16. juli 2014.12 god. comment_181249 isti gojkarabolje mu je da se osisaSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181279 Vidio sam slavensko prezime pa sam malo istraživao. Otac mu je Poljak koji je u kao dijete s roditeljima odselio za Brazil. Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181285 We've unleashed the beast in Hazard with this signing. Kako moćno zvuči :D Prijavi
17. juli 2014.12 god. comment_181296 Dobrodošao u klub . Nisam pretjerano zadovoljan,mislim da je bilo i boljih rješenja . Momku želim sve najbolje i da ponovi uspijeh iz prošle sezone ali da ode korak dalje u LP :P Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181390 Tačno trebam poslati neki dopis našoj upravi u Londonu da razmotre kupovinu moje malenkosti kako bih popravio prosjek izgleda i ljepote naših igrača :D Ne bih tražio neku veliku platu 16k sedmično bi bilo dovoljo uz naravno plaćen smještaj i režije, ne bih bio neki problem trenirao bih malo sa momcima i grijao klupu i ako treba zagrijavao se pored aut linije svaku utakmicu samo da privučem više žena na stadion. Prijavi
18. juli 2014.12 god. comment_181397 Mani liči na Jašara Ahmedovskog, mislim to je taj fazon :D Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181421 Igrači koji su ovo ljeto došli iz Atletica (Courtois, D.Costa i F.L.K) su nam zaista pokvarili prosjek ljepotana u klubu. Taman se riješili Benayouna, kad ovaj doleprša :D Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181429 Baš je gadan :(http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/07/first-words--filipe-luis.html FIRST WORDS:FILIPE LUIS Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181456 gledaj ti ovih, samo komentarisu ko je lijep ko je ruzan. Nije mi ni cudo sto Schurrlea pojedinci ne vole. Prijavi
19. juli 2014.12 god. Autor comment_181481 Ako hoćete da gledate lepe/zgodne muškarce, manite se fudbala i kupite [spoiler][/spoiler] Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181482 Schuerrle nije uopće ružan. Tipični Švavo :D Hoćeš reći da je ljepši od Williana koji je uz to tipični Brazilac :D Onaj osjećaj kada uđeš na chelseabalkan forum i raspravljaš o ljepoti muškaraca u podforumu "Prvi tim", neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je Master Card. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181503 Nije važna ljepota toliko, ali uvijek mislim da je bolje da lijepi igrači igraju. Nekako su uvijek karizmatičniji od ružnih. Izuzetak je Ibrahimović. Evo npr. Messi je ''najbolji igrač svijeta'', svi ga guraju i gdje treba i gdje ne treba, poklanjaju mu se Zlatne lopte i sve to, ali nema karizmu lik. Ružan je, štakorolik. Dok CR7 ima karizmu. Kao i Beckham što je imao. Ja kad vidim Kuyta ili Benayouna proljev dobijem. Pa ako imaš milijune, popravi facu miša mu bem. Modrića taman malo uljudili i proljepšali kad su ga ošišali, a on opet vidim počeo furati svoju francusku srednjevjekovnu frizuru i dodatno se proružnio. Meni je npr. Manchester United dugi niz godina bio sinonim za ružne igrače. Ne bih volio da i mi takav klub postane. Evo Courtois, evo Kasmirski, evo Costa i dosta! Nemojte više, neka ostali budu lijepi. Vratimo se temi. Prijavi
19. juli 2014.12 god. comment_181504 Nije važna ljepota toliko, ali uvijek mislim da je bolje da lijepi igrači igraju. Nekako su uvijek karizmatičniji od ružnih. Izuzetak je Ibrahimović. Evo npr. Messi je ''najbolji igrač svijeta'', svi ga guraju i gdje treba i gdje ne treba, poklanjaju mu se Zlatne lopte i sve to, ali nema karizmu lik. Ružan je, štakorolik. Dok CR7 ima karizmu. Kao i Beckham što je imao. Ja kad vidim Kuyta ili Benayouna proljev dobijem. Pa ako imaš milijune, popravi facu miša mu bem. Modrića taman malo uljudili i proljepšali kad su ga ošišali, a on opet vidim počeo furati svoju francusku srednjevjekovnu frizuru i dodatno se proružnio. Meni je npr. Manchester United dugi niz godina bio sinonim za ružne igrače. Ne bih volio da i mi takav klub postane. Evo Courtois, evo Kasmirski, evo Costa i dosta! Nemojte više, neka ostali budu lijepi. Vratimo se temi. Oplakah u 2 ujutro HAHHAHAHAHA Prijavi
20. juli 2014.12 god. Autor comment_181506 Dok CR7 ima karizmu. Kao i Beckham što je imao. Biti zgodan /=/ imati harizmu Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181518 Meni čovjek uopće nije ružan, samo ga duga kosa jebe. U licu je baš lijep, ozbiljno .. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181526 Ne znam, ima puno para decko, ja bih mu dao picke da imam. Prijavi
20. juli 2014.12 god. Autor comment_181529 Ne znam, ima puno para decko, ja bih mu dao picke da imam. http://www.youtube.com/watch?v=KLm8yy_f8E8 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.