Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Felipe+Luis+Club+Atletico+de+Madrid+v+Valencia+6i8NHrdN1K8l.jpg

Puno ime: Filipe Luís Kasmirski

Nacionalnost: Brazilac

Datum rođenja: 9.8.1985

Pozicija: Levi bek

Trenutni klub: Atletiko Madrid

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10802441/Chelsea-close-in-on-deals-to-sign-Atletico-Madrid-left-back-Filipe-Luis-and-striker-Diego-Costa.html

Telegraf nas povezuje sa njim,  mogao bi na leto da doÄ‘e zajedno sa Kostom. Pominje se cena od 16 i po miliona funti. U sluÄ�aju da se to obistini, klub je definitivno odustao od Å oa.

• Odgovori 311
  • Pregledi 24,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

• 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Filipe Luis ima klauzulu u ugovoru koja iznosi 19,5 miliona funti. Čelsi bi mogao da mu ponudi platu od 78 hiljada nedeljno. Može?

Mislim da cak i ako dadne sansu mladicu nekom nasi ce popljuvati Mourinha i upravu. Samo zato sto Shawa nisu doveli. Nek mi popusi karu i ja sam navijac Chelsea pa drkam ispred monitora.

Filipe je igracina, ali za koju godinu opet treba nam zamjena. Ovdje momci zele instant uspjeh i dugorocnu ekipu. A sumnjam da moze oboje zajedno.

Cekajte ja ne mogu da verujem da vi ocete da date 19,5 miliona funti za Luisa,a puno vam je 30 miliona za Shawa.Ljudi pa ovaj ima 18,a ovaj drugi 28 godina,vi ne kontate koji bi posao bio kad bi doveli Luke-a pa nasa uprava je jos prosle godine htela da ne produzi ugovor Cole-u,ali se secam da su izjavili da ne mogu za 12 miliona funti kolko njega placaju godisnje naravno sa bonusima i svime da nadju zamenu.Sad kad pogledate malo logiku kako moze biti puno dati 30 miliona plus sto to moze biti smanjeno ako ubacimo nekog igraca u zamenu sto nije neocekivano jer Soton prodaje pola tima,mislim da bi to bio posao decenije 25+Bertrand za 10 godina.

Većina medija prenosi informaciju da je on dogovorio lične uslove sa Chelseajem i da ostaje još da se klubovi dogovore.

Eh sada meni nije jasno kako smo se mi dogovorili sa njim prije nego sa klubom,pa ako se dobro sjećam Chelsea je bio kažnjen zbog kontaktiranja igrača bez dozvole kluba,ako se ne varam Kakuta je bio u pitanju.

Ako mi kupimo ovog igraca onda nas treba zaklati jer smo najveci debili,koju mi buducnost pravimo sa igracem on 28 godina.Obicno se klub prvo dogovori sa igracem ako se planira aktivirati otkupna klauzula.

Većina medija prenosi informaciju da je on dogovorio lične uslove sa Chelseajem i da ostaje još da se klubovi dogovore.

Eh sada meni nije jasno kako smo se mi dogovorili sa njim prije nego sa klubom,pa ako se dobro sjećam Chelsea je bio kažnjen zbog kontaktiranja igrača bez dozvole kluba,ako se ne varam Kakuta je bio u pitanju.

Mislim da to ne vrijedi za usmeni dogovor. Problemi dolaze kada se potpiÅ¡e ugovor sa igračem prije nego se dogovore uvjeti transfera izmeÄ‘u 2 kluba. 

Ako mi kupimo ovog igraca onda nas treba zaklati jer smo najveci debili,koju mi buducnost pravimo sa igracem on 28 godina.Obicno se klub prvo dogovori sa igracem ako se planira aktivirati otkupna klauzula.

Pa jel realno ocekivat da cemo imati 11 mladih igraca koji ce ovdje ostati 10+ godina?

Naravno da nije. Oscar,Matic,Azpi su buducnost, MOzda willian i Hazard

Pa jel realno ocekivat da cemo imati 11 mladih igraca koji ce ovdje ostati 10+ godina?

Naravno da nije. Oscar,Matic,Azpi su buducnost, MOzda willian i Hazard

Nadam se da griješiš. Kuku nama s takvom budućnošću.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.