Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

samo ako je to istina, ostat ce mu par milijardi i sta onda? Bez 10 milijardi funti nema price. Ja po nekim turskim izvorima sam vidio cifru oko 3.5 milijarde da ima vrijednost turcin sto je premalo da bude dovoljno za ponudu.

Diablo moj prijatelju, turski milijarderi postoje po istom principu kao ruski oligarsi.
Pogurace to Erdogan, ako i koliko bude trebalo..

Diablo moj prijatelju, turski milijarderi postoje po istom principu kao ruski oligarsi.
Pogurace to Erdogan, ako i koliko bude trebalo..

I kad Turska anektira Kipar da tražimo novog vlasnika.

I ja sam više za takvu opciju, bilo ko osim amerikanaca. Osim što je bitno ko će doći za vlasnika bitno je i ko će biti operativac za transfere i ko će imati koliki uticaj na kupovine. I Liverpool i United imaju te američke biznismene, ali se dosta razlikuje transfer politika. United troši puno više i neracionalnije.

Ma ja bih volio Turčina.

1. Veća šansa da je neki bećar koji će trošiti pare i kupovati igrače.
2. Amerikance boli uvo za fudbalom i vjerovatno ne znaju ni kako se stadion zove, a i vrlo vjerovatno da će mu promijeniti ime u Sprite Arena ili neko sranje.
3. Dosta smo mi iz RS imali vlasnika, bio bi red da ide jedan iz reda FBiH.

a hrvate ko jebe jel

I kad Turska anektira Kipar da tražimo novog vlasnika.

I ja sam više za takvu opciju, bilo ko osim amerikanaca. Osim što je bitno ko će doći za vlasnika bitno je i ko će biti operativac za transfere i ko će imati koliki uticaj na kupovine. I Liverpool i United imaju te američke biznismene, ali se dosta razlikuje transfer politika. United troši puno više i neracionalnije.

United vec dugo nema sposobne sportske radnike koji bi taj novac znali kako da potrose pametno.  Naravno mislim na trenera i sportskog direktora. Oni bi da klub opet osvaja trofeje jer to na kraju donosi veci proffit svima, ali nemaju pojma kako to da urade. Totalno bez vizije.

Ko god da bude novi vlasnik Chelsea treba da ostavi Marinu tu gde jeste, i da na mesto SPORTSKOG direktora dovede nekoga sposobnog, coveka iz fudbala, koji ce znati da postavi internacionalnu skautsku mrezu i ima iskustva u otkrivanju talenata, Luis Campos iz Lillea, Michael Zorc iz Dortmunda, na primer.. Tome dodas i nasu fabriku talenata Cobham i to ce biti dovoljno za uspeh... Ne moramo trositi 300 miliona godisnje, samo treba znatii kada i gde ulagati.

Vjerovatno ima istine sa ovim Turcinom, vidim da je Abramovic bio u Istanbulu prije 2 dana. Tako da ostaje nada se da ce ostaviti klub pravom covjeku u ruke, a ne nekom muljatoru. 

https://twitter.com/TeleFootball/status/1500874660300435469?t=c1MP3M_SDcGjZOi1NqTiBw&s=19

Svaki ozbiljan kupac ce upravo zbog ovoga odustati od kupovine.
Redizajniranje Stamford Bridza je prvo arhutektonsko/birokratski kosmar, a onda i preskupo.
A novi stadion, sa vecim kapacitetom, masnim ugovor na prava na ime i drugim pratecim izvorima prihoda nam je osnovna potreba.

Meni je zbog toga i drago, dakle neće moći svaki idiot da kupi klub, nego pored para koje će morati dati za kupovinu odmah mora da se ulaže... A ne da mi dođe neki amerikanac mrtvi pa da se zajebava sa klubom i radi kako mu se kurac digne... Ja još živim u nadi da se neće naći kupac i da će se situacija u svijetu smiriti te da ćemo ostati pod šapom tate Romana

https://twitter.com/Transferzone00/status/1501260231887646722?t=iLndaEnDhGsZOYx4wxZxlg&s=19
https://twitter.com/siphillipssport/status/1501265104788246535?t=Zu7hKTTY3FHsjIwJoi-cfA&s=19

Al sta znaci izabrat pravu? Po cemu filtrirati? Sta je garant da ce buduci vlasnici ulagat u klub i transfere? Mogu oni obecat brde i doline, i kad kupe samo zatvore pipu.

• Autor
A upravu si, nema tu garanta ali ides nekom logikom, sta ja znam. Valjda ce ljudi u klubu, bliski Romanu gledati na to i znati procjeniti.
Ako mu je sve samo biznis taj vjerovatno nece nesto puno ulagati ili ce gledati iskljucivo na profit. Ako voli fudbal, ako je fudbalski fan vece su sanse da ce zeljeti uspjeh prije dobiti.
Nije nuzno najunosnija ponuda i najbogatiji vlasnik najbolja ponuda.
Nisam bas siguran koliko je sve ovo istina s tim Turcinom, skloni se oni dosta senzacionalizmu i supljoj prici. Vjerujem da se jos uvijek vagaju sve ponude, a mozda se i ceka neka u posljednjem trenutku. Sigurno je Romanu u cilju da cijena skoci zbog konkurencije.

Sve neka sirotinja od ovih što nude, niko ne vrijedi više, od 5-6 miliona...

Zasad niko interesantan da se umješao u ponudu, niko od ovih neće biti investitor i neće se cimati oko uspjeha kluba, sve će to biti samo biznis

Ne bih se ja zaletao mnogo oko toga da li ćemo propasti i šta ti ja znam, fakt jeste da me ta promena vlasnika, više pogadja "emotivno/navijački", nego da se bazira sad na nekim objektivnim činjenicama.

Pa ukoliko ti ode, Roman, Marina i kompanija normalno da ćeš propasti.

Candy je interesantan, ali mora i on tim ljudi okupiti, jer vrijedi oko milijardu :(

Pa znas kako, njihova "vrednost" se obracunava na osnovu celokupne imovine. Ni onome koji je tezak 10 milijardi nije bas svejedno da izdvoji cetvrtinu svega toga, jos u zivom novcu, kamoli nekome cija je vrednost manja od onoga sto kupuje.
Bice tu raznih bankara, vlasnika investicionih fondova...

Candy je interesantan, ali mora i on tim ljudi okupiti, jer vrijedi oko milijardu :(

Izgleda da je dobio potrebnu podrsku.
[url="https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1501513835655667715?t=b05ER8o22mv1fzSuAwoMVA&s=19"]

I verujem da bi to bila najbolja stvar za Celsi.
Mladi ambiciozni britanci, navijaci Celsija, povezani i podmazani svuda gde treba...
Ma i nije toliko bitno koliko ima para vlasnik. Mislim, bilo bi super imat Arapa koji ne zna šta će s lovom, ali može se i bez toga. Chelsea je i sam od sebe dovoljno bogat klub, ključ je sposobnost vlasnika i ambicija. Ako na prave pozicije postavi prave ljude i ako ima sportsku ambiciju a ne "dok god smo u top4 dobro je" neće bit problema. Ne troši ni Liverpool luđaki pa s dobrim sportskim direktorom i trenerom su trenutno u 3 najjača kluba na svijetu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.