Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

A sta ako bude ovakav isti scenario sa Terryem, ocel i onda biti malo?

Ako se ispostavi da jeste vrijedao nekog na rasnoj osnovi hoce.. 21. je vijek, nema mjesta za takve stvari..

nema teorije da terry dobije toliko ili više, englez je ;)

dovoljno mi je sjetiti se samo situacije sa eduardom u arsenalu i rooneyem, za istu stvar, ako se dobro sjećam simuliranje je bilo, na eduarda se digla opća hajka a o rooneyu ako je slovo bilo u novinama evo glave..

naravno da je razlika između ta dva prekršaja, jer nije isto vrijeđanje na rasnoj osnovi ili simuliranje na terenu, ali opet mislim da terry ako uopće i bude kažnjen, opet neće biti u tolikoj mjeri.

Terry je jedan od najpreziranijih igrača u Engleskoj. Što od medija, što od protivničkih navijača. Tako da ako mu uspiju dokazati krivicu očekujte još i goru kaznu nego što je dobio Suarez. ;)

• Autor

Ma malo su počeli pretjerivati s ovim "rasizmom"...Još malo pa će i crnci biti osuđivani za rasizam. Zamislite situaciju kada Essien govori Drogbi pred utakmicu: "C'mon you nigga, let's kick their ass" i to čuje delegat npr? Jel i to rasizam? Gluposti. Najbolji Terryjevi prijatelji su crnci i ne može biti osuđen za isti, bez obzira šta je kontekst bio. Terry će SIGURNO biti oslobođen optužbi.

Konacno da i Bolton nekog pobjedi.. nevjerovatno da ovakav tim dosad uspio skupit 13 poraza :S

Fantastična tekma Wolvesa i Norwicha. Jedan od onih klasičnih engleskih mečeva, pun trke, tempa, golova... Nešto što postoji samo u ovoj ligi i zato je toliko volimo.

Večeras se može dogoditi još jedan jubilej u Premiershipu, a to je da padne 20.000 pogodak otkad je lige. Dosad je postignuto 19,989 ;)

Van Persie zabija, dojava. :lol:

City bi veceras mogao izgubiti koji bod protiv neugodnog Stoke Citya, ali i United protiv Fulhama, protiv kojeg su vec gubili bodove City, Arsenal i Liverpool :)

City bi veceras mogao izgubiti koji bod protiv neugodnog Stoke Citya, ali i United protiv Fulhama, protiv kojeg su vec gubili bodove City, Arsenal i Liverpool :)

5 minuta vodi United :( Welbeck dao go !

Arsenal vodi ko drugi nego RVP !

Villa izjednacila, Albrighton dao gol.. trebalo bi na ovog momka obratiti paznju ali i na mladog centralnog veznjaka Barry Bannana..

Benayoun dao gol, i to glavom, i vjerovatno donio pobjedu Arsenalu

Wigan zasluzeno iscupao bod protiv Liverpoola...

Kako me sad boli sto mi nismo pobjedili pa da im pobjegnemo na 5 bodova, ali sta ces. zato cemo sutra pobjediti. :)

Zato nije Manchester United :(

Kod smo mi igrali sa Wiganom i Fulhamom 1:1 , Mufc ih razmontirao 5:0 ... trenutno smo daleko od Manchestera htjeli mi to priznati ili ne :(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.