Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 311
  • Pregledi 24,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

Pa jel realno ocekivat da cemo imati 11 mladih igraca koji ce ovdje ostati 10+ godina?

Naravno da nije. Oscar,Matic,Azpi su buducnost, MOzda willian i Hazard

Pa koja je poenta kupiti igraca koji ce skoro imati 30 godina i svaka neka ozbiljnija povreda ga salje po 3 meseca u aut.Mislim da treba da kupimo igraca max 26 godina za tu poziciju i ja bi radije video bilo koga od ovih sto cu navesti nego njega od 28 god.Shaw,R.Rodriguez,Alberto Moreno,a mozda cak i dao 1 celu sezonu na LB Bertrandu.Za mene bilo koji od ovih tranfsera je posao buducnosti sve ostalo je samo trenutno resenje.

I ponovo za nekoliko sezona trazicemo novog beka,mislim da smo morali kupiti Shawa i rijesiti dugorocno tu poziciju.

treba sagledati situaciju,problem iz svih uglova

verujem da bi svi ovde voleli kao i ja naravno da taj levi bek bude shaw,sad kruže kakve priče da mu je junajted ponudio 150 000 nedeljno,što je plata u rangu jednog lamparda u najboljim godinama

dal ovi naši nisu spremni na tako nešto ne znam

dodao bih i to da se moje gledanje na stvar dosta promenilo nakon dobrih,čak šta više fenomenalnih partija azpija na levoj strani

sad klub pratkično ne mora da kupi levog beka,može da kupi i desnog beka i na taj način ponovo reÅ¡i problem 

pitanje je i koliko sautempton traži za njega,junajted je prema sky ponudio već 27 miliona funti,to je navodno odbijeno

treba dodati i to da mi do sad istina za volje nigde nisamo naleteli na neke vest da je ÄŒelzi zainteresovan za ovog igrača,da klinac navija za nas(tj čelzi) to znaju svi 

al isto tako par puta je podržao i junajted(kolko sam čuo) sad možda se tu nešto promenilo,možda njegov cilj sad junajted a ne čelzi

ponovo kažem,više je cela ova priča,plod neke naže želje i mašte koja nije potkrepljena,bar ne još nekih izvorima(ako ne računamo natpise 1+1=2,čelziju treba levi bek,šou i niko drugi)

na drugu stranu ovaj iz atletika,odličan u defanzivi,brz,u napadu fantastičan uz odličan centaršut,bilo bilo to veliko pojačanje pa makar i ne bude neko dugoročno rešenje

jest al dal vama možda pada na pamet to da je junajted već njega kupio 

može li malo objektivnosti a ne samo ko je bolji i ko mi se više svidja,pa ja li sam lud da dam prednost nekom ko ima 28 godina???

nije čelzi jedini klub koji ima pare 

ja ponovo kažem,sky je preneo još kad da je junajted poslao ponudu

Luke Shaw told Southampton he wanted Man Utd move last month

izvor bbc

http://www.bbc.com/sport/0/football/27758163

Vrhunsko pojaćanje, godine su samo broj a Scolari je sam kriv što ga nije poveo u Brazil, za njega je Maksvel goli kurac.

Moj chiba, 20 miliona za ovoga 29godisnjaka ili 30 miliona za Shawa 19godisnjaka koji je englez i bolji. Koja li je Boze bolja solucija hmm.

Jest al u kurcu. JoÅ¡ on pure i pure mora pojest, da bi doÅ¡ao na nivo Luisa..  Jedan Rodriguez iz Wolfsburga, kojeg ovdje niko ne spominje, je takoÄ‘er bolji bek od Shawa.  

Uhvatili ste se tog Shawa ko da je... I glavni razlog je taj Å¡to navija za Chelsea i eto kao mlad. Å to niko ne spomene Van Anholta, koji je BEKÄŒINA?? 

Jbt ko da samo Shaw postoji. Pa dam se kladit, za sezonu, eventualno dvije pojavit će se novi enlgez koji će smatrat tako nevjerovatnim na beku, pa će se ponovo počet s pričom ovog ne smijemo propustit i tako to..

Imamo najboljeg moguće čovjeka na klupi, koji zna bolje i viÅ¡e o fudbalu, od svih nas zajedno, tako da ;)   Ako je Luis, neka je, ako je KolaÅ¡inac nek je i on :P

• Autor

Å to niko ne spomene Van Anholta, koji je BEKÄŒINA?? 

Sam trener Vitesea je izjavio kako on mora mnogo da radi na igri u defanzivi kako bi uopšte prismrdeo Čelsiju. Ne treba nam levi bek verzija Bosingve.

Kako rade naši ovogp relaznog roka. Samo rokaju!

Dođe mi da zaplačem kad vidim za koliko smo para dobili jednog Azpija a koliko ćemo platiti za ovog lika koji u nogama ima možda još 2 vrhunske sezone.

Murinjova želja jbg,ako nas je shaw stvarno ispalio onda verujem da je ovo bila njegova druga opcija

nije to prvi put

del arno bend i onaj mesožder sve skupa 20 miliona funti plus ferieria nekih 20 miliona

i ovaj sad 25 

ajd kola da ne računam,tu je bilo nekih razmena ali sve skupa nekih 65 miliona murinjo potrošio samo na bekove u čelziju

dok je azpija  verujem Emenalo izabrao(nisam siguran)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.