29. april 2012.14 god. comment_44486 Shaun Wright-Phillips, 2005. doveden za 30 mil eur kao velika nada engleskog nogometa, da bi se nakon 3 godine vratio u Shity za 11 mil eur Ne samo da se nije proslavio u Chelsea-u, nego je cak toliko napredovao da trenutno grije klupu u QPR-u Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44494 Definitivno se ovaj čovjek nije proslavio, a jedan mi je od najdražih igrača što je igrao za nas: [img]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/00789/sfnhul112get_789424c.jpg[/img] Njegovo ime je Claudio Pizarro i od iduće godine vraća se u Bayern. Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44533 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1335650843' post='44238'] parker,johnson,ševa,ben haim,benayoun [/quote] slažem se Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44573 [quote name='Whisper#2' timestamp='1335731465' post='44428'] Porez na plate igraca u Spaniji je 64% Dobar deo sredstava se ulije nazad u drzavne fondove [/quote] Svejedno su duzni preko milijardu €. U to je uracunat i taj porez. Jos gore po njih, a neka je. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45885 kako mozete torresa spomenuti kad jos igra, ovde pricamo o igracima koji su igrali tj koji se nisu proslavili Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_45915 Parker,Seva,Lass,Pizzaro,Mutu,Ben Haim,Quaresma-on je bio dobar u Portu,ali je pao u nemilicu Gussa Hiddinka ,Philips,Kežman,Johnson ima ih još,ali nemogu se sjetit Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_45918 Quaresma ja sam kontao da ce od njega biti igracina kad ono prno u fenjer. Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46024 [quote name='Luiz' timestamp='1336290369' post='45915'] Parker,Seva,Lass,Pizzaro,Mutu,Ben Haim,Quaresma-on je bio dobar u Portu,ali je pao u nemilicu Gussa Hiddinka ,Philips,Kežman,Johnson ima ih još,ali nemogu se sjetit [/quote] ili u nemilicu Jose Mourinha, dobar je Quaresma, igra dobro u Besiktasu, bilo je price da ce preci u Atl Madrid, ali nista realno ne mozes ocekivati od njega nesto ekstra, kad u interu skroz malo sansi dobivao, kod nas dosao tek na pola sezone, ali zabiljezio je 1-2. asistencije u par odigranih utakmica Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46128 [img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/574828_3320238167612_1318045714_39160587_1183053421_n.jpg[/img] Kaby ode iz kluba i nakon par mjeseci osvoji titulu prvaka Cipra. Baš mi je drago zbog njega, čestitke Kaby! Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46139 [quote name='Bacika' timestamp='1336339437' post='46134']Alexei Smertin Veron, Crespo, DUff, Geremi, Zirkov[/quote] Čuj Duff se nije proslavio [quote name='Wisey' timestamp='1336339599' post='46136']Sjećal se ko Jirija Jirasika ? [/quote] Sjećam ja, al ne sjećam se da je bio u CFC-u Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46140 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1336339916' post='46139'] Sjećam ja, al ne sjećam se da je bio u CFC-u [/quote] [img]http://live4liverpool.com/wp-content/uploads/2011/01/Jiri-Jarosik-to-Chelsea.jpg[/img] Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46141 [quote name='Wisey' timestamp='1336340462' post='46140'] [img]http://live4liverpool.com/wp-content/uploads/2011/01/Jiri-Jarosik-to-Chelsea.jpg[/img][/quote] s ovakvim izrazom lica se jedino u hrvatskom saboru mogo proslavit. Prijavi
6. maj 2012.14 god. comment_46145 [quote name='Luiz' timestamp='1336332186' post='46108']Ma dok je igrao u Portu bio je bolji od Ronalda [/quote] Al to je i istina. I sam CR je rekao da je od Quaresme ucio. Za njega mi je tako zao sto nije postigao to sto je CR a mogao je. OT: Deco se nije bas proslavio Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46942 Roster Chelseaja koji želim vidjeti dogodine (ne računajući da ćemo dovesti još nekoga): Goalkeepers: Petr Čech Henrique Hilario Jamal Blackman Defense: Branislav Ivanović Sam Hutchinson David Luiz John Terry Gary Cahill Tomas Kalas Ashley Cole Ryan Bertrand Midfield: John Obi Mikel Raul Meireles Nathaniel Chalobah Josh McEachran Frank Lampard Juan Mata Marko Marin Kevin De Bruyne Gael Kakuta Ramires Lucas Piazon Attack: Didier Drogba Fernando Torres Daniel Sturridge Patrick Bamford Islam Feruz Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46961 Dubro, fino. Mada čudi me kako si ostavio Raula i Fernanda. Malo si promjenio mišljenje,a ?? Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46962 [quote name='how yes no' timestamp='1336514598' post='46961']Dubro, fino. Mada čudi me kako si ostavio Raula i Fernanda. Malo si promjenio mišljenje,a ??[/quote] Malo, da Fernando se probudio i naravno da me to natjeralo na promjenu mišljenja, a Raul je pokazao da je bolji od Essa i to se nažalost mora priznat.. