13. februar 2012.14 god. comment_26250 Evo ja samo jednu osobu smatram ubicom u buducnosti a to je Islam Feruz, zasto? Jer on sa 15 godina jede sve pred sobom i daje nevjerovatne golove. Koliko je taj mali eksplozivan to nije normalno Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26289 Ja, al ključno je to što on tek ima 15 godina. Znači s takvim se ne zna. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26290 [quote name='how yes no' timestamp='1329177983' post='26289']Ja, al ključno je to što on tek ima 15 godina. Znači s takvim se ne zna.[/quote] Pa znas kako... ako sa 15 vec zabija golove u rezervima onda nije prvitim daleko - ako nista drugo moze da igra 10-15 utakmica u sezoni a ostalo da igra u rezervama. Nemoj da zaboravis da ce se od sledece sezone takmiciti u EPPP U21 "Development League", sto je mnogo bolje od sadasnji Reserve League. Tako da ce imati dovoljno redovnu minutazu da se spremi za za prvitim. Ali ipak je on minimum tri godine od prvog tima. MADA! Zamisljam njega i Lukakua u tandemu... ajoooooooooj Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26291 Samo neka se razvijaju mlade nade i neka gaze sve pred sobom! Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26296 Ako od Piazona, Josha, Chalobaha i Feruza ne bude nist neznam od koih ce Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26311 Iskreno, ja bih voleo da vidim tandem Sturridge Drogba Piazon, ali toga neće biti ove sezone. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26315 [quote name='Zxenox' timestamp='1329214556' post='26311'] Iskreno, ja bih voleo da vidim tandem Sturridge Drogba Piazon, ali toga neće biti ove sezone. [/quote] Pa nije tako lako. Imamo previse u centru. Piazon centrali vezni/napadac Mata centrali napadac Kakuta centralni napadac Mora neko da ispadne... Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26331 [quote name='zulu' timestamp='1329178201' post='26290'] Pa znas kako... ako sa 15 vec zabija golove u rezervima onda nije prvitim daleko - ako nista drugo moze da igra 10-15 utakmica u sezoni a ostalo da igra u rezervama. Nemoj da zaboravis da ce se od [u][b]sledece sezone takmiciti u EPPP U21 "Development League"[/b][/u], sto je mnogo bolje od sadasnji Reserve League. Tako da ce imati dovoljno redovnu minutazu da se spremi za za prvitim. Ali ipak je on minimum tri godine od prvog tima. MADA! Zamisljam njega i Lukakua u tandemu... ajoooooooooj [/quote] Nisam čuo za to. To je kao obična liga ?? Samo za mlađe uzraste, a?? Ako je tako, onda neće samo njemu pomoći, već svima tim talentima, ne samo kod nas već u svakom klubu u Engleskoj. I kažem ti, bilo je puno takvih što su dobri u youthu i rezervama, a kasnije ih nigdje. Zato nikad se ne zna. Eto imamo Marka Mitrovića i sad u rezervama, on je redovno zabijao i u youthu i u rezervama, al se ne dovodi u vezi s prvim timom nikako. Mada opet slažem se, da Islam je sigurno najjači igrač u youthu trenutno. Brzina, dribling, šut, proigravanje. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26343 [quote name='how yes no' timestamp='1329224120' post='26331'] Mada opet slažem se, da Islam je sigurno najjači igrač u youthu trenutno. Brzina, dribling, šut, proigravanje. [/quote] Ima jedan momak što je po meni talentiraniji od Feruza, a ime mu je Alex Kiwomya Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26347 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329227225' post='26343'] Ima jedan momak što je po meni talentiraniji od Feruza, a ime mu je Alex Kiwomya [/quote] Taj je samo brži od Feruza. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26348 [quote name='how yes no' timestamp='1329227724' post='26347'] Taj je samo brži od Feruza. [/quote] I efikasniji strijelac. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26349 [quote name='how yes no' timestamp='1329224120' post='26331'] Nisam čuo za to. To je kao obična liga ?? Samo za mlađe uzraste, a?? Ako je tako, onda neće samo njemu pomoći, već svima tim talentima, ne samo kod nas već u svakom klubu u Engleskoj. I kažem ti, bilo je puno takvih što su dobri u youthu i rezervama, a kasnije ih nigdje. Zato nikad se ne zna. Eto imamo Marka Mitrovića i sad u rezervama, on je redovno zabijao i u youthu i u rezervama, al se ne dovodi u vezi s prvim timom nikako. Mada opet slažem se, da Islam je sigurno najjači igrač u youthu trenutno. Brzina, dribling, šut, proigravanje. [/quote] Evo ti clanak sa [url="http://thechels.net/2012/01/on-b-teams-the-eppp-and-change/"]TheChels.net[/url] - pise o EPPP, taj development league i jos po neku stvar. Isto imaju redovni feature "Loan Report" koji je fenomenalan i najbolje opsije sta mladi rade u svojim klubovima. A ako ste zainteresovani (sada pricam svima) i imate Twitter onda obavezno followujte @chelseayouth - to je autor tih tekstova. Najbolji follow na Twitter sto se tice Chelsea-a. EDIT: Ukratko za one kojih mrze da citaju/ne znaju Engleski Development League ce od sledece sezone biti umesto Reserve League. Svi klubovi u PRemiershipu MORAJU po defoltu da se uclane. Jedini problem je sto to nije bas "competitive" kao sto je Barcelona B ali sta je tu je. