jaka ekipa i onda bi mogli pucat na trofeje uz naravno starješine koje su tu i koje bi oni postepeno mjenjali a i mlade koji su sad tu a valjaju il ba puno obećavaju (Mata, Sturridge, Oriol, Luiz) možda ima još netko al nemogu se sad sjetit
[/quote]
prodat ramiresa? jesi ti dobro?
  • Autor
Sto je najgore on daje izjave da kao da je zadovoljan bodom protiv Norwicha .

Pa jbt nismo mi Stoke City da budemo zadovoljni bodom , pitanje bili i Stoke bio zadovoljan bodom a kamoli jedan Chelsea !
Strasno , Strasno :(
strašno je to što AVB nikad poslje lošeg rezultata nezna bukvicu očitat igračima, on sere nešto odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme ali lopta nije htjela u gol ili torres nije miljenik sreće ili tako nešto

mislim ako je on zadovoljan takvim rezultatima protiv prosječnih i ispodprosječnih ekipi, onda on nije dorasao Chelsea-u
[quote name='Vinko' timestamp='1327215029' post='19473']
[/quote]
Ramires je tolko beskoristan da to boli , al kao što već tupim odavno bio bi on dobar na zandnjem veznom al tamo ga AVB ne stavlja pošto su tamo već Essien MIkel i Oriol a ovako je beskoristan zapravo ni to koristi imaju protivnici , al ajde možda ima nešto što nisam primjeto i što neznam pa bi volio da mi kažeš što to Rmires radi dobroga na terenu osim trčanja ???

[quote name='Vinko' timestamp='1327232300' post='19500']
Ramires je tolko beskoristan da to boli , al kao što već tupim odavno bio bi on dobar na zandnjem veznom al tamo ga AVB ne stavlja pošto su tamo već Essien MIkel i Oriol a ovako je beskoristan zapravo ni to koristi imaju protivnici , al ajde možda ima nešto što nisam primjeto i što neznam pa bi volio da mi kažeš što to Rmires radi dobroga na terenu osim trčanja ???
[/quote]
jebiga krivi citat @sturridge na tebe se odnosi xD sry
naš glavni problem nisu Malouda, Meireles i Bosingwa

naš glavni problem je AVB i dok se njega ne rješimo nemamo nikakvu budućnost

AVB će ostat zapamćen kao još jedna velika i skupa pogreška Abramoviča
Ovaj klub nema buducnosti dok ga AVB vodi.
Jedinu utakmicu koju je dobro takticki odradio jeste ona protiv Valencie i to je to.
Vadi govna napolje!!!
Stvarno ne razumijem politiku kluba. U posljednjih nekoliko godina doveli smo 15-ak ovakvih mladića a nijedan nije zaigro za klub. Pa koji ih kurac kupujemo ako ćemo kasnije hraniti protivnike tim igrača.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1328054252' post='22145']Stvarno ne razumijem politiku kluba. U posljednjih nekoliko godina doveli smo 15-ak ovakvih mladića a nijedan nije zaigro za klub. Pa koji ih kurac kupujemo ako ćemo kasnije hraniti protivnike tim igrača.[/quote]

Cuj zasto, pa bit je u tome da napravimo igraca kao sto smo Sinclaira, prodamo ga, da nam moze davati golove... :(
  • Autor
Ako AVB ostane na klupi ovu temu mozemo zakljucati do daljnjeg .

Njemu ce uvijek prije igrati jedan Malouda,Bosingva i ostali veterani , nego Piazon , Bertrand , Lukaku .
[quote name='Adis988' timestamp='1328049090' post='22094']
Vinko. Kakav je osjecaj kad citiras sam sebe?? :P :P
[/quote]

hahaha a na početku se pomal osječaš blesavo a kasnije se tješiš kao što tješe Urkela u onoj seriji 2pa svakom se to može dogoditi" a ti jednostavno znaš da nemože xD

a što se AVB-A tiče to sam rekao na 2 posta prije igra je loša , preko čega bi se možda i prešlo da su bodovi tu al tolko smo bodova izgubili da boli glava , tako da bi ja njemu dao nogu istog sekunda ako postoji mogučnost da se s Mouom postigne dogovor. A o dovođenju novog mladog talenta iz Forresta pa onda u drugu stranu puštanje Lalković neću ni naklapat jer če poletit ružne rječi al sve ste rekli , puno je njegovih grešaka a ja bi mogao nabrojat još 3 učestale sigurno... nažalost mislim da on nije jo jedna od Romanovih grešaka nego največa,
Pocinjem gubit nadu da mi to nemamo (buducnost) osim ako koga grom ne spuca pa dodje neko do pameti i uradi par stvari za taj klub..
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327232002' post='19498']strašno je to što AVB nikad poslje lošeg rezultata nezna bukvicu očitat igračima, on sere nešto odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme ali lopta nije htjela u gol ili torres nije miljenik sreće ili tako nešto mislim ako je on zadovoljan takvim rezultatima protiv prosječnih i ispodprosječnih ekipi, onda on nije dorasao Chelsea-u[/quote]

[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7518127/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]Eve ti.[/url]

Doveo ih je AVB da ih napickara u nedelju, a onda Tata Roman dosao i kurcio se po terenu.
[quote name='zulu' timestamp='1329135305' post='26009']

[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7518127/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter"]Eve ti.[/url]

Doveo ih je AVB da ih napickara u nedelju, a onda Tata Roman dosao i kurcio se po terenu.
[/quote]

ako se nevaram AVB je prvi puta izjavio nezadovoljstno nakon uniteda
a evo i Romana...zabrinut je i on, nejde baš sve po planu
[quote name='chelseathebest' timestamp='1329143772' post='26077']

ako se nevaram AVB je prvi puta izjavio nezadovoljstno nakon uniteda
a evo i Romana...zabrinut je i on, nejde baš sve po planu
[/quote]

E batice, da sve ide po planu, Grant bi osvojio Ligu Sampiona i Scolari bi kupio Robinja. SBBKBB... meni je do jaja sto izgleda da ce Roman da cuti i da trpi malo. Cak i ako se sjebemo malo, barem ce nesto nauciti ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.