Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 311
  • Pregledi 25 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

• 2 sedmice kasnije...

Takodje mislim da je lik totalno zalutao kod nas, da je bio normalan ne bi mrdao iz Atletika. Kod nas jos nije pokazao neki kvalitet, nadam se da ce uskoro krenut da igra i da ce sve krenut na bolje, za njega. Tacno mu Murinjo zbog ruzne face ne daje vise prilika za igru.

Gledaj, nije samo problem što je doveden. Nego zbog činjenice za koje novce. Koliko igra, mogao je komotno i Ryan Bertrand. Ionako je ponajbolji igrač četvrtoplasiranog Sotona ove sezone.

Gledaj, nije samo problem što je doveden. Nego zbog činjenice za koje novce. Koliko igra, mogao je komotno i Ryan Bertrand. Ionako je ponajbolji igrač četvrtoplasiranog Sotona ove sezone.

Rajan je masina, samo da nastavi da napredje i bice za par godina najbolji l.bek svijeta.

Za one pare koje smo dali za Luisa mogli smo dovest odlicnog veznjaka.

Rajan je masina, samo da nastavi da napredje i bice za par godina najbolji l.bek svijeta.

Za one pare koje smo dali za Luisa mogli smo dovest odlicnog veznjaka.

Doveli smo mi Fabregasa, ali za pare koje smo kupili njega mogli smo dodati na to i dovesti Pogbu.

Ko ga jebe, Dave je doktor na toj poziciji i nek razguli ako hoce. Za isti kes koliko smo dobili za njega, moze komotno ici sto se mene tice.

Mora i Dave malo u napadu da se poboljsa. U odbrani je dobar jer se bori kao lav, ali ne moze to sve da bude od njega. Ne sumnjam da bi on na desnoj strani mnogo bolji bio u napadu, ali kako je tako je, desna strana je zauzeta.

Ko ga jebe, Dave je doktor na toj poziciji i nek razguli ako hoce. Za isti kes koliko smo dobili za njega, moze komotno ici sto se mene tice.

Mora i Dave malo u napadu da se poboljsa. U odbrani je dobar jer se bori kao lav, ali ne moze to sve da bude od njega. Ne sumnjam da bi on na desnoj strani mnogo bolji bio u napadu, ali kako je tako je, desna strana je zauzeta.

Ne znam zašto trčite pre rudu,pa kolko puta je marca svašta pisala za nas,znate valjda kakvi su mediji tamo a marku nikad nismo citira

ajd pišem sad malo napamet al mogli ste bar da dodate kad ste ga već kudili da je sam igrač nakon tih naptisa(inače to se pojavili u vreme njegove povrede) izbacio je slika da se vratio na trening a pored tri plava srca 

zašto bi se uopšte i vraćao,sigurno ne može da zaradi više kod njih nego kod nas,njemu može samo da pada forma u narednom periodu,nema nikakve logike ,sad sam proverio,kad nas bi trebalo da ima platu 80.000 

ono jbt,video sam da su tamo mediji objavili al nije prošlo preko uobičajnih kanala gde inače pratim vesti 

Jedina svetla tacka danasnje nazovi utakmice.

Sad kad nema Nemanje treba nadoknadit prazninu u odbrani,

Azpi-Bane-Zuma-Teri-Luis i oplet, radije bi i ovakav scenarijo gledao nego Mikela Ili Ramireza uz Fabregasa(koji je ocajan u zadnje vreme).

• 2 sedmice kasnije...

Ne znam zašto Murinjo ne rotira više bekove

Bila je priča da će dovoditi Luisa kako bi Bane mogo malo da odmori,da Azpi predje na svoju prirodnu poziciju i da odigramo napadački sa njim i Azpijem,pisalo se dovesti luisa kako bi se Kosta lakše prilagodio,ubacio koji centaršut 

Na kraju ništa od toga,Bane je zabetoniran,neprikosnoven kod Oca dok ovaj dobija šansu na kašičicu.

telegraf javlja da ga Atletiko želi nazad,treba ga prodati dok još možemo nešto da zaradimo,dovesti nekog mladjeg

Ne znam zašto Murinjo ne rotira više bekove
Bila je priča da će dovoditi Luisa kako bi Bane mogo malo da odmori,da Azpi predje na svoju prirodnu poziciju i da odigramo napadački sa njim i Azpijem,pisalo se dovesti luisa kako bi se Kosta lakše prilagodio,ubacio koji centaršut

Na kraju ništa od toga,Bane je zabetoniran,neprikosnoven kod Oca dok ovaj dobija šansu na kašičicu.

telegraf javlja da ga Atletiko želi nazad,treba ga prodati dok još možemo nešto da zaradimo,dovesti nekog mladjeg

Teski promasaj od transfera zasad. Mozda i ne toliko samom krivicom igraca jer realno nije uvezao 5 utakmica od pocetka.

Al komotno je mogao vise igrati pogotovo protiv 'slabijih' ekipa gdje nam njegov napadacki arsenal(ovo sam jedva napisao) moze dosta pomoci.Lik je ofanzivno veoma dobar igrac i centarsutevi su mu jako oruzje.Ali et...

Kako se Murinjo izivljava baca novac, Filipe Luis strasan bek,covek forsira Aspija decko je dobar u defanzivi ali je u napadau za kurac na poziciji levog bek,samo pkazatelj kakav je murinjo bunkeras od trenera!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.