Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filipe Luí­s (2014-2015, 26 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 311
  • Pregledi 25 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• To je predsjednik koji drzi do svog kluba, a ne ko ove nase mlakonje kad su pustili celavog da pregovara u pola sezone sa Cityem. Jos Luis uspjesan bio tamo.

• Misliš traži te Chelsea, a zaboraviš da postoji i Strasbourg. 🤣  

Za ovu cijenu koja se gore spominje po meni mozemo dovesti i Bainsa koji je bolji bek od Filipe Luisa, jos mladji godinu,igra za Englesku reprezentaciju i zna kako igrati u premiershipu.

• 2 sedmice kasnije...

Filipe has made a firm decision to move to Chelsea. So he communicated [that decision to the club] who tried to stop [him by] offering a wage increase...

But [Filipe] said no. The offer of Stamford Bridge was higher-about 5 million per season, and he had already made ​​the decision to go to play Premier, so Atletico were resigned to the [loss] of the player, always, yes, sought payment by the 24 million listed in its clause.

But the weeks and at the Vicente Calderon side without news...

izvor: Marca

Moras bit svjestan da su naši mnogo i zaradili, tako da bit će trošenja još ;) Filipe je sasvim sigurno jedan od najboljih bekova u Evropi, mnogi kažu da je najbolji lijevi bek u Španiji, tako da sigurno dovoljno govori. Jak je u oba pravca, tako da..  

Istina sa 28 god, ne spada u talente već u ove starijie igrače, ali opet nema on 34 god, da bi sad smatrali ga nekim, ko ne može nam pridonijet. Naprotiv, siguran sam da  neke 3 sezone će biti odličan za nas, a za to vrijeme ko zna gdje će kakva igračina izrast, možda našeg Kolašinca pokupimo, što da ne ;)

Filipe i po mom mišljenju Van Aanholt, odlična rješenja za sljedećih par sezona. Patrick je također po mom mišljenju izrasto u odličnog lijevog beka, za mene sjajan bek ;)

29 godina ce imati kad krene sezona. Podsjecam, Cole je i ofanzivi zadnji put bio na vrhunskom nivou 2010. sa 29 godina. Poslije toga slijedi lagani pad, gubi brzinu, jedino u odbrani ostaje dobar. Ako placamo 24 miliona za beka onda moras ocekivati najmanje 5 odlicnih sezona. Jedan Matic je placen manje.

Istina da je cijena paprena ali treba napomenuti da je Cole do te svoje pomenute 29. godine odigrao ogroman broj izrazito velikih utakmica na mnogo frontova kroz veliki broj sezona. Taj se momak o kome mi sada govorimo razvio tek sada i do sada  u karijeri se sigurno nije istrošio.

Smatram da je cijena previše visoka, ali ako uprava i Mourinho smatraju da je Luis i cijena koju plačamo pravi potez onda OK, samo se nadam da će uskoro biti gotovo jer pripreme počinju već za desetak dana..

Ne treba im platiti tu klauzulu pa makar nam Torres sljedeće sezone igrao lijevog beka. Realno u ovom slučaju treba ići najviše do 17-19 miliona eura, da su neka gospoda oni bi nam sami trebali spustit cijenu jer smo im par sezona obezbedili jedog od najboljih golmana današnjice.

Naravno uvijek ima drugih mogučnosti nije Luis jedini lijevi bek..

Pa evo, aj ti reci, što je bolje, dovesti igrača od 21 godinu koji je odigrao maestralnu sezonu, koji ako nije isti kao Luis onda je jako, jako blizu njega i s transferom od 15M riješiti poziciju lijevog bočnog za 10 godina ili dovesti Luisa koji je bio jedan od najboljih lijevih bočnih, ali je dosta slabiji prema nazad za razliku od njegove ofenzivne igre, ali i dalje odličan bek i tim transferom dovesti igrača s 29 godina koji ima još koju godinu dobru pred sobom i onda kao i Cole da padne, a platiš ga 24-25M
Godine su bitne, nije to sad kupi samo mlado pa kako je da je, nego se gleda kvaliteta, ali godine mu mogu ići samo u prilog ako je mlad i to može biti ona prevaga u odluci

Pa evo, aj ti reci, što je bolje, dovesti igrača od 21 godinu koji je odigrao maestralnu sezonu, koji ako nije isti kao Luis onda je jako, jako blizu njega i s transferom od 15M riješiti poziciju lijevog bočnog za 10 godina ili dovesti Luisa koji je bio jedan od najboljih lijevih bočnih, ali je dosta slabiji prema nazad za razliku od njegove ofenzivne igre, ali i dalje odličan bek i tim transferom dovesti igrača s 29 godina koji ima još koju godinu dobru pred sobom i onda kao i Cole da padne, a platiš ga 24-25M
Godine su bitne, nije to sad kupi samo mlado pa kako je da je, nego se gleda kvaliteta, ali godine mu mogu ići samo u prilog ako je mlad i to može biti ona prevaga u odluci

Nije mi jasno zašto svi mislite da ako dovedeš nekog mladog igrača da će on ostati u klubu narednih deset godina. Prvo smo doveli Matu za kojeg smo svi mislili da će ostati u klubu dugo vrijeme. Nakon dvije sjajne godine on odlazi (znamo iz kojih razloga). Onda De Bruyne. Dere sve u Werderu, dođe u Chelsea, provede pola sezone, vraća se u Bundesligu, u Wolfsburg. I najsvježiji primjer, Courtois. NAŠ JE IGRAČ, jedan od najboljih golmana svijeta (ubjedljivo najbolji mladi), a nije se znalo hoće li ikada braniti za nas do prije mjesec dana.

