27. novembar 2011.14 god. Autor comment_8581 I nemojte širiti vi po drugim forumima, jer se to toliko proširilo da su neke stvari i iskljuÄene. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. Autor comment_8616 Gary Speed, izbornik velške nogometne reprezentacije, preminuo noćas nakon izvršenog samoubojstva u 42 godini života (tuga). Nastupao je za brojne premijerligaške klubove u Engleskoj: Leeds, Everton, Newcastle, Bolton i Sheffield United. Neka mu je laka otoÄka zemlja. RIP Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8641 Liverpool ih unistio ! Al' kako Dzeko onaj jedan sprint kad je Silva profulao ! Prijavi
28. novembar 2011.14 god. Autor comment_8726 Da prokomentiram TotaÄ. Možemo ih mrziti zbog Modrića i gradskog rivaliteta, ali svaka im Äast. Treći su s utakmicom manje, igraju dobro, troše, ali ne pjanski kao mi i City. Imaju dobra trenera i sve to. Bit će oni u vrhu i u sljedećim godinama ako nastave ovakvom politikom. I tvrdoglavi su, ne daju svoje najbolje igrače. To nekad može biti kontraproduktivno, ali evo njima se isplatilo - izgleda da se i Modrić pomirio s Äinjenicom da će ostati u bijelom dresu. Newcastle će pasti, mi ćemo biti u TOP4 na kraju, moramo. Prijavi
3. decembar 2011.14 god. comment_9361 Spudsi vode i Cahill dobio crveni za Bolton. Mislim da je to gotovo. Arsenal u dvije minute dva gola u gostima protiv jedne od najlošijih ekipa lige, Wigana. City upravo poveo veoma lijepim golom Aguera. Pola sata prošlo. -_- Prijavi
4. decembar 2011.14 god. Autor comment_9471 Opet United 1:0 -.- Ne mogu oni izgubiti kad mi dobijemo. Jednostavno je to tako. Klub sreće. Uvijek 0:1, ko da su Talijani. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9770 Nije da podjebavam Liverpulovce, al mene bi bilo sram.. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9773 Eto zasto mene oni iznerviraju najvise, pa izgube od Fulhama kiksaju sa Swanseom a pobjede Chelsea <_< Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9774 baš mi je drago da ih je roknuo fulham, vobra dempsey ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. Autor comment_9776 Liverpool poražen od manjeg kluba iz Fulhama haha... xD Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9786 Kakav vam je Liverpool? buahahahha Vidim protiv Cityja u ponedjeljak, po prvi put ove sezone :) :) Daj nam City da se igramo igramo igramo :) :) :) Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9812 Ali igracina! Koliko god dobar igrač bio, nikad ga ne bih volio vidjeti u plavom dresu. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9820 Nazalost nema ... A kako je lijepo odreagovao Reina to je cudo ! :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.