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27577 jel onaj Piazon napadac? protiv West Hama, on najvise se nadje u prilici za sut, moram priznati da jedva cekad da dobije priliku da zaigra za prvi tim, osim njega, najvise vjerujem u Islam Feruza Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27776 Josh McEachran, Todd Kane, Milan Lalkovič i Alex Kiwomya. Ta će četvorica bit glavne karike Chelseaja jednog dana, vjerujte mi Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27811 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329613762' post='27776'] Josh McEachran, Todd Kane, Milan Lalkovič i Alex Kiwomya. Ta će četvorica bit glavne karike Chelseaja jednog dana, vjerujte mi [/quote] Hmmm, pa tako su govorili za Sinclaira, Mancienne-a i Hutchinsona. Ja licno mislim da najveci talenat je Chalobah, a za ostale... videcemo. A Chalobah je pravi fudbaler kojinam treba. Njegov gol protiv West Hama u FA Youth Cup ovog vikenda u zadnjem minutu da ne izgubimo vise govori o njemu nego sve utakmice koje je do sada igrao. Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27815 Na utakmici protv west hama se vidilo ko je Piazon, i on ce vjerujte mi prvi se probiti u prvi team. Mali je toliko hladan i samouvjeren malo je rec ! Prijavi
19. februar 2012.14 god. Autor comment_27871 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1329613762' post='27776'] Josh McEachran, Todd Kane, Milan Lalkovič i Alex Kiwomya. Ta će četvorica bit glavne karike Chelseaja jednog dana, vjerujte mi [/quote] Feruz , Piazon , Chalobah , Lukaku , Courtois ? Prijavi
19. februar 2012.14 god. comment_27875 Ma ima tu materijala, nek se od tih 10 nabrojanih trojica probiju do prvog tima i ja zadovoljan. Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28557 ovo je vrlo zajebana situacija, osim što imamo problema s igrom i rezultatima, imamo još 1 veliki problem pitanje je dal će sad na ljeto igrači koji su nam potrebni htjeti doći kod nas eto Modriću je drago što nije završio kod nas, Hazard ako ovako nastavimo sumnjam da će htjeti kod nas, a vjerojatno i ostali igrači, naravno osim ako nemaju neke velike simpatije prema nama Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28588 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329834593' post='28557'] ovo je vrlo zajebana situacija, osim što imamo problema s igrom i rezultatima, imamo još 1 veliki problem pitanje je dal će sad na ljeto igrači koji su nam potrebni htjeti doći kod nas eto Modriću je drago što nije završio kod nas, Hazard ako ovako nastavimo sumnjam da će htjeti kod nas, a vjerojatno i ostali igrači, naravno osim ako nemaju neke velike simpatije prema nama [/quote] U modernom nogometu novac ima najvecu ulogu, tako da Prijavi
21. februar 2012.14 god. Autor comment_28617 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329834593' post='28557'] ovo je vrlo zajebana situacija, osim što imamo problema s igrom i rezultatima, imamo još 1 veliki problem pitanje je dal će sad na ljeto igrači koji su nam potrebni htjeti doći kod nas eto Modriću je drago što nije završio kod nas, Hazard ako ovako nastavimo sumnjam da će htjeti kod nas, a vjerojatno i ostali igrači, naravno osim ako nemaju neke velike simpatije prema nama [/quote] Ako je po tome Liverpool nikada nebi doveo igraca Prijavi
21. februar 2012.14 god. comment_28940 iz utrke za naslov Premier Lige smo odavan ispali grčevito se borimo za Ligu prvaka iduće sezone, ove sezone smo evo nakon prve utakmice jednom nogom ispali , iz liga kupa smo odavna ispali, u FA kupu se doma grčevito borimo za remi protiv drugoligaša ,i drugu šansu. Nisam cigan i nemam stklenu kuglu ali ako se nešto ne promijeni piše nam se crna budućnost :S Prijavi
22. februar 2012.14 god. comment_28993 Kad Roman ponudi platu tesko ko je odbije.. Malo je igraca koji ce ostati za manje pare igrati u svom klubu. Jedino ako nije neki 75ti klub tamo. Ako ostane vec onda je vezan za taj klub i tesko da ce uopste otici Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.