Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

bilo bi dobro da imamo Chelsea B, kao što barcelona ima barcelonu B

tamo bi nam ti mladi igrači mogli igrati svi skupa, nebi bilo loše recimo da su u 3. ligi ili Championshipu, samo da igraju na većem nivou nego što su to rezerve
  • Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1326633134' post='17400']
bilo bi dobro da imamo Chelsea B, kao što barcelona ima barcelonu B

tamo bi nam ti mladi igrači mogli igrati svi skupa, nebi bilo loše recimo da su u 3. ligi ili Championshipu, samo da igraju na većem nivou nego što su to rezerve
[/quote]

Nije to do Chelseaja, nego do Engleske gdje takav sustav ne postoji. Jbg
  • Autor
Ma kakav Real ba , Barca prosle sezone trebala uci u Primeru , ali im ustav nedozvoljava tako da su ostali gdje jesu :)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326643936' post='17471']
onda nek abramovic kupi neki klub pa cemo imati ko dinamo lokomotivu :D
[/quote]

Ja mislim da ne smije posjedovat dva kluba, tako da nista od toga.

Dinamo je nesto kao parent club lokomotivi
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326740396' post='17801']Abramovič posjeduje onaj Vitesse ili kako li se već zove.[/quote]Da istina je da je Abramovic vlasnik, samo sto vodi preko nekog Gruzijca... A sta ima za Fc Kopenhagen koliko se sjecam trebao ga je preuzeti Abramovicev sin ???
[quote name='Elao' timestamp='1326745809' post='17837']http://www.poslovnipuls.com/2010/08/18/abramovic-kupio-nizozemski-nogometni-klub-vitesse/[/quote][quote name='sisa01' timestamp='1326740982' post='17808']Da istina je da je Abramovic vlasnik, samo sto vodi preko nekog Gruzijca...[/quote] A sta ima za Kepenhagen, jeli vlasnik sin Abramovicec ?
Evo i šta je rekao bivši trener ove 3 mladića:
[b] [size=3] "Jay is a special talent, a fantastic student of the game whose temperament complements his technical ability.
"Cole has strong physical attributes and is very comfortable in possession, "
while Rio is a real livewire, whose ability to play in tight areas has always allowed him to shine."[/size][/b]
evo s jedne fejs stranice od Chelsea

[b] [size=4]10 Razloga zašto Chelsea još uvijek može do titule !

(1) 11 bodova nije previše (sjetite se prošle sezone)
(2) Fernando Torres je u odličnoj formi !
(3) Novi igrači su svježa krv ! (Cahill, možda još neko !)
(4) Povratak Essiena !
(5) Čitav sastav biti će spreman uskoro !
(6) Villas - Boas ne ide nigdje (ima puno Abramovićevo povjerenje)
(7) Chelsea može pobjediti sve velike timove !
(8) Legende znaju kako se vratiti u trku za titulu ! (Drogba, Lampard, Terry)
(9) Nije gotovo dok se sezona ne završi !
(10) Mi smo Chelsea ![/size][/b]
____________________________________BLACKMAN / COURTOIS___________________________________

_____KANE / HUTCHINSON_____KALAS / AKE_____BRUMA / CHALOBAH_____BERTRAND / VAN AANHOLT_____

________________C.CLIFFORD / MELLIS_______________________ROMEU / B.CLIFFORD________________

_____STURRIDGE / LALKOVIC_______________McEACHRAN / DAVILA_______________PIAZON / KAKUTA_____

_____________________________LUKAKU / MITROVIC / KIWOMYA / FERUZ_____________________________
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1326920114' post='18549']
____________________________________BLACKMAN / COURTOIS___________________________________

_____KANE / HUTCHINSON_____KALAS / AKE_____BRUMA / CHALOBAH_____BERTRAND / VAN AANHOLT_____

________________C.CLIFFORD / MELLIS_______________________ROMEU / B.CLIFFORD________________

_____STURRIDGE / LALKOVIC_______________McEACHRAN / DAVILA_______________PIAZON / KAKUTA_____

_____________________________LUKAKU / MITROVIC / KIWOMYA / FERUZ_____________________________
[/quote]

nekužim zašto nitko od vas ne stavlja Matu u sastav za budućnost...pa momku su 23 godine (u aprilu 24) i on može još dugo igrati za nas, pogledajte samo Super Frenkia...
http://www.football365.com/news/21554/7443530/AVB-Wants-B-Teams-To-Play-In-Football-League

Naletio sam da ste negdje raspravljali o ovome, ali nisam upamtio gdje pa sam evo ovdje postavio. I AVB želi da se kao i u Španiji uvede B tim što i nije toliko loša ideja, po meni odlična :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.