Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 311
  • Pregledi 24,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

• 2 sedmice kasnije...

Katastrofalna partija.Ali znam da moze bolje i ocekujem ga boljeg ako i on bude imao ponovo priliku da pokaze sta zna kao i Sirle.

Centarsut na nivou kantonalne lige. Samo jebiga, ima tu jedna 'mala' razlika. U kantonalnoj igraju po svakakvim gudurama od terena, a u Premiershipu po tepisima.
  • 2 sedmice kasnije...

A inače ovo mu je treća sezona u Chelseaju pa možemo govoriti gdje je bio bolji..

pričam o dosadašnjem delu sezone. Jedan od antipatičnijih igrača u klubu mi je..

Ali najviše volim da "pojedem govno" za nekog igrača. Videćemo

• 2 sedmice kasnije...

Danas odličan, neprijelazan u obrani, a prema naprijed jako dobar, odlično se razumije i sa Hazardom, i Oscarom i Diegom. Nadam se samo da nije ozbiljnija povreda.

azpi je za njega doktor nauka, profesor, maestro, ministar obrane, instruktor, otac apsolutni i jedini..

nije mi legao od početka i jebiga, žao mi je al izgleda da sam bio u pravu kad sam mislio da to nije dobar transfer..

na stranu to što je imao fantastične nastupe za atletico, i to što je nepravedno izostavljen s popisa igrača brazila za SP, ali nije mi legao, nisam ga mogao zamisliti u chelseaju i eto..

ali dok god je naš, podržavat ću ga i vjerovati, jer u njemu ima kvaliteta definitivno, ima nekih svojih caka brazilskih, a vidjeli smo i onaj jedan fantastičan slobodnjak u kupu protiv derbya..

dobar je, ne može se reći da ne valja, valja ali kada je azpi tamo puno više ima sigurnosti u tim dodavanjima, i u cjelokupnoj igri na strani..

pogotovo je azpi bolji od njega u duelima, i zračnim i zemljanim..

luisove su vrline što je ljevak, ne mora se namještati, može fino ko gospodin na svojoj poziciji igrati..ima kvalitetnu lijevu nogu, i volio bi da ju više koristi za centaršute, jer znam i vidio sam (doduše ne kod nas) da zna frkafulje odlično oštro ubaciti..

mada mislim da određenu kočnicu što se toga tiče ima i od mourinha, tj od jednostavno našeg promjenjenog stila igre..puno je manje visokih centaršuta na utakmicama, i jebiga ima edena fantastičnog ispred sebe  tako da je bolje proslijediti loptu njemu..

nadam se da se neće dugo zadržati kod nas, jer ne vidim način na koji nam može doprinjeti više nego što trenutno doprinosi...a to što trenutno doprinosi ako ćemo realno ne vrijedi novca koji je dan za njega..

eto, a dok je naš, nek mu je sa srećom, i što bolje partije da pruža :)

Meni je bolji od Azpija pa jebite mi sve po spisku, Azpi je puno borbeniji, ali ovaj puno bolje drzi loptu i korisniji je u napadu mnogo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.