12. april 2015.11 god. comment_212797 Gledaj ovog egoiste. Spusti se na zemlju konobaru E moj ti..... Cim si napisao sve ovo, sta si, ako ne ono za sta sam te prozvao ? Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212799 Ne znam jarane al nisam toliki egoista da druge nazivam idiotom samo zato sto se ne slaze samnom Malo obrazovanja ne bi ti skodilo. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212803 Ne znam jarane al nisam toliki egoista da druge nazivam idiotom samo zato sto se ne slaze samnom Malo obrazovanja ne bi ti skodilo. Prvo, ja sam iz zezanja potencirao da ljubi dres, jer bi nam svakako bilo draze tako. A drugo, mogu do sutra ujutru da ti objasnjavam koliko je nisko i plitkoumno prozvati nekoga na osnovu njegovog skolovanja, pritom ne znajuci ama bas nista o njemu. Ali sumnjam da bi vredelo. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212805 Zato ti mozes nazivat druge idiotima a ne znas nista o njima eto koliko si pametan iz posta u post pokazujes Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212809 “Some teams play for Top 4, we want trophies and wanted to win.†Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212831 Važno da je dao gol, sve ostalo je manje važno.. Ali da je nekim slučajem skinuo dres i dobio žuti bilo bi to baš na nivou Ballotelia. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213029 kakav samar navijacima Arsenalaa je lupio. Nesto kao nama Lampard kada je zabio. Doduse nas manje boli, to je utakmica, a ovo sezona. Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213062 kakav samar navijacima Arsenalaa je lupio. Nesto kao nama Lampard kada je zabio. Doduse nas manje boli, to je utakmica, a ovo sezona. ma kako to mozes porediti, nama Lampard kada je zabio isto ko da sam u zemlju propao, kao da je citav Londoner pao na mene, kao da ne znam... nije Cesc tolika legenda za njih kolika je Lamps za nas... Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213785 Već je sada veći plavac nego što je ikad bio topnik. :D Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213813 Ipak nije igrac za samo prvi dio sezone :D Ne znam da li mi se cini ili ne ali on,uz Terrya,najsrcanije dozivljava I proslavlja pobjede. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213817 Ipak nije igrac za samo prvi dio sezone :D Ne znam da li mi se cini ili ne ali on,uz Terrya,najsrcanije dozivljava I proslavlja pobjede. Pa kad je za njega ranije titula prvaka engleske bio samo pusti san. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214652 Vidjećemo šta ćemo dobiti od Fabregasa na Emiratesu, obično se dešava da igrač protiv bivšeg kluba odigra utakmicu sezone ili da odigra katastrofalno, sve zavisi kakav uticaj na igrača ima taj pritisak igranja protiv bivšeg kluba. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214654 Samo da on sutra zabije da ovi iz Arsenala polude xD Ma ne mora sutra ni zabiti nije trening toliko ni bitan neka on u nedelju zabije . Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214708 Ma ne mora sutra ni zabiti nije trening toliko ni bitan neka on u nedelju zabije . Facepalm za mene jbg sve kontam da sutra tekma jebote . Prijavi
27. april 2015.11 god. comment_215164 FABREGAS IS MAGIC Chelsea 2014/2015: Unbeaten in Champions League Capital One Cup winners UEFA Youth Champions League Winners Premier League POTY - Hazard Championship POTY - Bamford Women's POTY - Ji Yo Sun 6 players in TOTY and 1st in Premier League since day 1 "Boring Boring Chelsea" https://www.youtube.com/watch?v=zgJj7I5BPJk Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215366 Ko smišlja ovako glupe pjesme o.O Baš kod navijanja vidiš razliku između otočkog britanskog nordijskog mentaliteta i našeg balkanskog mediteranskog južnjačkog mentaliteta. Meni se uopće ne sviđaju ove engleske navijačke pjesme. Nekako nije nešto na što brijem. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215482 Fabrepass upisuje još jednu asistenciju, a da je Didi bio precizniji bilo bi 2 asistencije danas. Odigrao jako dobro drugo poluvrijeme, valjda je bolje vidio kad je skinio masku s glave Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215505 Solidno odigrao, nudio se konstantno, kada nas nije išlo kombinovao je dosta sa Hazardom u namjeri da nešto naprave, na kraju upisao i asistenciju. Bilo bi lijepo da do kraja sezone obori rekord Henrya koji je imao 20 asistencija. Koja po redu je ovo bila asistencija Fabregasa? Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215509 Solidno odigrao, nudio se konstantno, kada nas nije išlo kombinovao je dosta sa Hazardom u namjeri da nešto naprave, na kraju upisao i asistenciju. Bilo bi lijepo da do kraja sezone obori rekord Henrya koji je imao 20 asistencija. Koja po redu je ovo bila asistencija Fabregasa? Ja mislim da je 18-ta Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215511 Meni je on bio najbolji veceras.Konacno je imao onu svoju viziju sa pasovima kao u prvom dijelu sezone.Ona finta petom za Edena ja milina za oci. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.