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46969 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1336514675' post='46962'] Malo, da Fernando se probudio i naravno da me to natjeralo na promjenu mišljenja, a Raul je pokazao da je bolji od Essa i to se nažalost mora priznat..[/quote] Ma nemoj da sam to više čuo. Nećemo to sudit na osnovu ove utakmice. To je ružno i izgovorit Meireles bolji od Essiena, daleko bilo. Da Essien ima 50 a ovaj 30 opet je Michael bolji. I ja sam za prodaju Essiena al ne mogu se složit da Raul bolji. Meireles je za mene muha bez glave. Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46972 ma daj miči mi tog robijaša iz ekipe, i bez njega ovaj tvoj roster izgleda moćno i dobro, a ako baš mora bit još jedan rađe da se dovedu Modrić ili Sahin , al zatvorenika se moramo riješit.... Makar bi i Kakutu ostavio na posudbi još jednu sezonu ako Dijon izbori ostanak... Prijavi
8. maj 2012.14 god. comment_46984 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1336514675' post='46962'] Malo, da Fernando se probudio i naravno da me to natjeralo na promjenu mišljenja, a Raul je pokazao da je bolji od Essa i to se nažalost mora priznat..[/quote] Svaka čast, kad priznaš. A vala nek si malo nadošo Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47013 [b]Ross Turnbull[/b]! Mislim proslavio se al na čudan način xD [img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2009/7/8/1247072065482/Ross-Turnbull-001.jpg[/img] Prijavi
9. maj 2012.14 god. comment_47041 Goalkeepers: Petr Čech Henrique Hilario Jamal Blackman Defense: Branislav Ivanović Sam Hutchinson David Luiz John Terry Gary Cahill Tomas Kalas [b]?[/b] Ashley Cole[b]?[/b]([b]Armero, Alba)[/b] Ryan Bertrand [b]Azpiliqueta[/b] Midfield: John Obi Mikel Raul Meireles Nathaniel Chalobah [b]?[/b] Josh McEachran [b]?[/b] Frank Lampard [b]?(Moutinho, Modric)[/b] Juan Mata Marko Marin Kevin De Bruyne Gael Kakuta Ramires Lucas Piazon [b][b]?[/b][/b] [b]Hulk, Gaitan[/b] Attack: Didier Drogba[b]?(Falcao, Papis Demba Cisse)[/b] Fernando Torres Daniel Sturridge Patrick Bamford [b]?[/b] Islam Feruz [b]?[/b] Igraci oznaceni upitnicima mozda napuste klub na leto(pozajmica ili transfer) Ja i Dubro pravimo tim za odbranu Lige Sampiona. 'naci 'vako: Odbrana: Navikli smo da bude najjaci deo tima, i tkava mora i ostati. Postoji mala sansa da Cole napusti klub, ako se uzme LS, u slucaju da se to desi na njegovo mesto dovesti [b]Albu[/b] ili [b]Armera[/b]. Verovatno ce Hutch ili Shalo dobiti vecu sansu. Dovesti jednog kvalitetnog desnog beka, da se ne bi desavale situacije kao trenutna, da kada Bane uskoci na stopera na desnom beku nam ostane rupa sa spojenim obrvama kao jedinim prelazom preko. Jeftino a odlicno resenje - [b]Azpiliqueta[/b]. Sredina: Ovde je situacija dosta mutna, mnogo je guzve na tom delu terena i eventualni dolasci ce verovatno zavisiti od odlazaka. Ali ja smatram da je jedan playmaker must-have na leto, jer preveliki rizik je ostaviti ekipu samo sa Lampsom na tom mestu, koji vise nema ni snage a niti motivacije da odigra celu sezonu kvalitetno. [b]Modric[/b] ili [b]Moutinho[/b]. Mozda [b]Hamsik[/b] uleti u kombinaciju ali prva dvojica su cini mi se bliza... Treba nam jos jedan igrac u manevru(citaj desno krilo). Tu je opet dosta igraca u opticaju. [b]Hulk, Wilian, Hazard, Gotze, Gaitan...[/b] Ima dosta kvalitetnih resenja. Moj prvi izbor bi bio [b]Hulk, [/b]ali ako nas neko pretekne mislim da bi trebali ici na sigurno. Sigurno bi u ovom slucaju znacilo sledece: Imamo dva igraca iz Benfice u svojim redovima, i obojica igraju vise nego dobro i pokazali su se kao odlicne investicije. Jasno vam je da ciljam na [b]Gaitana. [/b]Imati igrace u svakoj liniji koji su vec negde igrali zajedno, dosta moze pomoci u povezivanju svih linija tima i sto boljem uigravanju. Napad: Skorasnje interesovanje kluba za nesto jeftinijeg napadaca [b]Schurrlea [/b]me navodi na pomisao da RDM nije odustao od Torresa, i da ce on i u narednoj sezoni imati svoju sansu, tim pre sto je sve izvesnije da ce Tito da napusti klub. Ako bi klub ipak odlucio da kupi nekog vec dokazanog igraca [b]Falcao[/b] se namece kao idealan izbor. Pa zatim [b]Cavani[/b], [b]Llorente[/b]... Ja podrzavam teoriju da se Torresu da sansa, ali samo ako se dovede napadac koji ga moze odmeniti, a davati golove, ako bude bilo potrebe. Bilo koji od dvojice [b]Demba[/b] iz Toona bi bio odlicno resenje. Sto se mladih igraca tice, ja bi njihovu ulogu u narednoj sezoni planirao prema rezultatu finala. Ako osvojimo LS i udjemo u to takmicenje i naredne godine svi navedeni osim Kakute i De Bruynea bi mogli da se upute na pozajmice, jer s obzirom na potencijale koje imaju suvise bi malu sansu dobijali u Chelsea-ju. Ako se pak desi da Chelsea naredne godine igra LE to je savrsena prilika za sve njih da steknu preko potrebno iskustvo, jer bolju sansu od igranja protiv trecerazrednih evropskih klubova nece imati. Mislim da je ovo vise nego respektabilan sastav sposoban da se izbori barem za 2 trofeja naredne sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.