Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Prošlost i budućnost kluba

Istaknuti odgovori

Ima Liverpool sad 3 kapitena: Van Dijk, Robertson i Keita, možda samo Real ima više od njih (Modrić, Bale, Ramos, Hazard).

Od naših niko nije ni lider ni kapiten.

Dobro Keita i nije sad bog zna šta, vjerovatno je lider jer je najbolji igrač u repki i igra za najbolji klub. Ovi naši su bili baš butalni, njih 7 plus jedan Lampard.

• Odgovori 2,1 hilj.
  • Pregledi 127,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Treba se presaltat na newcastle dok nisu postali sila da mi ne serendaju da sam gloryhunter. Ljudi rade pametno posao. Kupuju kvalitetno i polahko. Svaka kupovina ima svoj razlog Kod nas cir

• Nasi su trosili i to ogromne novce, rekordi su se oborili koliki je iznos izdvajan za igrace. Problem je sto su se te pare (i to ozbiljni novci) trosile na prosjecne ili cak ispod prosjecne igrace koj

Objavljene slike

Pitanje je tko će biti kapetan iduće sezone, Azpilicueta i Jorginho ne bi trebali biti u udarnoj postavi.
Niti ja ne vidim tko bi to mogao biti, možda Rice ukoliko ga dovedemo ali to bi bilo neobično za igrača koji tek dolazi
  • 1 godina kasnije...

https://www.squawka.com/en/abramovich-chelsea-managers-ranked/?fbclid=IwAR0jLGJYV9xEaU2jozTVt3D1poJqr58a-DO9l_qrJI3bMn0gWI1i0IRbaJ8

Kako biste vi poredali? Ja sam ovako:

1. Mourinho 1. put

2. Conte (najlošiji tim koji je uzeo titulu)

3. Ancelotti

4. Mourinho 2. put

5. Tuchel

6. Di Matteo

7. Hiddink 1. put

8. Lampard (jedini stvorio igrače)

9. Sarri

10. Grant

11. Benitez (po simpatijama zadnji)

12. Ranieri

13. Scolari

14. Villas-Boas

15. Hiddink 2. put

• 3 sedmice kasnije...

273863962_2139333579568710_1069952684017

The story of our friend Matthew Delac Iconam. "In Chelsea's canteen with a meal, I, Branislav Ivanovic, Asmir Begović and Nemanja Matić sat at the same table. Right next to the dining room in the canteen there are offices of various club employees, secretaries, secretaries and so on. At one point José Mourinho approached our table with a camera in his hands and took a picture of us with a short smile without words. We were completely surprised commenting among ourselves what our manager is doing and why. After ten minutes of the escape, Mourinho returned to our table with four photographs he printed in one of the offices and shared one copy to each of us with a short explanation: 'Never in my life have I seen Serbs sitting at the same table, Croatian and Bosnian and laughing. Take these photos to your countries and share them as an example! '"
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1498017388201398272?t=w7-fwy2YiV7TFb78KsYnzQ&s=19

Sto je mnogo, mnogo je. Sto prije prekinuti ovaj crni niz, po mogucnosti ove godine u FA Cupu.
Iskreno nas uvek neko usere. Bas se setih sad Aspijev crveni protiv arsenala u fa cupu i nesudjenje martinezu da je igrao rukom van 16, potom Tilemansova ruka koja takodje nije sudjena. Za danas nisam bas siguran da li je bilo necega, gledao strim. Ipak se stice utisak da smo bas prokleti. Ne bih domace kupove menjao za klempavka, naravno trofej je to ali...
Ako zavrsimo u njihovim rukama, kako nas je uzdigao roman, tako ce nas odvesti i u propast.

Onim kurcima iz FA zelim sve najgore u zivotu. Sjeme im se zatrlo.
A name I am told is seriously interested is Chelsea season ticket holder Lofty Mansour. He’s serious about putting an offer together as he doesn’t want to see the club decline.

I’m told that he never misses a game unless he is traveling. A huge Chelsea fan.

- @siphillipssport

https://twitter.com/CFCPys/status/1499749458468380673

Muhsin Bayrak said, "We are negotiating the terms of the purchase of Chelsea with Roman Abramovic's lawyers. We are in the negotiation phase for the signatures. We will fly the Turkish flag in London soon . "

Explaining that his investments gained weight in Greece, Italy, Germany, England and Spain along with Turkey, Muhsin Bayrak gave the following information about the purchasing process:

"Roman Abramovich has confirmed that he will sell Chelsea, which he bought in 2003, on the club's official website. Our Holding Lawyers and Roman Abramovich's lawyers have been in touch since the first day Chelsea entered the sales process. The negotiation process has come to an end and we are planning to sign soon. This sale is also very important for Turkey."

Neko nekad čuo za ovoga? Moguće da je neka šuplja priča.

Turci su ludi za fudbalom i ukoliko je tacno informacija, vjerujem da ce biti dobri vlasnici. U najmanju ruku sigurno bolji od onog Svicarca koji je pred umiranje.

He is in the race. ( @TheAthleticUK )

AB group is worth a reported £8BN according to an article from Daily Mail.

Vezano za ovog Turčina. Izgleda da ipak nije suplja.

Ma ja bih volio Turčina.

1. Veća šansa da je neki bećar koji će trošiti pare i kupovati igrače.

2. Amerikance boli uvo za fudbalom i vjerovatno ne znaju ni kako se stadion zove, a i vrlo vjerovatno da će mu promijeniti ime u Sprite Arena ili neko sranje.

3. Dosta smo mi iz RS imali vlasnika, bio bi red da ide jedan iz reda FBiH.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.