30. januar 2016.10 god. Autor comment_248804 Gledam tekmu Barcelona- Atletico, kakvu smo bekčinu imali u vidu Luisa, ne mogu da vjerujem da ga je Mourinho odjebo.. Emenalo je kriv što mu nije doveo Bejla. Prijavi
30. januar 2016.10 god. Autor comment_248808 toliko dobar da je crveni dobio :D Emenalo mu podigao nogu visoko tako da je đonom zakačio Mesija. Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253352 On je za babu doktor nauka i mocniji u obrani i jači u duelu. Treba je azpi na svoju poziciju on na livu stranu i bane ka rezerva pošto je azpi uni ali jozo je klaun Prijavi
12. mart 2016.10 god. comment_253360 otišao je je bio previše ofanzivan to je i razlog što nije dobio pravu šansu Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255837 Kakva je ovo igracina. Ne mogu da vjerujem da kod Murinja nije dobio postene sanse i da je Azpi igrao na lijevoj strani. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255838 Jebiga Mourinho je za 10 minuta procijenio da Luis ne zna igrat :D Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255844 ne serite, ovaj frajer kod nas nije mogao meda, azpi je bio bolji igrač na ljevom beku od njega. ja što pamtim njega u chelsea mislim da je zabio jedan slobodnjak i to je sve Prijavi
28. april 2016.10 god. comment_255856 da je samo dobio šasnu davno sam to govorio, gospodin usrani a ne posebni Prijavi
5. mart5. mar comment_371336 Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣 Spoiler Brazilski nogometni gigant Flamengo je jučer iznenada uručio otkaz treneru Filipeu Luisu nakon pobjede u polufinalu prvenstva Carioca nad Madureirom rezultatom 8:0 i ostavio navijače u nevjerici, no nije dugo trebalo da brazilski novinari otkriju razlog prekida saradnje. Luis je prije samo četiri mjeseca s Flamengom osvojio Copa Libertadores i prvenstvo Brazila, te su navijači bili šokirani kada su vidjeli vijest da ga je Flamengo otpustio, no kada su saznali šta je uradio, u potpunosti su stali uz klub. Predsjednik Flamenga Luiz Eduardo Baptista je nedavno počeo pregovore s Luisom oko produženja ugovora, no odjednom je trener počeo ignorisati Baptistine pozive. Baptista je neuspješno tri dana pokušavao stupiti u kontakt s Luisom, a potom su bili veoma blizu dogovora. No, kada je jučer Baptista saznao zbog čega ga je Luis ignorisao tri dana, odmah mu je uručio otkaz. Naime, Luis je usred pregovora s Baptistom dobio poziv konzorcija BlueCo kojim upravlja Todd Boehly, vlasnik chelseaja. Luis se ponadao da će postati novi trener londonske ekipe, no ustvari se radilo o ponudi da sjedne na klupu Strasbourga, još jednog kluba u vlasništvu konzorcija BlueCo. Razočarani Luis je odbio tu ponudu i javio se Baptisti, a kada je predsjednik Flamenga saznao za izdaju, odlučio je povući radikalan potez i uručiti otkaz treneru. Prijavi
5. mart5. mar comment_371337 To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo. Prijavi
5. mart5. mar comment_371338 Kacio sam ja vest o tome da se pregovaralo sa njim ali prica je bila da on nema potrebne licence da vodi klub u PL te da zato nije doslo do dogovora. Sad sta je istina jebem li ga.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.