Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 311
  • Pregledi 24,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

Dobrodošao u klub .

Nisam pretjerano zadovoljan,mislim da je bilo i boljih rješenja . Momku želim sve najbolje i da ponovi uspijeh iz prošle sezone ali da ode korak dalje u LP :P

Tačno trebam poslati neki dopis našoj upravi u Londonu da razmotre kupovinu moje malenkosti kako bih popravio prosjek izgleda i ljepote naših igrača :D

Ne bih tražio neku veliku platu 16k sedmično bi bilo dovoljo uz naravno plaćen smještaj i režije, ne bih bio neki problem trenirao bih malo sa momcima i grijao klupu i ako treba zagrijavao se pored aut linije svaku utakmicu samo da privučem više žena na stadion.

Igrači koji su ovo ljeto došli iz Atletica (Courtois, D.Costa i F.L.K) su nam zaista pokvarili prosjek ljepotana u klubu. Taman se riješili Benayouna, kad ovaj doleprša :D

filipeluis-chelsea-siteoficial2.jpg

Schuerrle nije uopće ružan. Tipični Švavo :D

Hoćeš reći da je ljepši od Williana koji je uz to tipični Brazilac :D

Onaj osjećaj kada uđeš na chelseabalkan forum i raspravljaš o ljepoti muškaraca u podforumu "Prvi tim", neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je Master Card.

Nije važna ljepota toliko, ali uvijek mislim da je bolje da lijepi igrači igraju. Nekako su uvijek karizmatičniji od ružnih. Izuzetak je Ibrahimović. Evo npr. Messi je ''najbolji igrač svijeta'', svi ga guraju i gdje treba i gdje ne treba, poklanjaju mu se Zlatne lopte i sve to, ali nema karizmu lik. Ružan je, štakorolik. Dok CR7 ima karizmu. Kao i Beckham što je imao.

Ja kad vidim Kuyta ili Benayouna proljev dobijem. Pa ako imaš milijune, popravi facu miša mu bem. Modrića taman malo uljudili i proljepšali kad su ga ošišali, a on opet vidim počeo furati svoju francusku srednjevjekovnu frizuru i dodatno se proružnio.

Meni je npr. Manchester United dugi niz godina bio sinonim za ružne igrače. Ne bih volio da i mi takav klub postane. Evo Courtois, evo Kasmirski, evo Costa i dosta! Nemojte više, neka ostali budu lijepi.

Vratimo se temi.

Nije važna ljepota toliko, ali uvijek mislim da je bolje da lijepi igrači igraju. Nekako su uvijek karizmatičniji od ružnih. Izuzetak je Ibrahimović. Evo npr. Messi je ''najbolji igrač svijeta'', svi ga guraju i gdje treba i gdje ne treba, poklanjaju mu se Zlatne lopte i sve to, ali nema karizmu lik. Ružan je, štakorolik. Dok CR7 ima karizmu. Kao i Beckham što je imao.

Ja kad vidim Kuyta ili Benayouna proljev dobijem. Pa ako imaš milijune, popravi facu miša mu bem. Modrića taman malo uljudili i proljepšali kad su ga ošišali, a on opet vidim počeo furati svoju francusku srednjevjekovnu frizuru i dodatno se proružnio.

Meni je npr. Manchester United dugi niz godina bio sinonim za ružne igrače. Ne bih volio da i mi takav klub postane. Evo Courtois, evo Kasmirski, evo Costa i dosta! Nemojte više, neka ostali budu lijepi.

Vratimo se temi.

Oplakah u 2 ujutro HAHHAHAHAHA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.