Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 311
  • Pregledi 25 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

Solidno je odigrao danas na levom beku dobar i napred i nazad bice odlicno pojacanje iako sam zeleo da to bude Shaw mislim da smo ipak dobili trenutno kompletnijeg igraca.

Ovo će biti pun pogodak za nas. Dobio je ugovor na tri godine i ne sumnjam da ih može odraditi na vrhunskom nivou. Do tada će se pojaviti na tržištu neki mlađi i bolji bek kojeg ćemo dovesti i riješen problem.

Ako se uklopi kako treba odma od samog početka i nastavi sa igrama kao u Atletiku onda će biti upravo tako kako kažeš, imaćemo vrhunskog lijevog beka 3-4 sezone i imaćemo dovoljno vremena da mu poslije nađemo zamjenu na duži period

Danas dva brazilca slave rodjendan. E pa Filipe zelim ti da osvojis u ovoj prvoj sezoni u CFC dresu "bar" duplu krunu. <:-P  <:-P  <:-P

ps:Ja ko neko dete, obavezno cestitam svakom igracu rodjendan, al neka moraju postovi nekako da se nabijaju. 

• 2 sedmice kasnije...

haha jes dobar igrac kad dodje ko pojacanje i desni bek igra ispred njega lijevog beka :P 

Nije u tome stvar, nego nam je jedino odbrana dobro funkcionisala prosle sezone kako treba tako da za sad nema potrebe za promenama.

Polako da udje u takmicarsku formu, nisam pratio pripreme tako da ne znam ni kakav je F. Luis bio. Svakako, pripreme nisu neko mjerilo. Pricalo se Marin>Hazard pa vid' :D

Prosle godine mozda najbolji lijevi bek, nevjerujem da ce za 2 mjeseca se sve uyebat :D

ja gabelja ovih :D 

156049_1503880526520215_8071990016486517

Sudeći po komentarima na facebooku i ne gotive ga baš zato što je otišao.

Azpi je za odbranu bolji,ali ovaj je bolji za napad.Ocekujem ga u pocetnom sastavu vec protiv Lestera,jer smo domacini i trebamo i hocemo napasti protivnika.

Opet na klupi, Azpilicueta izbaci A.Cole i Filipe Luisa, nisam bio za njegovu kupovinu samo zbog godina a Azpilicueta je kvalitetno rjesenje za poziciju lijevog beka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.