1. maj 2014.12 god. comment_173631 http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Felipe+Luis+Club+Atletico+de+Madrid+v+Valencia+6i8NHrdN1K8l.jpg Puno ime: Filipe LuÃs Kasmirski Nacionalnost: Brazilac Datum roÄ‘enja: 9.8.1985 Pozicija: Levi bek Trenutni klub: Atletiko Madrid http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10802441/Chelsea-close-in-on-deals-to-sign-Atletico-Madrid-left-back-Filipe-Luis-and-striker-Diego-Costa.html Telegraf nas povezuje sa njim, mogao bi na leto da doÄ‘e zajedno sa Kostom. Pominje se cena od 16 i po miliona funti. U sluÄ�aju da se to obistini, klub je definitivno odustao od Å oa. Prijavi
1. maj 2014.12 god. Autor comment_173634 Možda i nas nekad krene sa Brazilcima. :D Mada ne bi bio rešenje na duži period, puni 29 u avgustu. Prijavi
1. maj 2014.12 god. Autor comment_173639 http://www.youtube.com/watch?v=Wru49p-Mh2o Kad je izmlatio Alvesa. :D TipiÄno brazilski potez. Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173641 ma daj odjebite od ovih brazilaca,spanjolaca,i tih pizdarija dajte prave radnike a me pijanice i folere Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173653 Å to reći o njemu? World-class je dovoljno. Ovo je jedini Brazilac kojeg bih volio vidjeti u naÅ¡em dresu. Nije mlad, ali definitivno bi dosta ojaÄao naÅ¡u ekipu. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173685 Jedini Brazilac kojeg bih ostavio u CFC je David Luiz, Ovo ostalo sve protjerati i ne dovoditi ih više. Eto još možda jedino Costu dovesti. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173688 Costa je novopeÄeni Å panac a Filipe Luis svakako ima kvaliteta za Chelsea. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173689 Filipe Luis je igracina, ali mislim da je bolje dovesti dugorocno resenje, kao sto su Shaw ili Moreno. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173692 Totalno protiv njegovog dovodjenja jer nije igrac za buducnost. Prijavi
28. maj 2014.12 god. Autor comment_175902 Filipe Luis ima klauzulu u ugovoru koja iznosi 19,5 miliona funti. Čelsi bi mogao da mu ponudi platu od 78 hiljada nedeljno. Može? Prijavi
28. maj 2014.12 god. Autor comment_175907 Ne. Dajte nam Shawa. Tebi treba dati ashaw HEHEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHHE Prijavi
28. maj 2014.12 god. comment_175913 Mislim da cak i ako dadne sansu mladicu nekom nasi ce popljuvati Mourinha i upravu. Samo zato sto Shawa nisu doveli. Nek mi popusi karu i ja sam navijac Chelsea pa drkam ispred monitora. Filipe je igracina, ali za koju godinu opet treba nam zamjena. Ovdje momci zele instant uspjeh i dugorocnu ekipu. A sumnjam da moze oboje zajedno. Prijavi
29. maj 2014.12 god. comment_175943 Cekajte ja ne mogu da verujem da vi ocete da date 19,5 miliona funti za Luisa,a puno vam je 30 miliona za Shawa.Ljudi pa ovaj ima 18,a ovaj drugi 28 godina,vi ne kontate koji bi posao bio kad bi doveli Luke-a pa nasa uprava je jos prosle godine htela da ne produzi ugovor Cole-u,ali se secam da su izjavili da ne mogu za 12 miliona funti kolko njega placaju godisnje naravno sa bonusima i svime da nadju zamenu.Sad kad pogledate malo logiku kako moze biti puno dati 30 miliona plus sto to moze biti smanjeno ako ubacimo nekog igraca u zamenu sto nije neocekivano jer Soton prodaje pola tima,mislim da bi to bio posao decenije 25+Bertrand za 10 godina. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176054 Većina medija prenosi informaciju da je on dogovorio liÄne uslove sa Chelseajem i da ostaje joÅ¡ da se klubovi dogovore. Eh sada meni nije jasno kako smo se mi dogovorili sa njim prije nego sa klubom,pa ako se dobro sjećam Chelsea je bio kažnjen zbog kontaktiranja igraÄa bez dozvole kluba,ako se ne varam Kakuta je bio u pitanju. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176056 Ako mi kupimo ovog igraca onda nas treba zaklati jer smo najveci debili,koju mi buducnost pravimo sa igracem on 28 godina.Obicno se klub prvo dogovori sa igracem ako se planira aktivirati otkupna klauzula. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176058 Većina medija prenosi informaciju da je on dogovorio liÄne uslove sa Chelseajem i da ostaje joÅ¡ da se klubovi dogovore. Eh sada meni nije jasno kako smo se mi dogovorili sa njim prije nego sa klubom,pa ako se dobro sjećam Chelsea je bio kažnjen zbog kontaktiranja igraÄa bez dozvole kluba,ako se ne varam Kakuta je bio u pitanju. Mislim da to ne vrijedi za usmeni dogovor. Problemi dolaze kada se potpiÅ¡e ugovor sa igraÄem prije nego se dogovore uvjeti transfera izmeÄ‘u 2 kluba. Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176059 Ako mi kupimo ovog igraca onda nas treba zaklati jer smo najveci debili,koju mi buducnost pravimo sa igracem on 28 godina.Obicno se klub prvo dogovori sa igracem ako se planira aktivirati otkupna klauzula. Pa jel realno ocekivat da cemo imati 11 mladih igraca koji ce ovdje ostati 10+ godina? Naravno da nije. Oscar,Matic,Azpi su buducnost, MOzda willian i Hazard Prijavi
31. maj 2014.12 god. comment_176064 Pa jel realno ocekivat da cemo imati 11 mladih igraca koji ce ovdje ostati 10+ godina? Naravno da nije. Oscar,Matic,Azpi su buducnost, MOzda willian i Hazard Nadam se da griješiš. Kuku nama s takvom budućnošću. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.