19. novembar 2011.14 god. comment_7091 Jebiga, ako misliš na onu loptu što ga je Ben Arfa proigrao, bilo je tu i boljih riješenja od davanja lotpe Dembi, i baš se vidi da mu nije sijela, a uostalom i šepao je malo prije toga, no isto nije bio loš udarac, ali je Hart vrhunski obranio. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7106 Jebiga, ako misliš na onu loptu što ga je Ben Arfa proigrao, bilo je tu i boljih riješenja od davanja lotpe Dembi, i baš se vidi da mu nije sijela, a uostalom i šepao je malo prije toga, no isto nije bio loš udarac, ali je Hart vrhunski obranio. Zar se vratio ben arfa? Nisam baš u toku ali koliko znam strgao je nogu na zadnje. Taj malo malo pa ozljeda, a dobar igraÄ inaÄe. Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7108 Da vratio se i juce bio najbolji , pogodio i stativu , a samo kao da nema hrabrosti da se odluci na udarac :blink: Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7591 Evo Tottenham na pragu pobjede. Padamo na peto mjesto i uz to Tottenham će imati utakmicu više od nas. Dolazi teška borba za nas, tj. borba za Ligu prvaka, ali ja sam optimistiÄan. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7603 Pomalo i Tottenham postaje one-man-team.. One man ili ne, dobro igraju. Uglavnom iznad nas su i imaju uz to tekmu manje. Trebamo se poklopiti po ušima. Oni stvarno imaju dobru politiku zadnje dvije-tri godine otkako im je Redknap došao. I evo šta je ovaj idiot iz Benfice izjavio: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ligaprvaka/premiership-je-slabiji-od-primere-bundeslige-i-serije-a/111121163 Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7605 Bundesliga je možda malo zanimljivija ipak, ali je dosta slabija, a o primeri da ne govorim. Prijavi
21. novembar 2011.14 god. Autor comment_7607 Po mom mišljenju: 1. Premiership 2. Bundesliga 3. Primera 4. Serie A 5. Ligue 1 6. HNL 7. Premijer liga BiH 8. Premier league Russia Prijavi
21. novembar 2011.14 god. comment_7611 1. EPL 2. Bundesliga 1 3. Serie A 4. Primera 5. Russian PL 6. Eredivisie 7. Ligue 1 8. Championship 9. Zon Sagres 10. Bundesliga 2. 11. Scottish PL 12. League One To bi bilo to što me zanima Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7626 HAHAHAHAHAH mrtva Primera jaca od EPL pa ti si sine lud u Primeri pogledaj koliko zaradjuju barsa i Real od TV prava nakon njih slijedi Atletiko koji zaradjuje skoro kao timovi iz dna tabele u EPL u Primeri se vidja jako puno golova ali ipak igraju samo barsa i Real.. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8418 I Tottehnam nekako dobio kao i iznenadjujuce Wigan Sunderlanda u gostima Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8425 Demba BOG Defoe je bio jedan od najvećih engleskih talenata, da se nije stalno ozljeÄ‘ivao, sad bi sigurno bio meÄ‘u top3 svjetska napadaÄa. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8426 Ja sam pratio ove tri tekme (nas, ManU i Spudse). WBA je nadigrao kokoške i nezasluženo je izgubio. Pogotovo u prvom poluvremenu su bili bolji, a i većim dijelom drugog. Promašili su veliku šansu na 1-1 i onda Defoe zabija iz kontre za pobjedu. Šteta za domaćine. Na drugoj strani ManU je silovito napao, pritiskao zadnjih 10-ak minuta (poslije crvenog Jonasu) i imao strašne prilike, ali nije ih išlo. U padu su forme. Sutra City. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8427 Dubrovcanine druze previse dizes Dembu Ba u nebesa ! Gledao sam 1. poluvrijeme i imao je jednu sansu koju je morao,morao pogoditi , dao je Gol iz penala ! :P Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8430 Dubrovcanine druze previse dizes Dembu Ba u nebesa ! Gledao sam 1. poluvrijeme i imao je jednu sansu koju je morao,morao pogoditi , dao je Gol iz penala ! 9 golova u Premiershipu, dovoljno? Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8432 Bolton - Everton 0:2 Man Junajted - Njukasl 1:1 ÄŒelsi - Vulverhemton 3:0 Sanderlend - Vigan 1:2 Stouk - Blekburn 3:1 NoriÄ - KPR 2:1 VBA - Totenhem 1:3 Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8433 E kad vidis da je dao 9 golova cini se kao da je neka masina ! neki od tih golova su iz penala (neznam koliko tacno) , ja samo kazem da je koliko sam ja upratio promasio neke prilike koje je morao pogoditi . . . Ali eto tebi je on miljenik kao sto je meni Marek Hamsik Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8450 E kad vidis da je dao 9 golova cini se kao da je neka masina ! neki od tih golova su iz penala (neznam koliko tacno) , ja samo kazem da je koliko sam ja upratio promasio neke prilike koje je morao pogoditi . . . Ali eto tebi je on miljenik kao sto je meni Marek Hamsik Imam ja puno miljenika, nije mi sad Demba glavni, glavni je Josh Demba Ba, Honda, Doumbia, Mandzukic, Cavani, cijela Njemacka reprezentacija osim Sama i Mertesackera..sve su to "dragi" igraci, ali takvi iskljucivo radi kvalitete.. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8460 Kako gledati Premiership u HD kvaliteti? 1. Skinite i instalirajte VLC Player. (Postoji i besplatna,legalna verzija) To možete uÄiniti ovdje. Instalacija je poprilicno jednostavna. 2. Skinite ovaj dokument i otvorite ga u VLC playeru. [5kb] Mozete uzivati u HD kvaliteti Premiershipa i mnogih drugih liga. Toplo vam preporuÄujem ovo. Sa ss.ba. Pogledajte, probajte pa mi javite kako ide. Meni je ovo ekstra iako imam i satelitsku. Puno bolje nego jebada sa streamovima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.