17. decembar 2014.11 god. comment_195462 Fantastican gol, ali ruku na srce zivi zid se nije pomerio :D Prijavi
17. decembar 2014.11 god. comment_195466 Ma bolji je on od Aspil... sto posto, iako ja Aspija volim ko brata. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196399 Kakvi centaršutevi hljeb te jebo, pa Bosingwa bi mu pozavidio. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. Autor comment_196410 Sreća pa Soton nije mnogo napadao, mnogo mi je bušan u defanzivi,a u napadu očajan. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196418 Ni jednim jedinim centaršutem nije uspio pogoditi suigrača dakle nijednom ! Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196420 Katastrofalna partija.Ali znam da moze bolje i ocekujem ga boljeg ako i on bude imao ponovo priliku da pokaze sta zna kao i Sirle. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196460 Realno ni on ni Azpi ubaciti ne znaju, samo sto Azpi ne zna zato sto je desnjak. Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196484 Danas bio očajan, ko da loptu nije vidio u životu, onoliko uništenih napada nisam očekivao od njega... Prijavi
28. decembar 2014.11 god. comment_196497 Centarsut na nivou kantonalne lige. Samo jebiga, ima tu jedna 'mala' razlika. U kantonalnoj igraju po svakakvim gudurama od terena, a u Premiershipu po tepisima. Prijavi
11. januar 2015.11 god. comment_198069 Moje mišljenje je da je mnogo više pokazao u Atletiku. Prijavi
11. januar 2015.11 god. comment_198076 Moje mišljenje je da je mnogo više pokazao u Atletiku. A inače ovo mu je treća sezona u Chelseaju pa možemo govoriti gdje je bio bolji.. Prijavi
11. januar 2015.11 god. comment_198077 A inače ovo mu je treća sezona u Chelseaju pa možemo govoriti gdje je bio bolji.. pričam o dosadašnjem delu sezone. Jedan od antipatičnijih igrača u klubu mi je.. Ali najviše volim da "pojedem govno" za nekog igrača. Videćemo Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200245 Danas odličan, neprijelazan u obrani, a prema naprijed jako dobar, odlično se razumije i sa Hazardom, i Oscarom i Diegom. Nadam se samo da nije ozbiljnija povreda. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200366 azpi je za njega doktor nauka, profesor, maestro, ministar obrane, instruktor, otac apsolutni i jedini.. nije mi legao od početka i jebiga, žao mi je al izgleda da sam bio u pravu kad sam mislio da to nije dobar transfer.. na stranu to što je imao fantastične nastupe za atletico, i to što je nepravedno izostavljen s popisa igrača brazila za SP, ali nije mi legao, nisam ga mogao zamisliti u chelseaju i eto.. ali dok god je naš, podržavat ću ga i vjerovati, jer u njemu ima kvaliteta definitivno, ima nekih svojih caka brazilskih, a vidjeli smo i onaj jedan fantastičan slobodnjak u kupu protiv derbya.. dobar je, ne može se reći da ne valja, valja ali kada je azpi tamo puno više ima sigurnosti u tim dodavanjima, i u cjelokupnoj igri na strani.. pogotovo je azpi bolji od njega u duelima, i zračnim i zemljanim.. luisove su vrline što je ljevak, ne mora se namještati, može fino ko gospodin na svojoj poziciji igrati..ima kvalitetnu lijevu nogu, i volio bi da ju više koristi za centaršute, jer znam i vidio sam (doduše ne kod nas) da zna frkafulje odlično oštro ubaciti.. mada mislim da određenu kočnicu što se toga tiče ima i od mourinha, tj od jednostavno našeg promjenjenog stila igre..puno je manje visokih centaršuta na utakmicama, i jebiga ima edena fantastičnog ispred sebe tako da je bolje proslijediti loptu njemu.. nadam se da se neće dugo zadržati kod nas, jer ne vidim način na koji nam može doprinjeti više nego što trenutno doprinosi...a to što trenutno doprinosi ako ćemo realno ne vrijedi novca koji je dan za njega.. eto, a dok je naš, nek mu je sa srećom, i što bolje partije da pruža :) Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200386 Meni je bolji od Azpija pa jebite mi sve po spisku, Azpi je puno borbeniji, ali ovaj puno bolje drzi loptu i korisniji je u napadu mnogo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.