Ma tražit dalje, Rodriguez iz Wolfsburga je zvijer, a puno mlađi i vjerujem da bi njega mogli dovest za 15M

Sumnjam da bi lako išlo i sa Wolfsburgom oko Rodrigeza, Wolfsburg je klub koji ima love i vjerovatno im je cilj LP sljedeće sezone.

Napisao sam sta mislim o tome naću pa ću citirati ovdje. Bolje je dovesti iskusnog u ovom slučaju nego riziokovati tu sa nekim madićem ako nisi siguran kako če se on razvijati, imamo dovoljno mladaca a Luis je bek prvaka Španije i filaliste LP ito je bio standardan, Tako da bi radije njega ali ako cijena bude do 18 mil maskimalno, iznad toga je zbog godina previše. Scoalri ga nije zvao jer je ratard a za nas je to bolje jer će ako dodje biit odmorniji.

Atletiko su šupci mi im damo Curtu na 3 godine oni nas jebu za klauzulu Costinu i sad traže sa Luisa puno, zato ga možda i ne dovedemo ali mislim da hoćemo jer jer on zagrijan za transfer.

@True Blue 97 - ako nastavi s dobrim igrama, nema razloga da ga pustimo, a ni on nema razloga ići, jer bi igrao za velik klub i imao bi vrhunsku plaću, a što se nas tiče, ako bude dobar zašto ga mijenjati, Courtois je bio upitan jer na njegovoj poziciji već imamo vrhunskog golmana i uz to legendu, a na lijevom bočnom zasad nema nitko

@chelseafan97 - svatko ima svoje mišljenje, pa tako i ti i ja, imaš svoje argumente i ja poštujem tvoje mišljenje jer se vidi da ne kupiš od ostalih forumaša mišljenja pa da ga onda ne znaš obrazložit

Napisao sam sta mislim o tome naću pa ću citirati ovdje. Bolje je dovesti iskusnog u ovom slučaju nego riziokovati tu sa nekim madićem ako nisi siguran kako če se on razvijati, imamo dovoljno mladaca a Luis je bek prvaka Španije i filaliste LP ito je bio standardan, Tako da bi radije njega ali ako cijena bude do 18 mil maskimalno, iznad toga je zbog godina previše. Scolari ga nije zvao jer je retard a za nas je to bolje jer će ako dodje biit odmorniji.

Atletiko su šupci mi im damo Curtu na 3 godine oni nas jebu za klauzulu Costinu i sad traže sa Luisa puno, zato ga možda i ne dovedemo ali mislim da hoćemo jer jer on zagrijan za transfer.

^:)^

Kratko i jasno, nema sta...

Dajte ovog igracinu. Mnogo serete. Vidim pojedincima je i Hazard los. Hocete mlado a da igra konstantno. Kurac vam.

Filipe luis je vjerovatno prosle sezone bio najbolji lijevi bek.

PRavilo zivota i poslovanja i svega.

"Nikada ne ocekuj nista od nekog." "Kada poklanjas ne ocekuj nesto zauzvrat." 

Da razradimo malo... Oni mogu reci da su od Courtoisa napravili jednog od najboljih golmana,realno i jesu,ko je znao za njega do prosle sezone da je toliko dobar medju top 5 na svetu. Mi smo njega dali da se razvija,nismo racunali na njega kao na "jedinicu". Nismo mi njega tek tako dali da im ucinimo uslugu. Nego smo ga dali da nam ga Atletiko isklese i da ga napravi boljim. 

Sto se tice ocekivanja da ce oni spustati cenu,veruj da nece,nemaju nista od toga,pola tima im je razgrabljeno ili ce biti ili ce hteti da razgrabe zato sto su momci imali odlicnu sezonu iza sebe. Dakle nece sebe da sakate da bi recimo vratili uslugu Chelseau zbog Courtoisa,ne racunaj na to,ne funkcionise svet tako niti zivot. Vise su oni nama ucinili sto su ga napravili takvim golmanima,nego mi njima.

Dakle,Atletiko nema razloga da bilo sta nama cini. Uzeli smo im vec 2 najbolja igraca napadaca i golmana,sto bi nam dali i treceg,a da ga masno ne platimo,a tu je i racunanje ko je gazda kluba nama Roman kojeg svi smatraju budalo i bunarom,ali on to nije ni najmanje,da jeste,ne bi bio tu gde je trenutno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.