Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesc Fabregas (2014-2019, 138 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,3 hilj.
  • Pregledi 83,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Majstor kacio kopacke o klin. Kada je dosao u Chelsea hejtao sam ga jer je igrao u Barci, a prije toga bio kapiten Arsenala i pri tome mrski Spanjolac... momak me razuvjerio i bas mi je bio prirastao

• Kakav posao radi sa Comom, to je neverovatno. Pre 3 godine du igrali seriju B, sada prva pobeda u LŠ i to kakva. Neverovatno

• Corto Maltese
    Corto Maltese

On je ono sto Golden ball ni u snu nije mogao biti. Zaista klasa od igraca

Nije ni cudo sto ga nema na terenu,evo samo zadnjih mesec dana iz britanske stmape...Fabregas isao na zurku u Barselonu,Fabregas bio u Kasinu u Mancesteru sa igracima Barselone,Fabregas i Mesi bili sa zenama u nocnom provodu po Londonu? E u takvim stvarima se nalazi razlog pada forme ne mozes da budes prof i igrac i da nocu izlazis to je pitanje za Murinja i Celsi kao klub....

budi ili prof ili igrac!!!

Jedino sto mi smeta kod Fabregasa je trcanje ala dijete od 5 godina.Pa kako covjece ne mozes povuci sprint,kako te ljudi pretrcavaju ko da stojis?

i actuando bi bio bolji od sesa koi bi da bude i prof i igrac!

Ovaj lik zasluzuje najvise i najvece moguce kritike za partije u zadnje vrijeme. Totalno van forme, zalaganje nula, nema ni pasova vise nema nista. Doprinos igri nula bodova.

Ovaj lik zasluzuje najvise i najvece moguce kritike za partije u zadnje vrijeme. Totalno van forme, zalaganje nula, nema ni pasova vise nema nista. Doprinos igri nula bodova.

Cela ekipa se raspada  tu jedino odskace Azara.

To ti je kad je Mikel povrijedjen,  nema konkurencije, pa moze igrat preko kurca :D

Na stanju imamo dovoljan broj veznjaka, ali je Fabregas jedini kreativac medju njima. Mourinho nema drugog izbora, vec da ga trpi u startnoj, jer nema s kim da ga rotira.  Ima, al to menja i rastura koncepciju igre, koja je i bez toga u kanalu...

Sta pricas covjece, sudis igraca po jednoj sezoni? Nekad su igraci trebali vise sezona da prorade, a sada cim neko odigra lose pola sezone odma je truba, promasaj, los igrac..Sta ti je? Saberi se..Fabregas je odlican, povreda ga je zeznula malo i to je to..ima jos sezona, nije mu 40 godina

A jesmo zapjenili kad je došao, prozvasmo Barcu budalama i umalo ih smjestismo u ludnicu što nam ga prodaše. Kad, hop, dobismo igrača za prvih 20 kola. Poslije toga truba, možemo ga komotno kući ostavljati, korisniji je nego na terenu.

Realno trenutno jeste tako..

Ali ne možeš njegov učinak baciti u vjetar jer ipak nam je čovjek donio dosta bodova, nije bitno da li je u prvom dijelu sezone ili u drugom bodovi se uvijek pišu.

Kažem opet, trenutno jeste u lošoj formi.

Čovjek ne igra dobro trenutno ali nemojte zaboraviti da je mnogo učinio u kratkom vremenu.

Svako ima loše trenutke, njegovi su sad kad je čitava ekipa pomalo van forme ali sve je to rezultat umora, 

sad će se to stabilizovati ja mislim jer se do kraja igra samo PL.

Imamo 6 poena prednosti, utakmicu manje.

Sta pricas covjece, sudis igraca po jednoj sezoni? Nekad su igraci trebali vise sezona da prorade, a sada cim neko odigra lose pola sezone odma je truba, promasaj, los igrac..Sta ti je? Saberi se..Fabregas je odlican, povreda ga je zeznula malo i to je to..ima jos sezona, nije mu 40 godina

Barcelona ga pustila sa obrazloženjem da je sve 3 sezone odigrane kod njih u drugom dijelu bio katastrofalan, uz možda po jednu asistenciju i 1-2 pogotka. OK kad se to desi jednom, al' njima se desilo 3 puta + nama sad evo, znači 4. puta zaredom. Iz tog možeš valjda izvuć neki zaključak.

Čovjek ne igra dobro trenutno ali nemojte zaboraviti da je mnogo učinio u kratkom vremenu.

Svako ima loše trenutke, njegovi su sad kad je čitava ekipa pomalo van forme ali sve je to rezultat umora, 

sad će se to stabilizovati ja mislim jer se do kraja igra samo PL.

Imamo 6 poena prednosti, utakmicu manje.

To što je on do sada uradio svaka mu čast, al' ništa nam ne vrijedi ako je sad za kurca. Sezona se ne igra 20 već 38 kola. Ako 20 odigra odlično pa ga 18 nema nigdje, koji će nam kurac takav igrač? Nama treba neko ko će igrat 38 kola uz pad forme u maximalno 5 utakmica.

Ma to su bolan bajke, na pocetku nista nije bilo a sad odjednom 20 prica zasto su ga pustili itd..

Valjda si procitao da je imao problema sa povredom..jasno da nece biti kao prije, jos je cijeli tim bio u losijoj formi po njegovom povratku i normalno da nece biti u formi ko na pocetku sezone ( gdje su svi bili u relativno dobroj formi)

Ne znam, meni i nije toliko loš. Nikad on nije bio motor na sredini terena, uvijek je bio prilično nonšalantan. Valjda ga nikad nisam smatrao nekom igračinom i klasom pa da sam razočaran padom u formi. Tipično Wengerovski igrač.

danas nije imao 10 tacnih dodavanja... malo na klupu.. igrali smo i bez njega..nista ne doprinosi, pa nek odmori.

S kakva dva pinokija igra dobar je. Ispred Oscar, desno Willian.

Da se rokneš.

1. Nemos Oscara i Williana u isti kos.
2. Kakve veze ima pinokio Oscar sa njegovim kurcevim igrama unazad 2 mjeseca. Aha, mozda hoces rec da je Oscar gospodario sredinom terena u prvom dijelu sezone? :D

Jebem ga ja, lik nista ne napravi i vuce se ko zadnji olos po terenu pa eto i za to su krivi dezurni krivci :D

To što je on do sada uradio svaka mu čast, al' ništa nam ne vrijedi ako je sad za kurca. Sezona se ne igra 20 već 38 kola. Ako 20 odigra odlično pa ga 18 nema nigdje, koji će nam kurac takav igrač? Nama treba neko ko će igrat 38 kola uz pad forme u maximalno 5 utakmica.

Pa nije bas tako iako razumijem sta govoris.Ekipu cine 20+ igraca a ne nekih 5-6 tako da je svaki igrac zasluzan za uspjeh.Tako se i liga igra 38 utakmica i ako je neko valjao u 20 onda je itekako dao svoj doprinos u postizanju cilja,a to je osvajanje PL.Hocu reci,da nije bilo njegovih onolikih asistencija i brilijantne igre u prvom dijelu sezone mi bi sad vjerovatno gledali u ledja nekoj od ekipa.

Covjek je pao u formi i to je i vise nego ocigledno.Ako ne ide njega,de nek ide nekog drugog.Ali problem je sto njega nema ko da zamjeni.Ipak,da nije bilo njega,ova sezona bi vjerovatno bila veoma losa a ovako nam se smijese dva trofeja a on je jedan od 3 najzasluznija igraca.Tako da ne mozes baciti u vodu sve ono sto je on uradio do sad.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.