Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Autor

Koliko god dobar igrač bio, nikad ga ne bih volio vidjeti u plavom dresu.

Vidiš ja sam baš mišljenja da bi on bio bolje rješenje od Torresa, već prošle zime sam to mislio i mislim bio upravu.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Vidiš ja sam baš mišljenja da bi on bio bolje rješenje od Torresa, već prošle zime sam to mislio i mislim bio upravu.

Ko ne bi bio bolji ? :lol:

Nekad je bolje sačuvati ponos kluba i ne dovoditi ovakve vrste karaktera kao što je Suarez (iako ni Terry nije bajan).

• Autor

Dvije stvari su se desile koliko vam god drage bile za nas mogu biti i pogubne - a to je ispadanje Cityja i Uniteda iz Lige prvaka što znači da će se oni apsolutno bazirati na Premiership. Mislim da se mi trebamo oprostitit od mogućeg teoretskog osvajanja Premiershipa i okrenuti se u potpunosti Ligi prvaka.

jos kad jedan od manchestera ispadne iz fa cupa, ali po mom mišljenju city ce moc izdrzat jer imaju vecu klupu dok united ce posustat pa ce vjerovatno brzo ispast iz liga europe

dubro, da nisi slucajno gdje pronasao one domace kanale ?

nema, klosari hebeni ne stavljaju nista domacih osim ovih gluposti hrt, nova, hayat, bht i tih sranja...nigdje arene ili sk-a

Što znači da i mi moramo u ponedjeljak pobjediti. Bio je danas Henry na tekmi Arsenala. Topnici slave 150 godina postojanja.

Čuj 150, pa Notts County koji je najstariji klub na svijetu nije još proslavio 150. rođendan, tek će dogodine, a kamoli Arsenal.

E ljudi, treba mi pomoc.

Idite na oficijalni sajt premierleague i vidjecete da se malo izmijenio. Medjutim, ja ne mogu naci ono: najbolji strijlci svih vremena, najbolji asistenti itd, a na starom sajtu to je bilo preglednije. Ako neko zna kako da to nadjem, neka mi javi. Mozda samo ja duduk ali stvarno nisam uspio to naci.

Gube kokoske 2:0! Odlicno!

Tesko je protiv ovih medjveda igrati, ali neka nastave ovako. Neka uvaljaju jos jedan ako moze, necu se buniti. :)

Stoke je kod kuce jedan od najacih timova u ligi

Niko se fudbala nije naigrao kod njih u gostima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.