Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nemoj vrijedjat ! ! !

Nisam ja pravio taj spisak nego goal.com

Njima se obrati i reci gdje je lakse igrat , ja samo kazem sta sam procitao

Nemoj vrijedjat ! ! ! Nisam ja pravio taj spisak nego goal.com Njima se obrati i reci gdje je lakse igrat , ja samo kazem sta sam procitao

hahah a nemoj se jadan uvrijedit

pa onda je goal.com glup jer nijedan bunker i neznam kakvi mesari nisu gori od neljudskih uvjeta

Pokusat cu naci link ! :P

Momci hocete nozeve..sto ste tako nervozni a tako mladi..ccc...:P

Newcastle za sada u vrhu i mnogo mi je drago zbog njih, Utd i City lagano sa protivnicima, a onaj majmun Mancini ubacuje Dzeku u 89. min cc, Liverpoolu derbi, ocekivao sam bolju predstavu Evertona al et.

• 2 sedmice kasnije...

Ne volim ih, ali se divim Fergiju.Pustit jednog Rooneya,Nanija,Valenciju,Andersona i dopustit da igraju lošiji i mlađi igrači protiv Lpoola.Mislim da treba imat muda za to.

Jedina loša stvar je što je man utd pobjedio u svim bitnim utakmicama(tottenham,mi,arsenal,lpool) i nakon sljedećeg kola su se riješili i citya tako da imaju prilično lagan raspored do januara..

Bas sam mislio da Sunderland moze bod izvuc protiv Arsenala, ali RVP je uradio svoje, Newcstle Tottenham je sigurno bila zanimljiva utakmica, drago mi je sto je Newcastle za sada na 4. mjestu

Bas sam mislio da Sunderland moze bod izvuc protiv Arsenala, ali RVP je uradio svoje, Newcstle Tottenham je sigurno bila zanimljiva utakmica, drago mi je sto je Newcastle za sada na 4. mjestu

I meni je drago što je Newcastle četvrti, mada su danas i pobjedu zaslužili po meni, veliki kiks je napravio Newcastleov trener kad je izvadio Dembu Ba i ubacio onog tupana Ben Arfu, mogli su dobit..

Newcastle je iznenađenje sezone ...

Osobno, ne vidim zašto, imaju jaku momčad i veliki su klub, nije to neki Swansea, ja sam im već prije sezone prognoziro 5.-6.-7. mjesto, a uzmi u obzir da još nisu igrali ni protiv nas ni protiv dva Manchestera, što im je davalo vjetar u leđa pred ostalim klubovima tipa Tottenhama. Očekujem da će na kraju sezone zauzeti 5. mjesto ispred Arsenala i Tottenhama, a da će se mjestima koje vode u LP pridružiti Liverpool.

http://www.sportske.net/vest/glas-naroda/fudbal-instant-zabava-54281.html

Tekst je malo Frojdovski, ali uglavnom, razume se sustina...

Pa sta vi mislite o tome ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.