Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Gledam tekmu Barcelona- Atletico, kakvu smo bekčinu imali u vidu Luisa, ne mogu da vjerujem da ga je Mourinho odjebo..

Emenalo je kriv što mu nije doveo Bejla.

• Odgovori 311
  • Pregledi 24,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

• Autor

toliko dobar da je crveni dobio :D

Emenalo mu podigao nogu visoko tako da je đonom zakačio Mesija.

• 1 mjesec kasnije...
On je za babu doktor nauka i mocniji u obrani i jači u duelu. Treba je azpi na svoju poziciju on na livu stranu i bane ka rezerva pošto je azpi uni ali jozo je klaun
  • 1 mjesec kasnije...

ne serite, ovaj frajer kod nas nije mogao meda, azpi je bio bolji igrač na ljevom beku od njega.

ja što pamtim njega u chelsea mislim da je zabio jedan slobodnjak i to je sve

• Adi mijenja naslov u Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)
  • 9 godina kasnije...

Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣

Spoiler

Brazilski nogometni gigant Flamengo je jučer iznenada uručio otkaz treneru Filipeu Luisu nakon pobjede u polufinalu prvenstva Carioca nad Madureirom rezultatom 8:0 i ostavio navijače u nevjerici, no nije dugo trebalo da brazilski novinari otkriju razlog prekida saradnje.

Luis je prije samo četiri mjeseca s Flamengom osvojio Copa Libertadores i prvenstvo Brazila, te su navijači bili šokirani kada su vidjeli vijest da ga je Flamengo otpustio, no kada su saznali šta je uradio, u potpunosti su stali uz klub.

Predsjednik Flamenga Luiz Eduardo Baptista je nedavno počeo pregovore s Luisom oko produženja ugovora, no odjednom je trener počeo ignorisati Baptistine pozive.

Baptista je neuspješno tri dana pokušavao stupiti u kontakt s Luisom, a potom su bili veoma blizu dogovora. No, kada je jučer Baptista saznao zbog čega ga je Luis ignorisao tri dana, odmah mu je uručio otkaz.

Naime, Luis je usred pregovora s Baptistom dobio poziv konzorcija BlueCo kojim upravlja Todd Boehly, vlasnik chelseaja.

Luis se ponadao da će postati novi trener londonske ekipe, no ustvari se radilo o ponudi da sjedne na klupu Strasbourga, još jednog kluba u vlasništvu konzorcija BlueCo.

Razočarani Luis je odbio tu ponudu i javio se Baptisti, a kada je predsjednik Flamenga saznao za izdaju, odlučio je povući radikalan potez i uručiti otkaz treneru.

Kacio sam ja vest o tome da se pregovaralo sa njim ali prica je bila da on nema potrebne licence da vodi klub u PL te da zato nije doslo do dogovora. Sad sta je istina jebem li ga..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.