31. maj 2014.12 god. comment_176066 Al svi hoce neku buducnost a sad bi prodali Oscara, Ramiresa, Schurrlea, Williana.. (naravno neki bi jednog, neki bi drugog,) Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176070 Pa jel realno ocekivat da cemo imati 11 mladih igraca koji ce ovdje ostati 10+ godina? Naravno da nije. Oscar,Matic,Azpi su buducnost, MOzda willian i Hazard Pa koja je poenta kupiti igraca koji ce skoro imati 30 godina i svaka neka ozbiljnija povreda ga salje po 3 meseca u aut.Mislim da treba da kupimo igraca max 26 godina za tu poziciju i ja bi radije video bilo koga od ovih sto cu navesti nego njega od 28 god.Shaw,R.Rodriguez,Alberto Moreno,a mozda cak i dao 1 celu sezonu na LB Bertrandu.Za mene bilo koji od ovih tranfsera je posao buducnosti sve ostalo je samo trenutno resenje. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176887 Ovo je gotova stvar. AM je doveo zamenu za Luisa, a to je Siqueira. Luis bi trebao potpisati u pon/uto, a medicinske preglede je prosao. Cena oko 20 mil. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176922 Izgleda ove godine smo mi, ti kod kojih se prolaze ljekarski pregledi, a gdje će ti igraÄi zavrsit... Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177623 Gotovo https://twitter.com/FabrizioRomano/statuses/477506103090352128 Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177627 I ponovo za nekoliko sezona trazicemo novog beka,mislim da smo morali kupiti Shawa i rijesiti dugorocno tu poziciju. Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177632 treba sagledati situaciju,problem iz svih uglova verujem da bi svi ovde voleli kao i ja naravno da taj levi bek bude shaw,sad kruže kakve priÄe da mu je junajted ponudio 150 000 nedeljno,Å¡to je plata u rangu jednog lamparda u najboljim godinama dal ovi naÅ¡i nisu spremni na tako neÅ¡to ne znam dodao bih i to da se moje gledanje na stvar dosta promenilo nakon dobrih,Äak Å¡ta viÅ¡e fenomenalnih partija azpija na levoj strani sad klub pratkiÄno ne mora da kupi levog beka,može da kupi i desnog beka i na taj naÄin ponovo reÅ¡i problem pitanje je i koliko sautempton traži za njega,junajted je prema sky ponudio već 27 miliona funti,to je navodno odbijeno treba dodati i to da mi do sad istina za volje nigde nisamo naleteli na neke vest da je ÄŒelzi zainteresovan za ovog igraÄa,da klinac navija za nas(tj Äelzi) to znaju svi al isto tako par puta je podržao i junajted(kolko sam Äuo) sad možda se tu neÅ¡to promenilo,možda njegov cilj sad junajted a ne Äelzi ponovo kažem,viÅ¡e je cela ova priÄa,plod neke naže želje i maÅ¡te koja nije potkrepljena,bar ne joÅ¡ nekih izvorima(ako ne raÄunamo natpise 1+1=2,Äelziju treba levi bek,Å¡ou i niko drugi) na drugu stranu ovaj iz atletika,odliÄan u defanzivi,brz,u napadu fantastiÄan uz odliÄan centarÅ¡ut,bilo bilo to veliko pojaÄanje pa makar i ne bude neko dugoroÄno reÅ¡enje Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177639 Moj chiba, 20 miliona za ovoga 29godisnjaka ili 30 miliona za Shawa 19godisnjaka koji je englez i bolji. Koja li je Boze bolja solucija hmm. Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177640 jest al dal vama možda pada na pamet to da je junajted već njega kupio može li malo objektivnosti a ne samo ko je bolji i ko mi se viÅ¡e svidja,pa ja li sam lud da dam prednost nekom ko ima 28 godina??? nije Äelzi jedini klub koji ima pare ja ponovo kažem,sky je preneo joÅ¡ kad da je junajted poslao ponudu Luke Shaw told Southampton he wanted Man Utd move last month izvor bbc http://www.bbc.com/sport/0/football/27758163 Prijavi
13. juni 2014.12 god. comment_177644 Vrhunsko pojaćanje, godine su samo broj a Scolari je sam kriv što ga nije poveo u Brazil, za njega je Maksvel goli kurac. Prijavi
14. juni 2014.12 god. comment_177657 Moj chiba, 20 miliona za ovoga 29godisnjaka ili 30 miliona za Shawa 19godisnjaka koji je englez i bolji. Koja li je Boze bolja solucija hmm. Jest al u kurcu. JoÅ¡ on pure i pure mora pojest, da bi doÅ¡ao na nivo Luisa.. Jedan Rodriguez iz Wolfsburga, kojeg ovdje niko ne spominje, je takoÄ‘er bolji bek od Shawa. Uhvatili ste se tog Shawa ko da je... I glavni razlog je taj Å¡to navija za Chelsea i eto kao mlad. Å to niko ne spomene Van Anholta, koji je BEKÄŒINA?? Jbt ko da samo Shaw postoji. Pa dam se kladit, za sezonu, eventualno dvije pojavit će se novi enlgez koji će smatrat tako nevjerovatnim na beku, pa će se ponovo poÄet s priÄom ovog ne smijemo propustit i tako to.. Imamo najboljeg moguće Äovjeka na klupi, koji zna bolje i viÅ¡e o fudbalu, od svih nas zajedno, tako da ;) Ako je Luis, neka je, ako je KolaÅ¡inac nek je i on :P Prijavi
14. juni 2014.12 god. Autor comment_177658 Što niko ne spomene Van Anholta, koji je BEKČINA?? Sam trener Vitesea je izjavio kako on mora mnogo da radi na igri u defanzivi kako bi uopšte prismrdeo Čelsiju. Ne treba nam levi bek verzija Bosingve. Prijavi
14. juni 2014.12 god. comment_177679 Cuj van anholt, pa vama je wallace najbolji desni bek bio, kada je igrao u predsezoni, jer je znao ubaciti, a to sto su ga driblali jebeni azijati, to nista. Prijavi
16. juni 2014.12 god. Autor comment_177974 Prelomne vesti: Filipe Luis pristao da pređe u Čelsi! Cena: 25 miliona evra. Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178017 Bolje njega nego Luisa. http://www.mozzartsport.com/vesti/ubica-spanaca-zaludeo-evropu-liverpul-i-borusija-jure-danija-blinda/78660 Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178044 Bolje njega nego Luisa. http://www.mozzartsport.com/vesti/ubica-spanaca-zaludeo-evropu-liverpul-i-borusija-jure-danija-blinda/78660 Zasto bgt? Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178052 Ajde onda treba dovesti i Pivarića. Ni on nije na pragu 30-te. :D Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178059 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/478845179085209600 Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178062 DoÄ‘e mi da zaplaÄem kad vidim za koliko smo para dobili jednog Azpija a koliko ćemo platiti za ovog lika koji u nogama ima možda joÅ¡ 2 vrhunske sezone. Prijavi
17. juni 2014.12 god. comment_178072 Murinjova želja jbg,ako nas je shaw stvarno ispalio onda verujem da je ovo bila njegova druga opcija nije to prvi put del arno bend i onaj mesožder sve skupa 20 miliona funti plus ferieria nekih 20 miliona i ovaj sad 25 ajd kola da ne raÄunam,tu je bilo nekih razmena ali sve skupa nekih 65 miliona murinjo potroÅ¡io samo na bekove u Äelziju dok je azpija verujem Emenalo izabrao(nisam siguran) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.