Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Bellamy-a City uništio, a sad igra predobro u prvoj ligi i jedan od najboljih igrača Lpoola.

JEBEMTI DEMBU NA DANASNJI DAN

Ahahahahahahah, Agger dao autogol a meni sjele pare na račun, supersport upisao da je Demba dao gol aaaa

Cestitam ! :D

Riječi Engleskog Pacijenta nakon sinošnje pobjede nad Newcastleom:"

Jednog dana, neka buduća inteligencija čitat će požutjele povijesne knjige u kojima će stajati: "I vidje Kenny Dalglish da je vrag odnio šalu, zamahnu rukom i pozove viteza Gerrarda. On namignu bajnoj djevi na tribinama, sigurnim korakom stupi u arenu i vidje strah u očima protivnika. I uzme Gerrard loptu, prsima o prsa krenu prema čuvaru dušmanovih vrata i progura mu je kroz noge, da sramota bude veća..."

Vodi Blackburn protiv Uniteda. Yakubu iz penala zabio. Neka vode, bas mi je drago...

Iako znam da ce ovo United dobiti, bar neka se malo pate. :P

Poluvrijeme :

Manchester 0:1 Rovers :D

Manchester mnogo bolji (sastav nevjerovatan kod MUFC-a pola tima povrijedjeno) :D

Dat ce Manchester neki go u 90 i nekoj minuti !

Edit: Derbatov Sambi nemoze pera odbit , pojeo ga Samba ! :D

Uređeno , autor izmjene: Blues_95

Neko rusi rekorde u najvecem broju postignutih golova u kalendarskoj godini (RVP), a neko u broju najmanje postignutih golova (Torres) ;) Tottenham kiks, Arsenal nekako pobjedi i preskoci Chelsea

Bar neka utjeha da su i vodeći izgubili, al moramo i mi izgubit naravno, nemožemo mi smanjit bodovnu razliku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.